Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DESZCZE NIESPOKOJNE |
Deszcze niespokojne potargały sad a my na tej wojnie ładnych parę lat ;) http://www.youtube.com/watch?v=8s5ycZf7LNc WITAJCIE :):):) Deszcz kalisony obudził ;) Kto oglądał "Czterej Pancerni i Pies " ? Przyznać się Bandziory ;) Kalisony bardzo lubią Czterech pancernych :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DESZCZE NIESPOKOJNE |
DZIEŃ DOBRY :):):) A my choć Szarik już padł Wciąż nie jesteśmy na TAK A przecież Janek nasz Bond Tak bardzo kochał ją Marusia, Marusia maja maja Więc powiedz tak albo nie Czy Szarik mógł mylić się Lub czy Janek nasz Bond Niesłusznie kochał ją http://www.youtube.com/watch?v=_6BtgPaebd4&feature=player_embedded
|
|
Pora Naczinać ;) hehehe Wstawać Bando !!!!
|
|
kto śmiał mnie obudzić.? :-)
|
|
witam:) kalesony......:) jak się spało.?
|
|
Witojcie :p Kalesony zaspałaś, o 6 nowy temat ma już być haha http://www.youtube.com/watch?v=7HAmgACAlK8
|
|
robciu Kalisony budzą dzisiaj ;) algeroth Byłam pierwsza dzisiaj ;) hehe Algi wakacje są kalisonom też się od życia coś należy ;) haha
|
|
robciu Cześć :) Robcio spało się nieźle ,deszcz obudził ;) Czterech pancernych oglądałeś ? Algi Algi ,a TY oglądałeś ? bawiłeś się na podwórku ?
|
|
Pewnie, że oglądałem, ale w sumie niewiele pamiętam :p
|
|
algeroth Powtórki zawsze w wakacje leciały ;) Szarika pamiętasz ?
|
|
No właśnie o to chodzi, że powtórek już mi się nie chciało oglądać, tylko jak mały byłem :p Szarika oczywiście, i Marusię i Gustlika hehe
|
|
algeroth Gustlik miał fajne teksty ;) hehe Wy pieruny jasne ;) hahaha
|
|
hejka kochaniiiii ło matkooo ledwo żyję po bieganiu myślałam że się nie podniosę przecholowałam troszeczkę:( pancernych oglądałammmm:)zwłaszcza przez szarika i jego pana :)
|
|
Z nim to tylko jeden motyw zapamiętałem, jak jajka nie mógł zjeść bo mu uciekało haha
|
|
fresz czesc :)) to Ty chyba do Śniadowa dobiegłaś conajmniej co? I w ten deszcz śmigałaś? :p
|
|
fresz1 Cześć Fresz :):):) Sun myślała ,ze do Warszawy pobiegłaś ;) hehe Janek nasz Bond :):):) Kalisony też oglądały ,do tej pory lubię psy rasy owczarek niemiecki .....jak będę kiedyś miała psa to takiego jak Szarik :):)
|
|
algeroth Algi Gustlik jest Super ;) fresz Zawzięłaś się z tym bieganiem ;) Kalisony zbyt leniwe na ćwiczenia ,tylko pływać lubię :)
|
|
hehehe tak deszcz padał ale nam nie przeszkadzał właśnie kto nie biegał nigdy w deszcz niech spróbuję jest do tego stworzonyyy by wyjśc na bieganie:)nie do Sniadowa nie tylko do skeyta na maszyny i spowrotem ale mięśnie mam takie w zakwasach że chodzę prawie że na piętach :)heheh ale warto byłooo zmokła mi dupkaa suchej nitki nie było:)ale uśmiech na buzialku jest:)
|
|
fresz1 Fresz , masz satysfakcję ,uśmiech najważniejszy :) W deszcz super się pływa i woda ciepła :)
|
|
łoo matko moja głowa... jestem tak zła że mogę gryźć więc uważać! nie wyspałam się :(((( kawy,kawyy,kawyyyy algeroth,robciu,dziadka kalesony,fresz witam was :) fresz gdzie Ty biegałaś wczoraj?! i jeszcze w deszcz?wiem! pogoda butelkowa to pewnie w jakimś pubie biegałaś ale bo dokładki piwka co?:D poza tym gdzie jest obiecane 25 stopni ja się pytam!! "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* hej ;) no mówiłem, że dziś będzie do dupy to nie słuchałaś :p
|
|
aha pływać też lubię:)biegadanie kalesony nie lubię ale dobry sposób na kondycje i lepsze samopoczucię na dodatek kilo spada:) a pamiętaćie ten odcinek co Gustlik wbija kciukiem gwóźdź hahaha ja byłam zawsze ździwiona że on to robi:)
|
|
*Sun* Cześć :) Obiecanki cacanki a głupiemu radość ;) Nadawali ciepło , a deszcz pada ,myślałam ,ze na plażę dzisiaj się wybiorę ,a tu lipa ;( Może się jeszcze wypogodzi jak Dziadunio Nasz zaklinacz pogody coś zrobi w tym temacie ;) Algi wykrakałeś ;) hehe
|
|
witaj sun:)biegała ja a ciebie nie było:(motywuj się kochana i dawaj do mnie o 21 :)ale dzisiaj to ja raczej zrobie sobie przerwę nie chcę nadwyrężyć mięśni tak że wcale nie wstanę:)
|
|
fresz1 Pamiętam to ;)hehe Kalisony jeszcze tańcować lubią , parę kilo spada ,przyjemne z pożytecznym ;) hehehe
|
|
kalesony to ja na tańce z tobą nie idę wszystkich mi do ciebie polecą jak do miodu pszczoły i zostanę sama na sali heheheheheheh :)
|
|
algeroth to powiedz teraz że będzie piękny,słoneczny i ciepły dzień min.30 stopni :D może się sprawdzi hehe kalisony no właśnie obiecanki cacanki...ehh może w weekend nas pogoda nie zawiedzie :) fresz moja motywacją będzie porządny kop w dupe :D zapraszam hahah nie no jak na razie pogoda nie motywuje mnie do jakiegokolwiek działania..:/ "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
iihe he he sun to ja się nie odzywam dziś do ciebie bo mnie ugryźieś jeszcze wirtualnie:):)
|
|
fresz1 Ja odpędzam te pszczoły od siebie i tańcuje sama ;) Większość to trutnie ;) hehe
|
|
sun właśnie to na tym polega jak sie chcę to i pogoda jest nie ważna tylko brak motywacji sugeruję każde wyjście z sytuacji by nie iśc sie męczyć a to nie chcę mi się zimno jest zła pogoda poleżę se w to miejsce heheheheh przechodziłam to ale teraz motywacja pęłną parą zawziełam się i dam radę:)jak i ty będziesz gotowa psychicznie na bieganie w deszcz daj znać:)
|
|
robciu a co Ty tu robisz wolne sobie zrobiłes? a Ty wiesz że ja 5.30 byłam na nogach już haha :D ale później położyłam sie jeszcze spać :) fresz nie mam w co sie ubrac na deszcz a z parasolem biegac to troche nie halo :D haha oki a tak serio to możeee jutroooo :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
*Sun* Liczę na pogodny weekend ;) fresz1 Samodyscyplina to klucz do osiągnięcia upragnionego celu :) Kalisony to stresy odchudziły ;)
|
|
Ja już mam ekwipunek do biegania w deszczu, jestem gotów.
|
|
algeroth Przy tym fajnie by się tańcowało ;)
|
|
Algi w gumofilcach chcesz biegać ?;) hahaha
|
|
algeroth buhehehe ja tez chce taki płaszczyk :D a na jakie Ty tańce chesz lecieć? :) dziadka kalesony oby oby ;) musi być dobrze :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hahahahaha:)to i ja ich nie chcę dołączę do ciebie tany tany :) http://www.youtube.com/watch?v=V89QGpZqf_A&feature=player_embedded#at=28
|
|
ej kochani jest gdzieś dyskoteka gdzie puszczają takie kawałki ?jak Algi
|
|
dziadka kalesony a co, skarpety mam sobie pomoczyć? :p wtedy będę musiał je codziennie zmieniać! :p
|
|
fresz1 Zresztą uwierz mi Fresz żaden nie tańczy tak jak ten z filmiku ;) hahaha
|
|
algeroth Algi skarpetki trzeba oszczędzać ;) hehehe Gdybyś przyszedł w takich gumiakach na tańce to byś furorę zrobił ;) hahaha Tylko nie wiem czy przez selekcje byś przeszedł ;) hehe
|
|
fresz1 W Amnezji jest taka muzyka w piątek ;)
|
|
fresz Najprędzej to chyba właśnie w amnezji, można poprosić w razie czego. Najlepsze są właśnie takie klasyki, można się giąć przy nich jak chińskie S hehe
|
|
ojjjj jaka szkodaaa :)kurczę wiesza mi się komp co 5 minutekkk wrrrrrrrr zdrażni mnie to chyba trzeba do lekarza pewnie jest chory:(ufff na szczecie mam laptopa więc jak oddam kompa nie oddam okna na świat :) trzeba go wyjąc i przeprośić hehehe:)
|
|
ooo to juz wiemy gdzie idziemy na dyskotekę organizujemy sobie któryś z piątków i bawimy się w amnezi:)kto bardziej kręcony niech sie dowie ile rezerwacja stolika i zamówi a my się dorzucamy co?wybierzemy sobie ciepły piątek to może za jakiś tydzień lub dwa i siota na tańce:)
|
|
fresz1 Za tydzień jak najbardziej ....kalisony ogarną rezerwacje ;)
|
|
taaaa..... a ten no..dziś dzień pocałunku jest czy jakoś tak :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* „Światowy Dzień Pocałunku” Nie mam z kim się całować :(
|
|
buziaka zboża więc dziewczyny.:) he he he sun akcja dziś odwołana jutro jadę na warszawe. dziś na miejscu jestem.....
|
|
kalisony to ode mnie masz ;* heheheheh robciu oo dzień leniwca masz :D odpoczywaj ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
no to co do amnezi zgadamy się jeszcze:)w nast tygodniu:)światowy dzień pocałunków ło matkoooooo żebym ja wiedziała to by do pracy nie poszedł heheeh:)
|
|
Przesyłam wszystkim Bandziorom wirtualne buziaki :):):) http://2.bp.blogspot.com/_A9gWOfZhdKQ/SowiSC-nFvI/AAAAAAAACJA/iLWXGaV1F7M/s1600-h/buziak.jpg
|
|
sun w pracy jestem:) widzę ze dbasz ostatnio o mnie iihe żartuje..... Fresz tani tani tani:)
|
|
fresz1 Zgadamy się jeszcze , jest jeszcze czas ,ale jak by co to rezerwujcie sobie piątek w przyszłym tygodniu na spotkanie Bandy ;)
|
|
Zwiewam ogarnąć śniadanie :) Ale wrócę za niedługo ;) hehe
|
|
i ja buziaczkuje ::)
|
|
ale całuśnie tu sie zrobiło :)) robciu ahaa ja myślałam...dobra hehe nieważne :D w każdym bądź razie trochę odpoczniesz od kierownicy ;P dziadka kalesony smacznego :) algeroth nie udawaj że pracujesz ;P fresz Ty imprezowiczko hehehe :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
a propo imprez - chyba trzeba zaprzestać dodawać lodu do trunków :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Tak, widziałem to wczoraj właśnie i to prawda, w sobotę w jamie piłem coś z lodem na koniec i na drugi dzień się okropnie czułem, tfuuu :p
|
|
sun nie nie ja tylko ty tez idziesz na imprezę sie bawić razem z nami :)tak z lodem nie ma żartów:)
|
|
10 moge zrobić sobie kawusieeee:p
|
|
hehe ah ten lód może jakiś "chemiczny" jest :P algeroth to bym pewnie sam lód rozpuszczony a Ty po prostu juz byłeś taki zmęczony że nie wiedziałeś co pijesz :) fresz a cóż Ty za diete stosujesz kochana?co do potańcówki yhyy tak tak ja 1 lecę będę juz koczować od 6 rano pod Amnezją :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
heheheheehhe no to fajnie zajmiesz nam stolik:)no tylko nie mów ze nie pójdziesz sun?dietę zamiast śniadania o 10 piję kawkę rozpuszczalną potem o 13 jem 1 mały naturalny yogurt wlewam w miseczke i dodaje płatki fitness a o godz 18 delikatnie coś zjem np kanapeczkę z pomidorkiem i serem lub szynką no moga być 2:)i ćwiczonka jak nie ide biegać to robię 6 Weidera na brzuszko pare skłonów itp:)piszesz się na taką dietę nie brałam z neta po prostu chcę żołądek przyzwyczaić do takiego trybu jedzenia:p
|
|
fresz jasne w sumie prawie mam taką diete codzień hehe co do 6 weidera to ja wytrzymuje do 3 tygodni a póxniej wysiadam heheh ale od poniedziałku zmaierzam znów zacząć bo naprawde sa super efekty! co do Amnezji nie no myśle że będe będę ;) algeroth przyjemna nuta:) ja polece starociem :D http://www.youtube.com/watch?v=Wprf8FMb74A "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
fresz ale to wcale nie jest dobrze tak nic nie jeść, trzeba trochę ale ważne, żeby regularnie, co jakieś 3h. Białka, tłuszcze nienasycone i jak najmniej węglowodanów, i coś co ma dużo błonnika, żeby zapchać żołądek hehe
|
|
fresz & SUN & algeroth Z lodem przesadzać nie można ;) hehe Wczoraj to widziałam ;) lód jest szkodliwy ;) hehe *SUN* Ten staroć którym poleciałaś lubię :):):) fresz Algi dobrze gada ,regularnie małe posiłki ;)
|
|
tak wiem algeroth po to sa płatki fitnes mają tam wszystko co potrzeba zalecany jest jeszcze jeden inny posiłek i sie do tego dostosowałam nie umrę a jak będę za chudo wyglądać to kochaniiiiiii stawiajcie mnie do pionu bo w anoreksie nie chcę wpaść:)chociaż nie grozi mi to narazie z moim ciałkiemmm mam co spalać:)
|
|
sun lubie ten kawałek:)nie słucham takiej muzy ale ten kawałek jest chyba najlepszy z tego co słyszy sie z metalicy:)choć tak jak mówię nie znam się na tego typu muzie bo nie słucham :)
|
|
jade na tym tydzien i nic mi nie jest dziękuję za troskę mmmmmmmmmmmmm fajnie was tutaj mieć:)
|
|
fresz Nie damy Tobie za dużo schudnąć bo nam znikniesz z oczu ;) Wszystko w granicach rozsądku ;) http://demotywatory.pl/3237811/Jestes-piekna
|
|
|
a ja tam mam gdzieś wszystkie diety,odchudzania i inne pierdoły :D wyglądam jak wyglądam i z tym żyje jak komuś się nie podoba to się nie musi gapić i tyle w temacie hehe no ale tak jak fresz piszesz dla własnego samopoczucia to robisz więc luzik ;) ale denerwują mnie taki nienormalne osoby co robia to bez pojęcia ... co do nuty też bardzo ja lubie baaa nawet moje dziecię to lubi to jego kołysanka do zasypiania jest hehe ;)) ja jeszcze lubie : http://www.youtube.com/watch?v=sXPkmIwwobA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
fresz Nirvana fajnie się słucha :) *SUN* Guns N' Roses - Don't Cry - Super :)
|
|
|
Algi Fajna muzyka ,słowa smutne ;)
|
|
*Sun* Masz racje najważniejsze to żyć w zgodzie ze sobą nie patrzeć co myślą inni ;)
|
|
algeroth yhy yhy ;)) znikam na chwile trzeba sie do porządku doprowadzić :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Dzień dobry Bandziorki :-) to tak na dzień pocałunku :-)
|
|
Zmykam na razie ;) To przedsmak przyszłego piątku :):):) Nie dbam o nic innego Chcę tylko tańczyć ;) hehehe http://www.youtube.com/watch?v=EAc4zHEDd7o
|
|
enya Witaj :):) Jaki wieli BUZIAK ;) Kalisony też przesyłają buziaka :*
|
|
Biorę się za dalszą prackę :) Milutkiego dzionka wszystkim...
|
|
|
enya Jak się pojawiłaś to sobie przypomniałam ,ze mam gdzieś zadzwonić ;)
|
|
a mi z kolei coraz to nowe smuty się przypominają hehe, na taką pogodę w sam raz :) http://www.youtube.com/watch?v=ZPSGS-ymseI
|
|
Kalisony nie ogarniają gier ;) hehe MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM :):):) Zwiewam ;)
|
|
aj tam aj tam bez przesady..:-) temat całkiem ciekawy... ja tam swego brzucha się nie wstydze . Ale można by było zrzucić troszeczkę...:)
|
|
hehehehe robciuuuu :)zaczynaj od dzisiaj :)alchandrohihi:)
|
|
he he he he fresz:) la.la.laaaa
|
|
fresz Ty nie bądź cwana ja chce pożyć jeszcze i nawet nie myślę zagrać w to :D haha nie chce zawału dostać oj nie niee nieee :) algeroth to Ty tam nie smutaj bardziej radośnie prosimy co by to pogodę przegonić :D robcio hehe :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
sun to tak dla rozrywki było ja to robiłam o 1 w nocy ze słuchawkami myślałam ze zawał na miejscu ale jakoś zyję:)
|
|
gdzie do groma haha nie dla mnie takie zabawy :D kto pamięta to nute?! łooooo wieki temu :) http://www.youtube.com/watch?v=sBKrHdnVdOg hm...co tu robić... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
kochani ściągam sobie właśnie najfajniejsze kawałki więc rzucajcie co wam się podoba nawet z newsów:)porozglądam sie:)
|
|
łoooooooo strzał w 10 algeroth :D lubie lubie lubie :)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
a był ktoś z wasz na tym rok temu? http://www.youtube.com/watch?v=Z6pXSS8-Ti8 http://www.youtube.com/watch?v=TSy03Y5lb1I
|
|
niestety nie:(
|
|
[ulr]http://www.youtube.com/watch?v=C81ig24IPpE&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=u4VFai7edr8&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=J2aRGzpin7o&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=1f17IU8Wf8M&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=JouJaMB0AVY&feature=related dobra starczy bo moge w nie skończoność wybaczcie sie rozpędziłam :P algeroth nie ale fajne "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
ta nutka dotknąc cieee ojj sun sunnnn ale mam wspomnieniaaa nie dobra ti ti :)
|
|
|
url]http://www.youtube.com/watch?v=Mr_PEQvk3UE jeszcze do tej mam sentyment:)
|
|
:) wole to http://www.youtube.com/watch?v=84R1-9_2YPI&feature=related a jeszcze bardziej to :D tu dopiero mozna tyłkiem pomachac haha http://www.youtube.com/watch?v=SwTCLMx6W1I fresz mam miłe wspomnienia z nutą "dotknąć cię" hehe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
fresz hmm nie, to zupelnie inny kawałek, może ten link zadziała http://www.youtube.com/watch?v=lEgS6MCn4mg
|
|
|
hehehe ale bas jest tam tych 2 nutek:)
|
|
skoro już fresz wpadłas na BFMV to ja zapodam : http://www.youtube.com/watch?v=tQ_M-3eWzxY <3 :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
kochani uciekam mam gościa buźka do puzniej:)
|
|
fresz miłego ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
o proszę, no kiedyś BFMV sporo słuchałem i ten akurat kawałek jednym z lepszych był :)
|
|
|
Witanko Banderowcy i Banderówki :):) Na sekunde tylko zaleciałem pokaząć wam co ja robię na deszcz :) http://www.wgrane.pl/82f33f0115030eadba2267052bac656b
|
|
maruda cześć i na zdrowie haha ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
maruda Witaj Dziaduniu :) Dobrze ,że chociaż na sekundę zaleciałeś ;) Dziaduniu taki kich ,że klienta odrzuciło ;) hahahahaha
|
|
|
i mnie już kupę czasu z wami nie było witajcie :) kalisonki, ja Ci miałem maila przesłać, a nie przesłałem plasiam :(
|
|
rayben Cześć rayben :):):) Miło Ciebie widzieć :) Nic się nie stało , spoko ;) Teraz jest akcja Dżem w sobotę ,koncert w Ełku ,zainteresowany ?
|
|
łoj......... koncerty w Ełku, miło wspominam te imprezy ale tym razem nie da rady :( w sobotę muszę zawieść i odebrać siostrę z wesela, więc cała noc na trzeźwo i na posterunku w piątek jestem wolny :D
|
|
W następny piątek spotkanie w Amnezji ) W ten raczej kalisonów nie będzie jak pogoda będzie ładna to wyjazd :)
|
|
|
|
a gdzie tak wszyscy się podziewają????? hehehehehehehehehhhhhh jak tam dzionek upłynął??? :))
|
|
Ełk.......mmmmmmmmmmmmmmmmm.............Giżycko.............Mikołajki...............Kalesonki weź mnie z Sobą........... http://www.youtube.com/watch?v=TqUh_vACNhk&NR=1
|
|
Dobry wieczór :)) Robcio pewnikiem pracują ;) Fantastyczna nutka biess... http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
|
biess Czy wrzucane nutki odzwierciedlaja Twój dzisiejszy nastrój ? :) IRĘ uwielbiam pod każdą postacia :) http://www.youtube.com/watch?v=00jdVs6oFl0 http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
|
witaj megan ;)
|
|
|
Meg to zależy jak na to spojrzeć..... w tych piosenkach jest dużo moich odczuć...... ale pewnie jak i wielu innych osób...... http://www.youtube.com/watch?v=mCVDW6Q4nRs&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=oEqidaN6Hsc&feature=related
|
|
witam wszystkich tu zgromadzonych..:)) a w szczególności Ciebie meg.....???? jak tam dzionek??? hmmm.... odnośnie szlagierów to biess pieczny kolego odczuć i wspomnień z nimi związanych jest bardzo wiele , poniewaz dużo się grało i wiele śpiewało swego minionego czasu. a tak po cichu żeby nikt nie usłyszał to pracuje nad tym żeby znów odbudować naszą kapele , żeby znów poczuć wolność i te stare dobre czasy...... a to wszystko przez???>>>>>>>>>>
|
|
no to sobie pobyła ładna pogoda.. ;]
|
|
Robcio to w takim razie 3mam za Ciebie qciuki :) Pasje trzeba rozwijać :) http://www.youtube.com/watch?v=evpqPL3_TNM&feature=related
|
|
Hejka rob :) A w szczególnosci ? hehe Spokojnie Robcio, żadnych walk z korkami ;) A jak Tobie ? Biess Kurcze, nie mam dzis ADHD i te kawałki, które wrzucasz po prostu rozbrajają mnie :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
algo Temperatura w normie a o ciepełko przecież w tym chodzi :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
alger.... to przejściowe,,,, zaraz będzie słońce.. hahahaha biess....... jak mi się uda zebrać starą ekipe to zapraszam na próby..... meg...... uciekłaś????
|
|
Robbb Skupiam swą uwage na nic nie robieniu juz dziś ;) bo jest taki dzien i każdy tak ma :) Powtarzać się nie będę ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
dziś byłem na miejscu meg.... jutro jadę na wawke walczyć ze smokami i innymi gadami....:))
|
|
W takim razie Meg jeszcze jedna nuta....... a ja znikam do obowiązków :) http://www.youtube.com/watch?v=vop7MkkkWBU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=h17e_XQHyrQ&feature=related
|
|
hmmm.. spać wszyscy poszli???? no nieeeee.....
|
|
Robcio Środek tygodnia to dobry dzien na walki, nie to co poniedziałek ;))) Biess Chesz mnie na noc zupełnie rozbić ? ;) Obowiązki rzecz święta ! Moje dziecie dzis poza domem, więc ... algo? Co mi powiesz na temat Ełku i koncertu ? ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
wieprzowina w słoikach........ hehehehehehehehehehehe.........
|
|
wieprzowina w słoikach........ hehehehehehehehehehehe.........
|
|
|
spoko,,, meg,,,:) skupiam się nad jutrzejszym dniemmmm....
|
|
megan nic Ci jeszcze nie powiem ;) kolega B. chce jechać, ale ja dziś się dowiedziałem, że w Węgorzewie tego samego dnia gra coś lepszego i się zastanawiam co tu czynić ;)
|
|
Rob I nad wieprzowiną w słoikach ? :)))) Algo :) Cóż lepszego od marmoladki ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Kalisony się meldują ;) Jak tam Bando ?Wszystko Gra i Buczy ?
|
|
|
megan haha szatany! Samael i Moonspell, o ile komuś coś to mówi ;))
|
|
o kaleson??? no witam,,,:)) meg..... czy ty nic nie rozumiesz????? :))
|
|
megan Na moim prezesowskim skórzanym fotelu , stróż sobie siedział , kalisony musiały stoczyć walkę żeby odzyskać dostęp do kompa ;) hehehe
|
|
|
robciu Witaj Robciu :):) Gołąb pocztowy mi przyniósł wiadomość ,że tęsknicie za kalisonami na forum ;) hehe
|
|
no czasem tak bywa.... kaleson...:)) masz coś ciekawego do świergotania????
|
|
robciu Same ciekawe świergotanie ,ale się wstydzę ;) hehe algeroth Algi da się słuchać ,ale lubię inna muzykę ;)
|
|
dawaj kaleson...:) nie wstydz się....:)) hihihihihihihihihihiihhih
|
|
Robcio :) Nic a nic, czy Ty białogłową o konstruktywne myślenie podejrzewasz ?;) Porteczki :) Tron Ci nadany, jakże może byc inaczej ?;) Algo :) Mocne Brzmienia, ale czyz słodzik nie lepszy ?;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
dawaj kaleson...:) nie wstydz się....:)) hihihihihihihihihihiihhih
|
|
robcio Robcio Ty już ucho nastawiasz na kalisonowe świergotanie ;) megan Na tron to kalisony piechotą chodzą ;) hehe
|
|
robciu Robcio tak się z Tobą droczę ;) hehe
|
|
Porteczki :) Za moich czasów to się rowery sprawdzało czy stoją ;))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
nie da się ukryć :)) kaleson,,, coś mnie muli........
|
|
megan Szło się na stronę ;) hehe robciu Robcio co Ciebie muli ? Coś Ty Robcio się muli najadł ;)
|
|
|
na spanie muli :(( kalisonki:)) starość nie radość....
|
|
robciu To zjedz trochę dżemiku megan dla osłody ;) Kalisony też już zmęczone ....starość nie radość ;) hehe
|
|
megan To jeszcze jest piękne ,chociaż smutne...... http://www.youtube.com/watch?v=OJuVGsPykvY&feature=related
|
|
Nie jestem w Waszej paczce, nie jestem w żadnej paczce, jestem "autsajder", ale jeśli pozwolicie wrzucę tu coś dla Was. Niestety nie potrafię aktywnego linka. Oto: http://www.youtube.com/watch?v=R7zQGn3V0IY Z pozdrowieniami :)
|
|
|
oo ToN!.. Beth już Cię lubię hehe ;p
|
|
Beth Witaj :) Dziękujemy :):):) Lubimy słuchać muzyki jak zapewne zauważyłaś ;) Zawsze możesz dołączyć ,ZAPRASZAM ,miło u nas ;) algeroth lubi taką muzykę :)
|
|
Hejka Beth :) Mroczna jak dla mnie muzyka, ale algo .... ;))))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
|
Beth Jak chcesz pozostać autsajder zawsze możesz napisać do bandziorów ;) Służę pomocą jak chcesz linka wkleić , powiemy jak to zrobić ;) Za pozdrowienia Dziękujemy :)
|
|
A tu kawałek który zapamiętałem z filmu "to ja złodziej" http://www.youtube.com/watch?v=X04GD-QiE80&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=CCvdoNDc4Js Dobrej nocki Wszystkim :)
|
|
biess(pieczny) Dobranoc :) Kalisony już też oczy na zapałki mają ;)
|
|
|
Zmykammm sie przespać :) http://www.youtube.com/watch?v=v8t1-LUtUPQ uwielbiam jej głos :) Dobranoc wszystkim :) Porteczki :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan Też lubię Bonnie Tyler ;) Kolorowych snów :)
|
|
a ja idę otworzyć lodówkę, potem opiszę wam finał tego emocjonującego w moim życiu momentu ---------------------------------------------
|
|
kalesony jeszcze śpią,,,, hihihihiihihihihihihihihihihihi cicho niech śpi jeszcze,,:)))
|
|
a może rozmyśla nad nowym tematem???
|
|
dvw i jak było?czekam z nie cierpliwością na relacje :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Zauważyłam, że u Was miło :) i dzięki za miłe słowa. Teraz coś cudnego i nie mrocznego. Ożywicie sobie ten link: http://www.youtube.com/watch?v=PlZ7mTL4jRY&feature=related Miłego słuchania Bandziki :)
|
|
Beth cześć ;) Dzisiaj tutaj urzędujemy http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=408278&t=408278 Codziennie jest nowy temat kalesonów;)
|
|
a jeszcze z przesuwającymi się obrazkami :) http://www.youtube.com/watch?v=JIB97h6XwQs&feature=related
|
|
acha... :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |