Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrzebny neurochirurg |
Poszukuję neurochirurga w Łomży lub w okolicy najlepiej na NFZ.Proszę o pomoc. Martusia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrzebny neurochirurg |
Koleżanko w Łomży nie ma, ale przyjeżdża do Caritasu na Rybakach Dr.Łysoń z Białegostoku. Niestety prywatnie!!!!! Ale facet jest OK.
|
|
Dziękuję
|
|
W Łomży jest dobry neurochirurg-ordynator oddzialu rehabilitacji przyjmuje panstwowo w szpitalu i prywatnie w domu- Iwanowski.
|
|
Iwanowski to ortopeda traumatolog bardzo nieprzyjemny i bardzo drogi
|
|
Ale jest tez neurochirurgiem bo sama do niego chodze a jestem po wypadku i wazne ze jest dobrym lekarzem i wcale nie jest nie przyjemny
|
|
Ty chyba śnisz kobieto Iwanowski neurochirurg hahaaaaahaaaa. To ci chłopina kit wcisnął, chyba że nie znasz znaczenia tego słowa. Ale jaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
To podjedz sobie na Hipokratesa i zobacz co ma napisane na szyldzie przed domem kolezanko i nie badz smieszna:) pozdro
|
|
Najlepsi neurochirurdzy są w WIM na Szaserów w wawie
|
|
ja na szyldzie mogę napisać że jestem astronautą pracuję w szpitalu to wiem że jest ortopedą bardzo nieprzyjemny i drogi ale wspópracuje z neurochirurgiem z W-wy Podgórskim
|
|
zgodzę sie na szaserów w Warszawie, dr. Andrzej Koziarski lub jakoś tak.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |