poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dewiantom mówimy zdecydowane "raczej NIE!"

http://lubczasopismo.salon24.pl/nieuczesane/post/322069,polemika-z-p-kolmasiakiem-z-notka-pt-zwiazki-partnerskie-pri

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dewiantom mówimy zdecydowane "raczej NIE!"

Jeśli zdecydowanie to dlaczego słowo ,,raczej" ?

Bo to ironia?

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

Dewiantami to są ci, którzy odmawiają innym takich samych praw tylko dlatego, że nie żyją wg takich samych upodobań, czy przekonań, albo innych anachronicznych stereotypów. Niech nikt nie wsadza nosa w cudze życie i nie nakazuje innym by koniecznie byli katolami, żyli wyłącznie z jedną i to jeszcze sakramentalną kobietą, czcili ludzi, pomniki i obrazki...

rudy błazen z druhem

paplik - wg tego co piszesz to albo akceptujesz zoofili (dałbyś im dzieci do adopcji, nie miałbyś nic przeciw, żeby twoje dziecko chodziło do szkoły gdzie uczy zoofil) albo jesteś dewiantem.

Zgadza się?

Odmawiasz zoofilowi takich samych praw (cokolwiek by to znaczyło) tylko dlatego , że żyją inaczej niż ty?

Szkoda, że nie mamy takiego prawa karnego jak w Szwecji bo już byś poznawał różne preferencje seksualne na własnym tyłku. Może wtedy byś nauczył się tolerancji ;)

Nie.dotyczy - czy ty nie dostrzegasz, że jesteś faszystą? Uważasz, że nie mam prawa do swoich poglądów? Ty możesz zachwalać swoją dewiację, ale innym nie wolno tego krytykować?

Głównym problemem w Europie jest barak tolerancji u pedałów takich jak ty dla normalnych ludzi. Jesteś normalnofobem.

kur.wa, protagoras, zastanawiam się czasami dlaczego tracę czas, żeby sprowadzać do parteru osoby Twojego pokroju i nie mów że jest inaczej inaczej bo w naszej dyskusji nei ma postu którego to ja bym nie kończył........ale ktoś musi....miażdży Ciebie wcześniej czy później później riposta ludzi, którzy myślą samodzielnie. spójrz na fazap czy jak tam się na nazywa ta ćwokowata paraorganizacja koleżków z penisem w ustach. dlaczego jest Was 8 na 65 tysięcy mieszkańców? odpowiedź jest prosta - więcej umysłowych impotentów nie da rady zebrać w tym mieście.

Głównym problemem w Europie jest ksenofobia kolego i ograniczenie umysłowe którego jesteś żywą definicją. paaaa!

swoja droga - podejdź do czeczena, geja czy kogo tam się obawiasz i srasz przed nim żarem i powiedz mu w twarz co o nim myślisz? zrobisz to? zdupi Ciebie jak pan bóg węża w sekundę, więc zapewne nie masz na to odwagi. po co siać zamęt na forum? bo nie ma się odwagi......

zastanawia mnie Twój stosunek do ateizmu. mozesz mi to wyjaśnić? jesteś wierzący czy nie?

swoją drogą jestem na 80% pewien że odpowiedź na ostatnie pytanie zj.ebiesz po całości i będę mógł w pięknym stylu Ciebie skompromitować :)

steamboy - popatrz na swoje wypowiedzi. Piszesz wulgarnie, z błędami. Obrażasz ludzi zamiast używać argumentów. Atakujesz osobiście. Tak się nie dyskutuje.
W dyskusji nie jest ważne kto się wypowiada, tylko CO MA DO POWIEDZENIA. To, że atakujesz osobiście świadczy o tym, że nie masz argumentów. Zauważ, że nie potrafisz odpowiedzieć konkretnie na żadne pytanie.

Ja już odpowiadam na twoje. Ja do żadnych fazapow nie należę. Dlaczego tak mało osób tam należy? A skąd mam wiedzieć? Dlaczego do Mensy należy tylko 2 % społeczeństwa? Dlaczego niewielu pederastów należy do stowarzyszeń gejowskich? Dlaczego tak mało młodzieży należy do ZHP? Dlaczego do kółek różańcowych należy tak mało ludzi?
Może po prostu Polacy nie lubią należeć do organizacji, które nazywają ich "członkami"?

Głównym problemem Europy jest ksenofobia. - Bzdura nad bzdury. Widać prymitywizm umysłowy autora tej tezy. Problemem Europy jest kryzys, chwiejące się Euro, perspektywa rozpadu Unii Europejskiej i kryzysu na dużą skalę. To są główne problemy Europy. Do tego dochodzą problemy długofalowe - brak przyrostu naturalnego wśród Europejczyków i niekontrolowany rozród wśród Muslimów.

http://www.youtube.com/watch?v=JlVJDrfmdjg

Sprawdź w słowniku co to jest ksenofobia. Nie ma zastosowania ten termin w przypadku niechęci wobec czarnuch, którzy mieszkają z nami od 10 -20 lat. Już nie są obcymi.

To pedały i lewacy chcą odwrócić uwagę społeczeństwa od prawdziwych problemów i na siłę wprowadzają tematy zastępcze: aborcja, lekcje o sexie, małżeństwa zboczeńców, prawa kobiet itp

Czy dobrze rozumiem? Uważasz Czeczenów za agresywnych prymitywów gotowych zabić człowieka za to, że powie mu coś niemiłego?
To dlatego jesteś po ich stronie ? Bo boisz się , że cię "zdupi"? Co znaczy to twoje określenie "zdupi"? Wydupczy? Może już cię któryś wydupczył w krzakach a po wszystkim zastrzegł: "TYLKO NIE WAŻ SIĘ NA MNIE ZŁEGO SŁOWA POWIEDZIEĆ, BO ZNÓW CIĘ WYDUPCZĘ"?

To może chociaż na jedno pytanie odpowiedz. Czy Niemcy z tego filmiku też są wg ciebie ksenofobkami?

http://www.youtube.com/watch?v=HUqMsg9MitE&feature=related
Wiem, że odpowiedzi na zadane pytania od ciebie nie uzyskam. Zbyt wiele pytań zadałem, nie ogarniesz ich wszystkich. Poza tym nie masz argumentów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org