Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Finansowanie miejscowego kościoła. |
nie wiem czy tu się szczycić publikując dane na temat finansowania działaności miejscowego kościoła przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego. W mieście brak na funkcjonowanie tych przeprowadzaczy na przejściach w pobliżu szkół. Kiedys tacy byli na Wojska Polskiego , przy placu Kościuszki i w winnych potrzebnych miejscach tak aby zapewnić bezpieczenstwo dzieciom idacym do szkoły. Dzisiaj w mieście ich już nie ma bo nie ma na to kasy ale państwowe , nasze pieniądze - bo WORD podlega pod samorząd województwa to sie znajdują na szkolenie kierujących ruchem dla koscioła. I tak moi drodzy grosz do grosza a potęzne sumy z naszej kieszeni podatników zasilają miejscowy kosciól podczas gdy na inne sprawy pieniędzy zwyczajnie nie ma. Miejscowy urzednicy i desydenci nie tylko WORD prześcigają sie w darowiznach które w sumie pochodza z naszych podatków. Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Finansowanie miejscowego kościoła. |
żal mi cie paplik , choroba widać jest , ale nie widzę zaostrzeń więc nie jest źle
|
|
dobra beka. ;-) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
bardziej by mnie ucieszyło gdybym usułyszał ,że WORD wsparł funduszami znajdujące się nieopodal hospicjum. To byłaby naprawdę dobra i potrzebna pomoc. Riposta
|
|
Nie tylko kierujący ruchem "dla kościoła" szkolenie dotyczyło wszystkich osób, które wykonują czynności na drodze np kierowanie ruchem w miejscach gdzie wyjeżdżają ciężarówki z budowy, osoby prowadzące kondukty pogrzebowe itp, więc jak nie wiesz czego to dokładnie dotyczyło to się nie odzywaj. Autor z 4lomza też widać nie wiedział o co dokładnie w tym szkoleniu chodzi i do kogo jest ono skierowane.
|
|
i ktoś tu dostał po kijem po ryju ;p
|
|
i jakie to ma znaczenie czemu więc było dla kościoła bezpłatne? Riposta
|
|
Re: SD Chorujesz na manię prześladowczą ze mną ściśle związaną, a zaraziłeś się pewnie od "obciągacza świętych pał"-fakta, który na tym forum także wystraszony jest z powodu tego, że wszędzie mnie widzi. A ja tymczasem byłam nieobecny i zajęty nie oglądając nawet TV o internecie nie wspomnę. Lecz się zatem na nogi, bo na wyskrobaną z rozumu głowę jest już za póżno. A co do szkolenia, jeśli kuriewni uzyskali tę usługę za darmochę, a inni musieli płacić, to jest to właśnie patologia i bezczelne finansowanie kościoła. rudy błazen z druhem
|
|
A to jest niezłe... Na drodze są lepsi od policjantow.... a kurs trwa 8 godzin....paranoja !!! Pozdrawiam: Grey
|
|
bo posiadają łeb do nauki. ;) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |