Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża po raz kolejny obciach na cały kraj |
http://www.weszlo.com/news/7199 i znowu będzie o nas głośno jako o zaścianku i o prezesie Mosiru z czym do ludzi, tu nigdy nic nie było, nie ma i nie będzie, taka zaściankowa mentalność.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża po raz kolejny obciach na cały kraj |
Tak jest jak ktoś tam skomentował-"kraj absurdów" Atak przy okazji chwalą nasze piwko.
|
|
tommy boy, obciach robisz również ty, swoim komentem pod tym artykułem, napisałeś tam że kto mądry to spier... zaraz po maturze z tego miasta, ty chyba tej matury w takim razie nie zrobiłeś... P.S. weszło to portal sfrustrowanych i złośliwych dziennikarzy różnych znanych mediów w Polsce, różnica jest taka, że tam pod artykułami się nie podpisują, więc drwin i chamstwa nie brakuje.
|
|
I bardzo dobrze! Zaorać murawę, posadzić warzywo, można by było tam przeflancować kilku głąbów z Ratusza oraz tego BURAKA z MOSiR-u. Po co Łomży jest stadion, po co piłka nożna ? Znani jesteśmy z zaściankowej mentalności i kołtuństwa i to wystarczy, lepiej niech ludzie zajmą się krzewieniem wiary, mamy przecież gdzie się modlić . Jak mało to w miejsce stadionu wybudować jeszcze jeden kościół , a przed nim postawić koniecznie pomnik bohaterom , poległym męczeńską śmiercią w zamachu pod Smoleńskiem ! Ciekawe czy w 2012 w czerwcu na Stadionie Narodowym też będą przeprowadzać zabiegi konserwacyjne murawy ?
|
|
Donald, wcale oni tacy nie sfrustrowani. Na piłce się znają i warto czasem poczytać ich teksty. Bardzo często trafiają w sedno sprawy i są moim zdaniem obiektywni, nie zawsze, ale w większości przypadków TAK. Szydzą z poziomu jaki prezentowany jest na polskich boiskach i mają w 100% rację, bo na własnym podwórku to jesteśmy mocni a piłkarze są za bardzo przepłacani. Piszą o tym otwarcie, a nie jak inne media, że to normalne itp. Ps. Weszło czyta CAŁA Polska, więc dzięki ŁKS-owi (i MOSiR-owi), Łomża w Polsce się promuje ;) A tym czasem:
|
|
Ja tylko mam nadzieję, że w końcu w naszym mieście uda się poukładać odpowiednich ludzi na odpowiednich stanowiskach. Nie nastawionych na zysk ale na dobro Łomży. Pomimo takich głupich zachować ja nadal wierzę, że może być normalnie. Z mojej strony mogę powiedzieć jeszcze, że pomimo iż nasz Prezydent to zwyczajna komunistyczna św***a, to jego funkcja nie pozwala na wprowadzanie chorych czerwonych posunięć jakie na pewno kłębią się w jego głowie. Moim zdaniem nieważne z której strony jest prezydent, ważne żeby był dobrym gospodarzem, a zdaje się że prezydent Czerniawski jest o wiele odpowiedniejszą osobą na tym stanowisku niż Rudzielec. Podsumowując moje wypociny o prezydencie chciałbym zaznaczyć że to właśnie w jego rękach jest poukładanie tego burdelu. Może troszkę pod publiczkę ale Pan Cz. zaczął działać od początku chociaż z drugiej strony nie pokazuje się tak w mediach jak tamta Ruda k***. Bałagan jest wielki więc dajmy troche czasu na ogarnięcie tego wszystkiego. PS. Sasinowski, a byś ze schodów spadł i głupi łeb potłukł! Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
bobcats, to że poziom piłki jest niski i wiele problemów, to jedno... ale nie lubie w tym portaliku jak się drwi personalnie z piłkarzy, wyśmiewa, sorki ale od tego lepiej nie zaczną grać, piłkarze mają swoją godność a poniżanie bez podpisu na koniec tekstu, to troche tchórzostwo. Ci dziennikarze jakby nie było, też z tej piłki żyją. P.S. oczywiście to ze stadionem w Łomży to skandal...
|
|
wystarczy krutko napisać -mecz powinien odbyć się w Łomży gitara gra
|
|
Donald co do twojej wypowiedzi logika się kłania. Co do mojego komenta to wiesz, prawda w oczy kole ale taka jest opinia i mogę ci podać 100 przykładów na jej prawdziwość. Myślisz czemu tylu łomżyniaków mieszka w USA UK Islandii Belgii Norwegii Warszawie ?
|
|
Donald, weź i nie drwij z tych piłkarzy. Ćwieląg: "Jest niedziela, siedemnasta, pogoda też nie dopisuje do grania w piłkę". hahahaha, im wszystko przeszkadza, tylko nie pensja ;) Takich przykładów jest tam mnóstwo. Weszło jest właśnie od tego typu rzeczy. Oni wyłapują to wszystko, czego inne media nie widzą. Inni się zachwycają, a sami piłkarze w samozachwyt popadają i żądają nieziemskich sum za swoje chodzenie po boisku. To że się nie podpisują pod swoimi tekstami, to i ja za amatorkę uważam, ale cała reszta jest spoko.
|
|
tommyboy, patrząc na twoją logike, to i Polska jest nic nie warta bo Polacy są wszędzie w USA, UK, Islandii itd itp. Tylko ja myślę że tak mogą pisać i myśleć nieudacznicy życiowi, mi akurat jest tu bardzo dobrze i moim znajomym również... bobcats, no sory cytat co podałeś szedł w c+ i nie o takie zachowania mi chodzi, każdemu wyrwie się głupota. A dziennikarze i jak widze ty, powinniście mieć pretensje o wysokie płace piłkarzy, ale do właścicieli klubów. Osobiście zarobki tych grajków mi nie przeszkadzają, zarabiają tyle ile ktoś daje. Ale dziennikarze mogliby być bardziej konstruktywni w swojej "krytyce"
|
|
poco te pyskuwki-mecz powinien się odbyć w Łomży poto zbudowali ten stadion żeby Łomżyńskie drużyny na nim grały gitara gra
|
|
I w Polsce da się zarobić. Zależy jak się komu życie ułoży po prostu. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
A ja mam to wszystko gdzieś :):):):) OD 20.07 . ZACZYNAM CHODZIĆ NA MECZE ŁLS-u :):):):):)
|
|
|
A chociażby dla tego że MOSIR z ŁKS pogrywa nie fair :)
|
|
Donald odpowiedz mi na pytanie czy w twojej rodzinie lub wśród znajomych ktoś mieszka za granicą. a jeżeli tak, to zadzwoń do niego i powiedz , że jest życiowym nieudacznikiem. kiedyś takie myślenie miał pewien polityk, ale po normalnej osobie nie spodziewałbym się takich pomysłów.
|
|
zdaje się w filmie chłopaki nie płaczą, była taka sekwencja o murzynach, że ci najsłabsi i najgłupsi dali się złapać u siebie w domu i tym sposobem trafili do ameryki, mam wrażenie że czasami z naszymi emigrantami jest podobnie, najsłabsze jednostki które nie mogą sobie poradzić w domu, wyjeżdżają. Oczywiście nie tyczy się to wszystkich...
|
|
Kto się wybiera na mecz o Puchar Polski, niech lepiej wcześniej kupi bilet, bo znowu będzie problem z wejściem na stadion: http://www.lks.lomza.pl/news.php?readmore=269
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |