Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kregelnia |
Co myslicie o kregelni w lomzy polaczonej z bilardem i stylowym duzym pubem?? kenzo27
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kregelnia |
Co my myślimy, to wiadomo - powinna być. Ale co o tym myśli Ptysiu?
|
|
Ptysiu co z kręgielnią? :-C
|
|
No kregielnia by sie przydała napewno ale musze ja mieć darmowa wejsciuwe :D
|
|
wstep platnyny ale tak zeby mozna bylo kozystac z wszytskiego bez dodatkowych oplat
|
|
Świetny pomysł
|
|
Tylko ,żeby było kulturalnie a nie jak w tych słynnych ekskluzywnych klubach na legionów:P niby kultura a więcej tam chamów niż w takim kufelku.może duży pub to przesada ale na początek cosik niedużego i kilka torów na kręgle by się przydało:D życzę powodzenia w realizacji pomysłu,bo jest dobry:D bigi2004
|
|
Również uwazam ze takie coś by sie przydało w naszym miescie.
|
|
pierwsze jak by mieli coś takiego robić zakaz wjazdu dla małolatów typu ptysie mysie itd
|
|
Kiler ty to byś tam byl na czarnej liscie A gdzie by to zrobić kręgielnie ? wiadomo że jaa Ptysiu mam tam wstep wolny :D
|
|
ja myśle że kręgielnia to nie : pub palenie picie muza. jasne mozna to jakoś ze sobą stylowo połączyć. był ktoś z was choć raz gdziekolwiek za granicą w kręgielni? kręgle to przedewszystkim sport. i stary z garbem i młody z gilem może pograć. tylko troche ryzykowna inwestcja.mało modne u nas i trzeba troche w sprzęt zainwestowac. no i trzeba umieć grać a polak nie lubi się kwasić przed innymi chyba że robi to stylowo (robiąc z siebie wtedy durnia, zachowując się jak pajac).
|
|
kregielni i tak i tak niebedzie ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |