Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZAŚWIERGOLISZ CZASEM |
Znalazła raz pewna pani aparat do bani. Z sentymentem, wzruszona wzięła go w ramiona..... http://www.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg DZIEŃ DOBRY :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZAŚWIERGOLISZ CZASEM |
CO TAM MACIE W LODÓWCE ? Bo ja otwieram dzisiaj ,a tam horror ..... kalisony wystraszyły się ;) hehe http://www.demotywatory.me/809/Horror_w_lodowce robcio Spałam dzisiaj i nie zrywałam się o świcie ;)
|
|
Autor: dvw (---.lomza.vectranet.pl) Data: 06-07-11 22:53 a ja idę otworzyć lodówkę, potem opiszę wam finał tego emocjonującego w moim życiu momentu dvw I jak w lodówce ????? opowiadaj ;) hehe Pewnie tylko światło znalazłeś ;) haha
|
|
dobry kalesony, dobrze, że już tym razem nic w temacie o deszczu nie ma :p ależ mi się dziś nie chce.. poleżałbym na jakiejś plaży np. tutaj hehe http://www.youtube.com/watch?v=ggyC0FOzqHM
|
|
witam wszystkich z rana he zapowiadają dziś piękną pogodę 38 w cieniu i bez chmurno na niebie.... I dziewczyny piękne laski na plaży to mi się marzy he he moja lodówka hmmm... Katastrofa:)
|
|
ciekawe gdzie tak zapowiadają, chyba w Dubaju? :p
|
|
he he he mam nadzieję ze na weekend będzie piękna pogoda......
|
|
algeroth Cześć Algi :):) Ile można o tym samym pisać ;) hehe robciu Cześć :):):) Taka temperatura to chyba u Harego w Tybecie ....38 stopni ;) hehe
|
|
Witam Wszystkich ;) Dziadka kalesony łooo ja żebym miała taką lodówke to bym ją na śmietnik wyniosła heheh na szczęście u mnie wszytsko w normie jak otworzyłam to jedzenie nie skakało do mnie z zębami ;D robciu hehe zamiast tych lasek to wolała bym Panów :)) poza tym o takiej pogodzie można tylko pomarzyć bo niby cały lipiec ma byc taki do bani :/ algeroth oj tam oj tam ;P jeszcze tylko 6 godzin :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Cześć Sun :):):) Też czekamy na relacje dvw co znalazł w lodówce ;) hehehe Robcia marzenia .....też wolę Panów ;)
|
|
algeroth Kalisony lubią się plażować ,a tu lipa z zażywania kąpieli słonecznych jak na razie ;)
|
|
ściema sun ti to nie dowiarek jesteś. Jutro będzie taka pogoda ha ha ha.::-) kalesony .?.?.?.?wiesz ty co.?.? ogólnie dobra ja spadam na warszawke miłego dzionka.......:) wszystkim...... Hejaaaaa
|
|
kalesoniki a może lodówka go zjadła... :O hehe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
robciu hehe milego dnia i bezpiecznej drogi ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Sun może i zjadła chłopinę , że o tym wcześniej nie pomyślały kalisony ;) hehe robcio Szerokiej drogi Robcio:) Wróć bezpiecznie ;)
|
|
i nastała ciszaaa....jak ja lubie to ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* cześć ;) i dobrze, że cisza, nie trzeba co chwilę odświeżać i sprawdzać czy ktoś coś napisał hehe
|
|
algeroth no wiesz Ty co!!! jak tak możesz.... ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
nie wiem jak, samo wychodzi :p
|
|
hahaha no tak wszystko samo się robi :) eh.. lece ja sie ogarnąć żebyś nie musiał się przemęczać w odświeżaniu strony ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
|
MIŁEGO DNIA :):):) Zwiewna zwiewa na jakiś czas ;)
|
|
|
siemka :) Czy mogę prosić kalisonki o zaakceptowanie zaproszenia na fejsie? ;)
|
|
hm....jest tu kto? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
rayben Się robi szefie ;) hehe Rzadko wchodzę tam ;)
|
|
hej kochani widzę ze nikogo tutaj nie ma to ja się cichutko witam i może pójdę posprzątać a potem rowerek z pół godzinki katowania:)buziaki miłego dnia wszystkim :)http://www.onet.tv/blue-cafe-buena,9002614,6,klip.html# uśmiechamy się słoneczka:)nie ważne jaka pogoda obu w nas było słonecznie:)
|
|
wolny niewolnik Witaj niewolniku :) Dawno Nas nie odwiedzałeś ;) Matrixa oglądałeś po nocach ,że teraz śpisz w dzień ? *SUN* Kalisony pojawiają się i znikają ;)
|
|
fresz1 Cześć Fresz :): Zajęci wszyscy ,ja też tylko na chwilkę ;)
|
|
kalisony dzięki :D hehehe aj pustki tu każdy udaje że pracuję :P to i ja ide poudaję że obiad robię miłego dzionka ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Miłego dnia Sun :):):) I Wszystkim pozostałym również :) fresz fajna nuta :):):)
|
|
nio buziale kochani :)
|
|
fresz miłego ;) P.S. a może masz ochote do Jednaczewiaka rowerkami pośmigać?hm kalisony ja dziękowałam za przyjęcie zapro. ;) a tak poza tym to już mam wsio porobione mogę spokojnie kawę wypić :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ojjj sun rowerkami :) milusio ale niestety o 21 do lasku rowerami to nie bardzo cio?po za tym nie mam u siebie roweru tylko u rodziców a rowerkiem se śmiagam w domku :)stacjonarnym więc raczej odpada :(ale bede pamiętac pomysł na pewno skorzystamy z niego w te lato:)
|
|
freszt toć mam lato!!! :D hehehehe ale oki więc moja propozycja jakby co aktualna jeśli byś chciała :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
subcio a ty się szykuj na bieganie w nast tygodniu:)juz ja do ciebie podejdę i pójdziemy do parku obok ciebie :)poświece sie::)
|
|
skad ty bierzesz te wszystkie tamty do rozmow com kalisony? "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
fresz hehe oki 3mam za słowo Ty moja motywacjo heheheh ;))) darkwarezy z życia bierze z życia ;) powitać "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
heh wlasnie widze czasam nie nadonżam za wami chociaz staram sie biernie sledzic:] "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
ale dlaczego tylko śledzić a nie lepiej dołączyć darkwarez sun motywacja to podstawa:) potem z górki:)
|
|
darkwarez jabys więcej pisał niz podglądał bys wyrobił sie hehe ;) przyłącz się zapraszamy :) fresz tylko ta pogodaaa łeeeee :( "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
do fresz1 nie zawsze mam czas, bo praca nie pozwala ale na poczytanie zawsze znajde chwilke:] "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
niommm pogoda do bani ale idzie się przyzwyczaić mi już nie przeszkadza dzeszcz:)a niech pada co mam zrobić i tak zrobie:)
|
|
aktualnie przebywam na wyspach, tutaj to dopieru pogoda jest do bani:/ "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
porażka...:/ "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Wiem ,że zaproszenie Słońce ;) fresz & Sun Co powiecie na wypad ze skarbami na basen w przyszłym tygodniu ? jest promocja wakacyjna i jest tam super :) darkwarez Witam :):):) Tematy to samo życie ,rano wstaje i przychodzą do głowy ,albo jakieś skojarzenia ;)
|
|
darkwarez coś czuję że Anglia?:)
|
|
hmmm kalesony ja odpadam na basen nie idę moja mała ma 7 miesięcy dopierko i tak nie czuję się pewnie żeby z nią iść i sama jeszcze się nie przełamałam myślisz że po co ja ćwiczę i podbudowywuję moją psychę nowy basen otwarty a ja nie idę bo wstyd rozumiesz choćby nie ma czego ale tak mam jeszcze parę tygodni i będę śmigać tam co weekend:):)
|
|
gorzej irlandia:/anglia to pikuś :)tam czasami można sie opalic czy wygrzać in the sun a tu to tylko solarium pozostaje ale ogólnie nie jest źle:] "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
ja bardzo chetnię ale tam wielorybów nie wpuszczają :D a serio to hm...napisze Ci meila ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
niom ja jak byłam w Irlandii to sie cieszyłam pogodą miałam ja 2 tygodnie u nas w Polsce deszcze a tam poleciałam i słonko ::) ale i jak deszcz padał to cieplutki nie przeszkadzał mi :)ale tak na długa metę musi grac na nerwach :)kwestia przyzwyczajenia poprostu
|
|
kochani ja zmykam na pół godzinki na rowerekk dopieszczę swoją psychikę jeszcze o parę gram a co tam :)miłego:)
|
|
fresz1 Jest basen z ciepłą woda ,widziałam mniejsze szkraby ;) *SUN * OK :) poczytam lekturę ;)
|
|
|
biess(pieczny) Wtaj :):) Kalisony tylko na chwilkę zaglądają ;) zaraz uciekam :) Tadek - ...węgiel przywieźlim ;) hahaha http://www.youtube.com/watch?v=I9RWOLJzNW8&feature=related
|
|
już po maratonie teraz kompiel i można poleżeć brzuszkiem do góry:)tak wiem kalesony ale widzisz jeszcze kawałek muru zostało i ani rusz i koniec walczę z nim heheheh:)
|
|
Brzuchem muru nie przebijesz.. tfu znaczy ten, no głową ;p ;)) A co do Irlandii to fakt, pogoda i jej zmienność były bardzo dołujące, o wiele bardziej niż grube i brzydkie Irlandki :(
|
|
dziadka kalesony ooo, wyngiel je we wiosce?! wojna byndzie, przed wojno tyż był!
|
|
|
fresz1 Spoko ;) Jak byś chciał to wal jak w dym ;) hehe
|
|
fresz1 Kalisony głodne i litery zjadają ;)hehe chciała ;) http://www.youtube.com/watch?v=QlOe8cq2MM8
|
|
|
A gdyby tu staruszka przechodziła .........;) haha Ja grad ;) hehe Zwiewam ;)
|
|
Uważaj przy przechodzeniu przez szosę :p
|
|
algeroth OK, kalisony uważają , szosa sucha ;)hehe
|
|
Kalesony nie każdy ma tak dobrze,żeby czasu na wszystko starczalo:-(,mnie akurat dane pracować w dziwnych porach(nieuregulowany czas pracy),ale nie przeszkadza mi to zaglądnąć do *Bandziorów*.śledzę historie,może kiedyś film zrobię hehe. pozdrawiam Ludków dobrej woli nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
http://youtu.be/Lrkrwn14yu8 i można jechać nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=JIB97h6XwQs&feature=related
|
|
oj oj cichutko tu...wpadłam tylko życzyć dobrej nocki wszystkim ale się chyba spóźniłam hehe trudno i tak mówię: DOBRANOC kochani ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=6-fdNrlDIm8&feature=related "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
No i coż Bandziory :)jakoś cicho tu się zrobiło..... to przerwa wakacyjna czy cós????? ;) Pozdrawiam i to na dobranoc zapodaję :) http://www.youtube.com/watch?v=qKeYmd7EK9k&feature=related
|
|
śpią już pewno, a niektórzy byli na tajnej naradzie hehe
|
|
Dobry wieczór ;) SUN bry ;)) algo a byłeś ? ;)))) Dobranoc biess :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
cześć meg, nie, tylo jakieś słuchi mnie doszły :p
|
|
|
|
ha ha ha... witam ,,,, alger... meg.... jesteście jeszcze?????
|
|
joł robciu, jestemy, tzn ja przynajmniej ;)
|
|
Aha jeszcze przez 13:48s rob.... ;) Hejka robcio :) Grasować zaczynasz ? ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
dopiero co wróciłem z paszczy lwa,,,,, ostro było,,,,, co tam u was ciekawego????? meg... w wawce o ciebie pytali.....:))
|
|
Kurde przez Serock jechałes rob...? tam dzis koreczek był jak słyszałam całkiem do rzeczy ;) Rob... cóż ode mnie chcieli ? ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan ustalone, B. jest na tak heh ;)
|
|
nie no co ty meg... na koniec byłem w wesołej a dokładnie w starej miłosnej... a wracałem na skruty przez stanisławowo łochów i wiesz jak dalej..???:)) a co oni mogli o tobie sk....e mówić?? no że straszny pirat drogowy z ciebie hihihihihihih :))
|
|
Algo :) Dobra! Jutro się resztę opracuje detali ;) O pięciu osobach to już wiemy napewno, czy ktoś jeszcze ? :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Robcio :) Znam, znam, przez Łochów troszke droga kulawa... Znaczy poznali się na mnie, obiecuję od jutra poprawę ;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
meg,,, widzisz to???? już ja to widze , hmmm twoją poprawe,,,,,, to że masz takie a nie inne blachy to nie znaczy że te wieśniaki niby warszawiaki się chyba pogubiłem wiesz??? coś ci powiem dziś jeden wieśniak mnie rugał przeż radio i wiesz jak to się skończyło???? sk,,,ie??? :))
|
|
|
a skądy ty o tym wiesz??? meg...????
|
|
Rob ;) Kobietą jestem rob, stąd te domysły, baaa przecież to "babska" domena ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
|
no tak chiba wiem , kobiety to są gorące,,,, hihihihi zdziwił się jak stanełem obok niego i mnie zobaczył to mu kopara opadła,,, no nie miał gdzie uciekać wieśniak , straszył policjohehehheheheheh czasem to mi ich szkoda wiesz??? meg....:)) taki wieśniak ma meldunek od poł roku i warszawiaka zgrywa... hahhahahahaahahaahhhaha
|
|
dobranoc megan :)
|
|
dobranoc megg.... spij sobie smacznie...:) \ hmmm.. :((
|
|
|
|
a cio ja takiego zrobiłem meg???? :((
|
|
a cio ja takiego zrobiłem meg???? :((
|
|
idę spać ... hm dobrej nocki...:(
|
|
No i stanęło na 100 :p
|
|
a czemu nie na sto dwa?????
|
|
DOBRANOC Bando :)
|
|
robciu Robcio nie lunatykuj po nocy ;) hehe
|
|
oo szefowa powróciła hehe dobranoc kalesony ;)
|
|
algeroth Szefowa zerka czy Bandziory śpią ;) Kołysankę przyszła zaśpiewać ;) hahaha robciu Dobranocka ;) Wszyscy co już słodko śpią DOBRANOC http://www.youtube.com/watch?v=NdRgdiSizFE&feature=related
|
|
pojawia się i znika iznika...:))
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |