piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poszukuje dziewczyny która była dzisiaj w Galerii Stokrotka

Minąłem Cię dzisiaj(6lipca) przed wejściem do galerii kilka minut po godz.15(wejście od strony budki z lodami)
Stałaś zapewne z mamą i dużo młodszą dziewczynką.
Brunetko o ślicznych oczach która ubrana byłaś w niebieską koszulkę z krótkim rękawem(z przodu z kolorowym dużym obrazkiem), krótkie spodnie dżinsowe do kolanka i miałaś brązową małą torebkę jeśli to czytasz proszę odezwij się .Bardzo chce Cię poznać. Mój GG 33835446

Osoby których komentarze nic nie wniosą przydatnego do tematu lepiej niech się nie wypowiadają i zachowają to dla siebie…
Pozdrawiam
Marcin.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poszukuje dziewczyny która była dzisiaj w Galerii Stokrotka

Możesz mnie zbesztać,wszystko mi jedno,ale takich "ogłoszeń" tego typu-"śliczna dziewczyno zobaczyłem cię tu i tam odezwij się" jest coraz więcej na tym forum.Chłopie nawet jak ta dziewczyna to przeczyta to myślisz,że co umówi się z kimś kogo nie widziała.Jak ci się spodobała było z dziewczyną po prostu zagadać,wstawić jakąś łowną gadkę byś miał więcej szans na randkę,bo o to ci chodzi.Po pierwsze gdybyś się odważył uznała by cię za faceta odważnego a nie tchórza który boi się do dziewczyny odezwać,a po drugie,świeżo zauroczony jej urodą,gadka typu-"piękniejszej dziewczyny nie spotkałem" brzmiałaby wiarygodniej.Życzę ci trochę więcej testosteronu.

trzeba było zagaić a nie teraz zaśmiecasz forum

Chłopak mamy się wstydził

oczywiscie jak zwykle ktos swoje 3 grosze musiał wsadzic do tego! Wiesz ty BRuniu wcale nie masz racji ewnie nigdy nie przezyłes miłosci od pierwszego wejrzenia wiec sie nie udzielaj!!! ja tez kiedys tak miałem;) i tez napisałem na forum odezwała sie i do dzis jestesmy razem wiec ty Bruniu nie pisz tu i nie komentuj! Moze Ci sie uda ja znależć;)pzdr!

bartek

,,Osoby których komentarze nic nie wniosą przydatnego do tematu lepiej niech się nie wypowiadają i zachowają to dla siebie… '' Co wy czytać nie umiecie ? Gówno was to powinno obchodzić jak koleś chce to załatwić, porady za dychę. Tobie natomiast Łomżyniaku życzę powodzenia! ;D

wiadomo jacy ludzie sa tylko plotkuja i wsio ich interesuje oprócz ich własnej osoby oczywiście! zapamietajcie REPUTACJE BUDUJA NAM ZNAJOMI!!

bartek

przez te nawet głupie wypowiedzi zwiększa się szansa, że znajdzie tę dziewczynę przez forum. Udanych poszukiwań!

ciakawskiii i Memphi jacy wy "mili" jesteście.Po 1 pierwsze ktoś kto zakłada temat powinien liczyć się z niepochlebnymi komentarzami,to jest forum i wszyscy mają prawo głosu,po 2 do cikawskiii-wiesz na forum to ty możesz napisać,że na niedźwiedzie polarne wczoraj polowałeś,a po 3,to bardzo romantyczne szukać kogoś przez neta tylko dlatego że się ztchórzyło,bo inaczej tego nie nazwę(mamusia to nie przeszkoda).

Powodzenia 3mam kciuki

Martusia.

ta dziewczynka to jej corka a ta kobieta to jej tesciowa

baza

Jacy wy naiwni jesteście.

Było śledzić już byś przynajmniej wiedział gdzie ją szukać. A jak byś miał odwagę to i zagadał byś.

facet i pamięta tyle szczegółów w ubiorze?!?!? :)

hihihihi podejrzane.... :)

I pomyśleć, że dzisiejsi nastolatkowie to takie dupy, że nawet nie potrafią podejść do dziewczyny, która im się podoba.

Co za pokolenie nam rośnie?

Jak tak dalej pójdzie ludzki gatunek wyginie.

to żeś dał dupska trza było zagadać która godz czy coś tam aby tylko na start :D

"im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"

pozostało Ci tylko się strzepnąć :D

to ja ale mam jeszcze czworo dzieci w domu

Życzę powodzenia w odnalezieniu dziewczyny :):)

jestem ciekawa czy jeden z drugim by tak bez niczego podszedł i za gadał! wątpię w to i to bardzo tylko tu każdy taki cwany i wypisuje"było trzeba zagadać", " było trzeba podejść" heh śmieszni jesteście...

założycielowi tematu życze powodzenia :)

"Mimo świata który,
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się."

Co niektórym dziękuje za wyrozumiałość o reszcie nie będę pisał bo szkoda słów...
Szczerze to wątpię że się odnajdzie ale czekam dalej...
Pozdrawiam.

lomza_rulez rozumiem zabrakło Ci odwagi wcale nie trzeba wstawiać tzw. "wstawiać jakiś łownych gadek" po prostu zagadaj zobacz jak się sytuacja rozwinie, czy będzie chciała nawiązać z Tobą znajomość czy Cię też nie.

Czasami to nie warto się w ogóle nie odzywać ale to się rzadko zdarza.

Powodzenia:)

powodzenia;))

nie ma co krytykować ;) każdy ma swój sposób; chciałem tylko zwrócić uwagę, że jeśli ktoś nie ma odwagi podejść to może korzystać z takich serwisów jak ten http://loveago.pl/

lomza_rulez mama miala krotkie, falowane wlosy, byla w okularach? A ta dziewczyna miala okulary akurat? (mogla i miec soczewki czego bys na pewno nie zauwazyl). Z wiekszym hm biustem :P sredniego wzrostu, lat ok 22-23? Jezeli myslimy o tej samej osobie, bo wiem, ze byla wtedy na zakupach, to znam ja dobrze i powiem Ci, ze jest zamezna. Oczywiscie jesli to ta sama osoba.

o ja to JAAAAAAA

Trzeba walić było do niej z mostu się nie czaić wyśmiała by Cię trudno nie zginął byś :P może drugi raz jej nigdy nie spotkał byś. Albo odwrotnie była by z tego jakaś znajomość. Nie bój dupy na przyszłość.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org