Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZASEM SŁOŃCE ,CZASEM DESZCZ |
Czasem Słońce,czasem deszcz ;) http://www.youtube.com/watch?v=mxc4SnKyWLY Najważniejsze to pogoda ducha :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZASEM SŁOŃCE ,CZASEM DESZCZ |
WITAJCIE BANDZIORY :):):) algeroth & robciu Kalisony witają Was jako pierwszych którzy dzisiaj wcześnie wstali i już pracują ;)
|
|
cześć kalesony ;) miałem dziś proroczy sen śniło mi się, że jestem w niewyspany w robocie
|
|
witaj kalesony:) na razie to się nudzę troszeczkę:):)
|
|
hej robaczki ja dopierko dupkę podniosłam z łóżka nie chciało mi się ,chyba sie puźno położyłam :)ale już jest ok jak ranki was zastały ?
|
|
fresz dzień dobry ;p ranek jak każdy inny, ja dalej się przeciągam ;)
|
|
o witaj freszzz.:) ja to miałem nocne koszmary . Budziłem się co godzinę ale do pracy trzeba było wstać... Hmmm katastrofa...!
|
|
algeroth Proroczy sen , niewyspany w pracy ;) Czasem takie miewam ;) hehe robciu Cześć :) fresz1 Witaj :):) Wakacje to kalisony mogą dłużej pospać ;)
|
|
algeroth z tym przeciąganiem musi ci być dobrze:) Robciu koszmaryyy coś masz na sumieniuu skoro cię męczą heheh:)
|
|
robciu Robcio Hary z Tybetu Tobie się śnił ,że koszmary ? ;) hehehe
|
|
heheh kalesony mimo moich wakacji obudzić się muszę o 6 łeeeeeeeee ale przyzwyczaja się człowiek do wszystkiego :)
|
|
fresz1 Kalisony nie muszą wcześnie wstawać ,ale budzę się wcześnie jakoś ;) No chyba ,że temat nowy założyć na forum ;) hahaha
|
|
no tak tak wtedy trzeba bo bandzioryyyy zgłupieją i dostaną depresji że kalesony nie dała nowego tematu i gdzie tu kliknąc i co tu zrobić i co się dzieję :)a tak wstajemy i wita nas post:)
|
|
fresz1 Mam Bandę na głowie ...popadłam ;) Jakoś to się rozkręciło i teraz jedziemy dalej z tym koksem :) Jak to mówi Baśka jest GIT MAJONEZ ;) hehe
|
|
popieram git majonez:)ale bym zjadła coś żeś o tym majonezie wspomniała heheh ale no ba odchudzam się i płatki fitnes z yogurtem naturalnym czekają i to dopiero o 13 katastrofaaaaaa ale kawusia będzie o 10 więc dam radę:)
|
|
fresz1 Fresz o tym majonezie to od wczoraj myślisz ;) hehe Dasz radę :):):)
|
|
|
heheheh nio enyi tylko pozazdrościć:(ale cuż i ja się doczekam bandziory wspierają dam radę hehe:)
|
|
|
fresz1 Fresz masz wsparcie całej Bandy i Wandy ;)
|
|
LALALAL mieli świat u swych stóp głowy pośród chmurrr laLALAL:)
|
|
fresz1 Zawsze śpiewasz :):):) Ważne są dni których jeszcze nie znamy ,ważnych jest kilka tych chwil na które czekamy ......................... http://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8&feature=related Kalisony lecą śniadanie ogarnąć ;) Miłego dnia :):):)
|
|
Dżem dobry :D hehehe o jacy nie wyspani...bidulki ;P trzeba sie kłaśc o 21 to człowiek wypoczęty będzie a nie się siedzi do 1-2 w nocy na forum :D hmm zastanawiam sie nad dzisiejsza pogodą...ale pewnie kalisony miała również proroczy sen co do pogody i będzie tak jak w dzisiejszym temacie :D a ja dziś dobry humorek mam wstaje rano a w tel sms od operatora że z okazji imienin dostałam 200 darmowych minut do wszystkich sieci :D tylko gdzie ja to wsio w jeden dzień wydzwonię :P mogli dac na tydzień chociaż heh poza tym jak ja sie uzależniłam od was....jeszcze troche a i lekarz nie pomoże :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
no cuż ja chwilowo muszę zniknąć alę będę zaglądała do łobuzów idę pościele łóżeczko :)ogarnę się trochę włosy jeszcze szczotki nie widziały:)
|
|
fresz a z czego Ty się chcesz odchudzać dzieciaku :p hej *Sun* :) to wszystkiego najlepszego z tej okazji ;p
|
|
|
to najlepszego SUN
|
|
ojjjj algeroth jesteś kochany dziękuję:)ach jak to dobrze że facet czasami jednak skłamię hehe:)
|
|
nie ma za co i nie wiem o czym mówisz z tym kłamaniem :p
|
|
algeroth & dziadka kalesony & fresz dziękuję ślicznie ;) to choc tak wirtualnie was poczęstuje hehe ;)) i kawka do tego ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
eeeee czemu nie przeszło buu :( "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
"Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
heheh wirtualnie oczywiście rarytas sun nie zapomnij mi na gg wysłać numeru telefonu do siebie ok:) algeroth:)
|
|
Witam Bandziorki :-) O Matko, nie pamiętam już kiedy wstałam o 9 jak dzisiaj :-)) Się wczoraj rozkręciłam :-))) Kalisonki odpisze na @ jak tylko umysł mnie sie rozjaśni nieco :) Ale mysle, ze to niezła miejscówka. SUN SKARBIE...wszystkiego NAJ, spełnienia marzeń... A kwiatków masz tu całą łąkę...urwij sobie ile chcesz :-)
|
|
enya łoooo dzięki kochana ;) fresz zaraz Ci napiszę ;) P.S. za tydzień mam urodziny :D buhehehe może 2 tygodniowa impreza?:D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Sun hm a 18tego kolejne Twoje imieniny hehe
|
|
*Sun* To impra się szykuje :):):) Nie mam Twojej @ ,a mam sprawę napisz do kalisonów dziadkakalesony@o2.pl enya Dzień dobry :):):) To i ja pobuszuję po tej łące jak Sun pozwoli ,lubię tulipany :):):)
|
|
Kurde Sun Ty bierz agroturystykę w Ełku najlepiej :-)) Wsiadamy w samochody i jedziemy na tydzień pobalować :-)) Cio się będziesz rozmieniać na drobne imprezki :-) Zrób jedną a z fajerwerkami ;-))
|
|
heheheheeheehehehehehehheheehe popieram witaj enya:)
|
|
Gorzej by było tylko jakby mnie po tej imprezce na rogatkach w Ełku poinformowali, że mam zakaz wstępu do miasta :))
|
|
*Sun* Babeczki i kawka wyglądają smakowicie :):):) enya Tygodniowa balanga ;) hehe Oj działo by się :):):)
|
|
hahahahah no to była by faktycznie lipka:)nie będzie tak źle zwalimy na sun:)
|
|
spoko nie ma problemu ja wsio organizuje ale wy płacicie :D bo mnie nie stać :((( bym musiała bank okraść algeroth serio?18? nawet nie wiedziałam zawsze tylko 5 były w każym kalendarzu :D kalisony @ poszedł :) i po tej łące tulipanów możesz pobuszowac pozwalam jak najbardziej ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Noooo...jakby nas tak w jednym miejscu na tydzień zebrać, z dostateczna ilością funduszy oczywiście, to podejrzewam, że resztę wakacji spędziłabym na odtruwaniu, odwyku albo u psychoterapeuty haha...
|
|
enya Hary z Tybetu by nas uzdrowił ;) hahahaha
|
|
Nie "albo" tylko "i" :p
|
|
robciu mówił, że nieskuteczny Kalisonki :-))
|
|
byśmy wszyscy nawzajem sie leczyli :D kurde...fajnie by byłoooo ah marzenia hehe lece sie ogarnąc do później łobuzy ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
dobra 10 tak jak mówiłam idę zrobic kawę bo mi zaraz kiszka kiszkę zje:)kto chce?i mam pyszne ciasteczka i z wedla ptasie mleczko jak kto lubi mogę poczęstować ale jecie w innym pokoju by mnie nie kusić hehehehe :)
|
|
I ja lecę ogarnąć się trochę i wesprzeć finansowo Pocztę Polską :) Do później ;-))
|
|
enya Fakt ten Hary to szarlatan jakiś ;) hahaha *SUN* Do później :):):) Kalisony też zwiewają zakasują rękawy do roboty ;)
|
|
fresz1 Fresz kalisony się skuszą na jedno ;) W locie zjem ;) hehe Miłego dnia Wszystkim :):):)
|
|
no miłego miłego kochani ja po odpoczywam tez za was jestem kochana prawda:)
|
|
fresz bardzoooo ;) algeroth gaduło :D odezwij się hehe ja juz po prysznicu,śniadanie zjedzone czas na kawe :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
haha śmiej się śmiej.. no nie wiem, może wystarczy na dziś :p
|
|
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sniadanie jaka piekna rzeczzzzz jak dawno nie jadłam sniadania normalnego heheheh:)ale ja już po kawusi:)
|
|
a ja trzecią sobie robię właśnie :)
|
|
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo słonko na chwilke zaświeciło:)
|
|
3 heheheh uspokój się algeroth bo nam w yamce padnieszszz od tej kawy:)
|
|
hah, już chyba w ogóle więcej tam nie pójdę :p
|
|
ojojojojoo to możemy zmienić lokal na amnesie:)a yamka cię już zniechęciła dlaczego ?
|
|
o no już amn lepiej :p w jamce muzyczka mi się średnio podoba, za dużo łupaniny poza tym w zasadzie to ja nie lubię tańcować, tylko czasem o tym zapominam
|
|
hehehehehehehh tańcowanie jest potrzebne w życiuu i często na parkiet powinnieneś wychodzić się pogimgać:)a co do muzyczki to tak same umcyk umcyk leci ale w amnesi praktycznie jest podobnie tylko czasami zapuszczają fajne kawałki spokojniejsze:)
|
|
w amn. więcej leci normalnych kawałków, jakieś lata 80te, te sprawy, a piątkowe dansingi ze Staśkiem Wiszowatym to już w ogóle szaleństwo ;)
|
|
bandziory słonko przez godzinke bedzie świecić na bank chmurek nie ma na drodze:P cieszcie sie nim ja zaraz śmiagam na dworek :)
|
|
taa, ja się pocieszę przez zakratowane okno hehe miłego śmigania w takim razie ;)
|
|
algeroth dziękuję:)nacieszę sie słonkiem za nas 2 dobrze:)miłego dnia :)
|
|
no chyba logiczne że jak mnie tu nie ma to będe wam świecić na zewnątrz :D heheh algeroth haha no weź pogadaj ja luię Cię słuchac...tzn czytać ;D fresz Ty babo w czym Ty masz nr ? tak czy siak ja mam Orange i zawsze puste konto hahaha a gdzie wy sie wybieracie hm? i nawet mnie nie chcą zabrac ze soba :(( "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Powitać BANDZIORKÓW I BANDZIORKI :):) Ja tylko na chwilę pogodę na weekend zapowiedzieć :):)
|
|
:):):):)
|
|
maruda cóż za optymistyczne prognozy :D Dziękujemy nasza pogodynko ;) hehe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
sun jak to gdzie w twoje rejony idę jak mnie zobaczysz krzyczzzzzzzz:)albo złaź jedno z 2 hehehe:)będę pewnie z olivką:) numer mam z simplusaaaa i zazwyczaj zawsze na koncie hehehehehe:)
|
|
witaj marudooo :)
|
|
fresz dobrze że masz zawsze na koncie więc wiemy kto do kogo będzie dzwonił hahahah a ja bym z chęcią poszła z wami ale moje dziecie śpi ;) miłego spacerku pozdrów olivkę ;] P.S. DROGA KOLEŻANKO M. NIE PODCZYTUJ MNIE BO JAK DO CIEBIE PÓJDE TO KABEL OD NETA PRZETNĘ I BĘDZIE KONIEC SZPIEGOSTWA ;PP "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
freszzzzzzz !!!!!! Omijasz nas ostatnio :( Po jakichś jamkach łazisz :( Niegrzeczna dziewczyna !!!!!!!!! no no noi pogroziłem paluchem :):):)
|
|
ło matko marudo jak ja miałam nadzieję że was tam zastanę bo przecie mówiliście że idziecie tany tany robić ale tak poważnie to ja dopirko teraz zaczełam tak w ciągu 2 miechów wczesniej nie byłam na żadnej potańcówce więc grzeczna dziewczynka ze mnie na tańcach jest :)już ja się uspokajam tak tak masz rację ,będę grzeczniejszaa:) no tak ostatnio nie było mnie na forum ale jak widać staram sie nadrobić oj staram nawet szaszłykami wczoraj częstowałam a dzisiaj ciastkamii jakoś wam powoli wynagradzam mają nie obecność:)
|
|
maruda cześć ;) *Sun* hah to ok jak lubisz.. toć bez przerwy nawijam :p
|
|
algeroth widzę właśnie może trochę przystopuj co?bo to prawie wszystkie wpisy twoje a gdzie indziej też tylko od Ciebie ciagle wiadomości ;P haha "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
|
żartowałam!!! "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Aż miło was poczytać :):):) Tomuszę trochę trochę poczarowac żeby się normalnie na tym świecie zrobiło :):):) Czary mary , hokus pokus !!!!! Powinno zadziałać :):)
|
|
aha to dobrze, że powiedziałaś, nje wpadłbym :p ale mi tu z Wami czas fajnie leci, jeszcze tylko 2h i koniec :D
|
|
|
algeroth Dzisiaj zleciało szybko ;) hehe maruda Witaj Dziadunio :):):) Kalisony Ciebie ostatnio nie poznają ;)
|
|
Porcięta moje bo u mnie to jaka aura taki i nastrój :( Wiek już daje o sobie znać :):):)
|
|
algeroth wiem że bys sie nie domyślił :D heheheh marudo jak Ty dajesz rade na tylu etatach...pogodynka,czarodziej i nie wiadomo co jeszcze :P kalisony hm...pomyśle nad tym udzielaniem sie...czy mi sie opłaca :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
maruda To tak jak u Twoich galotków .......wszystko zależy od nastroju ;) http://www.youtube.com/watch?v=bEWt6s2wEb4
|
|
*Sun* Może chociaż za niedrogo się po udzielasz ? ;) hehehe
|
|
za niedrogo powiadasz hm...no pomyślę :D na dzis już starczy tego grzania bo się zmęczyłam za bardzo- musze odsapnąć :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Odsapnij i przygrzej na maksa :) Kalisony by się poopalały ;)
|
|
Sun :) się poprostu staram ze wszystkich sił :):) Moje porcięta :):) Dlatego tak magikuję żeby te słoneczko w końcu wylazło w całości bo mnie już normalnie jasna krew zalewa:(
|
|
|
maruda Dziaduniu to Ty magikiem zostałeś ;) Masz rację w słońcu wszystko zmieni się ,humorki lepsze i większa chęć do życia ;) Uciekam ,na chwilkę weszłam zobaczyć co Bandziory robią ;)
|
|
|
Wołajcie to słoneczko wołajcie razem ze mną może się w końcu ośmieli wyjść i świecić po ludzku :):) http://www.youtube.com/watch?v=ePMJrVcIF4w&feature=related
|
|
OK!
|
|
algo!!!!!! moje stare oczy Ciebie nie poznaja :):):):):)
|
|
no staram sie starammmm :D na weekend dam wam czadu :P algeroth cóż za brzmienie :D to jak takie "słoneczne" utwory to i ode mnie hehhe http://www.youtube.com/watch?v=EJywPS6cKao "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
|
*Sun* co, nieładne? :p oo i już po słońcu, się coś chmurzy, aby nie padaoo
|
|
algeroth nie no własnie fajne tzn troche wokal mnie drażni ale tak ujdzie :) i Ty deszczu nie wywołuj!! :P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
nikt nie chce ze mną pisać to sobie idę ... na do widzenia: http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg&feature=related miłego popołudnia ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
|
i jeszcze jedna fajna nuta ;) http://www.youtube.com/watch?v=ZtTsUxamNxE&feature=related i do zobaczyskaaaaaaaaaa................................
|
|
Wołamy lato :):) http://agniechalodz.wrzuta.pl/audio/05VLXY0iOS3/toples_-_to_nasze_lato_2002 biess :):) zawołaj z nami :) Czym nas więcej tym szybciej posłucha :):)
|
|
Ja od jutra widzę to tak :):):):) I nie ma bata :):):):):)
|
|
maruda Dziaduniu modne masz galotki w kwiatki ;) hehehe biess(pieczny) Witaj :) Wzajemnie miłego popołudnia
|
|
|
witam i o zdrowie pytammmmmm????? :))) jest tu kto?????????????
|
|
Tak robciu ;D wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)
|
|
he he he hechech... dobre to , i co dalej??????
|
|
heja już w domkach odpoczywacie?:)
|
|
a jak....:?)) witammmmm freszzzz...........
|
|
co ciekawego dzisiaj w planach wieczornych robciu?
|
|
a czy ja wiem.... hmmm..??? a co by tu można było robić , ciekawego?? .... co?? :))
|
|
no ja miałam gości więc sprzątanie potem leżenie z 15 minut i bieganie o 21 jak nie bedzie padać wiec mam co robić a ti robaczku?
|
|
hmmmm.. chiba leżenie bykiem i tv. i lekka dżemka...:)) a to parapetówa u ciebie była????? pani freszzzz????
|
|
nie nie robciu po prostu goście:)pani freszz???
|
|
no chyba nie panno freszzz????? he he he he he he he....... hmmmm... a po co ci te bieganie???? :))
|
|
sam mi mówiłeś ze i tak dobrze wyglądam żebym dużo nie jadła hehehehehehe no biegam dla lepszego samopoczucia i dla swoich psychicznych podbudowań:)będę się czuła atrakcyjniejsza to i życie będzie piękniejsze :)ciężko kobitki zrozumieć:)
|
|
no wiesz myślałam że pani pan już mamy za sobą tak a tu nagle pani?no no to panie Robciu:)
|
|
oj tam oj tam .... tak mi się tylko napisało..:)) hahahahaha może i tak mówiłem , ale mówiłem że tak ci do tważy hech.. ale co tam , może będzież bardziej sexi :)) hihihihihihihihihi
|
|
ojjj robciu mam nadzieję jeszcze bardziej sexi to stawiam na 1 miejscu:)że będę:) dobra narazie znikam ogarnąc puźniej się odezwę buziale:)
|
|
hmmmm... no to znikaj... hehehehehehe... idę na tv.. :)) buziole.....
|
|
Heloooo bandziorki :) Jest tu ktoś ?;) http://www.youtube.com/watch?v=EVWL2E0AK7U http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
hellooooo... meg...:) a co????????????
|
|
no kochani ja zmykam się szykować do biegania buziaki miłego posiadywania wśród bandziorków:)jak będę w stanie odezwę się po powrocie:)
|
|
wez parasol do biegania.... hihihihihihihihihihihi:))
|
|
run fresz, run!! :p
|
|
Haj rob ;))) Powiedz jak Ci minął dzien, jaki był wczorajszy sen ? ;)))))) http://www.youtube.com/watch?v=Oh67sP5nlM0 fresz frun, miłego wieczorku :))) hejka algi ;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
o megan, bandziorno :p
|
|
meg... snił mi się wielki ......PAW..... i piwo , dużo piwa że ŚiOK.. nie ogarniałem tego...
|
|
|
Robcio Z piwem nie przelewki, ale co do licha robił tam paw ?;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
a dzień to bardzo szybko mi upłynął.. meg... hmmm... a tobie??:)
|
|
Jakies ADHD mi się dziś włączyło, zastanawiam sie tylko czy z przemęczenia (tak miewam) czy też, źle juz ze mną ;)))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
|
hmmm... meg... :) też bym chciał to wiedzieć , co u licha robił w moim śnie PAW..???? a może ty to wiesz???
|
|
|
no to nie musisz mi meg... :) dalej tłumaczyć.. hmmm.. rozumiem. ja to jutro mam wawke.. hmmm . i nie jest mi z tego powodu wesoło :((
|
|
pewnie meg.. :) trzeba się na kiełbase przeżucić hihihihihihi na formacje niezywych schabów...!!!
|
|
Tu i ówdzie na jakiś "Odział Zamkniety" sie udać robcio hehe ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
|
to ja już idę na ten oddział zamknięty :((
|
|
Znaczy sie morfeuszki ramiona oddajesz sie ? ;) Niespokojnej nocki ;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
|
Biess hejka O losie, Ciechowski ;) Kurcze biess samymi klasykami raczysz ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
nie idę sobie.... :(( meg,,,,, daleko :((
|
|
Rob :) Nie aż tak daleko ;0 a może by tak.... http://www.youtube.com/watch?v=p3Ow97nA9Ko http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Hej Meg :) To jest ponad czasowe :) A ZARAZEM SUPER :) nie wspominając o przesłaniu :) http://www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY
|
|
za horyzontem wielka korona gór....... tani tani...... hahaha.. meg,,,,,??? czas ołowiu sobi znajdz to jest dopiero szlagierrrrrrr.....
|
|
Ten dzień w pamiętniku zapiszę sobie wielkimi literami i podkreślę na czerwono. Dziś głośno wyraziłem swoje zdanie w domu. Powiedziałem żonie, że jest głupią cipą i … uciekłem pod stół w kuchni, a ta się do mnie drze: - Natychmiast wychodź spod tego stołu! - Nie wyjdę! - krzyczę. - Mówię ci wyłaź! – drze się znowu i sięga po wałek do ciasta. - Nie wyjdę! – odszczekuję się jej dzielnie. - Wyłaź, ty tchórzu! – drze się do mnie i wali wałkiem po stole. - Nie wyjdę i już – podtrzymałem hardo swoją decyzję. W końcu chłop musi mieć swoje zdanie! Wniosek: Kobiety są jak anioły, tylko charakter mają diabelski.
|
|
biess :)) Świetna mmm nutka DM :) Troszke mi bliżej do: http://www.youtube.com/watch?v=oBBD7eFR6II http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Witajcie wieczornie :) Już prawie noc ;) Jak minął dzień, jak ci się dziś pożyło, Jak minął dzień, czy ci się coś skończyło, Czy może dziś coś się zaczęło ci - kto wie? http://www.youtube.com/watch?v=v4JZqoloPAo Bandziory Nawet Słonko świeciło dzisiaj ,na koniec dnia niestety znów pada ;(
|
|
|
megan Cześć Megan :):):) robcio Kalisony to anioł wcielony ;) hehehehehe
|
|
megan Megan na czymś musi się trzymać anielska aureola ;) hahaha
|
|
Twa nuta też niczego sobie Meg :))) A to bliżej mych czasów te DM:) http://www.youtube.com/watch?v=vXfbnS_BybQ&feature=related albo i to :) http://www.youtube.com/watch?v=bCSXd5s3QJE&feature=related
|
|
Porteczki :) Jak ja dawno Ciebie nie widziałam ;))) Własnie ! jak tu pokłony czynic bez anielskich rożków ;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
biess(pieczny) Pet Shop Boys to kalisony lubią :) robcio Masz pocztę ;) megan Megan ja Ciebie toże dawno ;) hehe Ja przeważnie rano i późnym wieczorem jestem ;)
|
|
Witam wszystkich ;) jak tam dzień wam minął? bo ja to padnieta jestem na maxaaaa.... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Sun z Tobą miło minął dzień :):):) Wołaliśmy słońce cały dzień ,Dziadunio zaklinał i świeciło ;)
|
|
Ja to kobiet nigdy nie zrozumiem. Na przeprosiny za te staniki kupiłem żonie kwiaty. Wchodzę do domu. Całuję ją w policzek z uśmiechem. Wręczam kwiaty, a ta drze się na mnie: - Tak, Tak! Teraz może będę nogi rozkładać przez tydzień? Co?! Na to ją pytam grzecznie: - A dlaczego? To wazonów już nie mamy? No i za kwiaty dostałem po ryju. Teraz wiem czemu faceci nie kupują żonom kwiatów. Mają kurde rację.
|
|
|
biess :)) Chyba z "tymi" czasami to Ciebie poniosło toż to moje czasy a może to ?? biess :)) http://www.youtube.com/watch?v=VN04vtNcrek http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
biess(pieczny) Kalisony również witają :) Fajny kawałek robciu Robcio to prawda ,kobiety ciężko zrozumieć ,ale was ciężko rozgryźć ;)hehe
|
|
Porteczki :) Ja tak róznie zaglądam, w różnych porach, późnym wieczorem to tylko weekendowo ;) SUN Witaj sun słonecznie :)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
dziadka kalesony no dziś fajna pogoda niby jutro ma być jeszcze ładniej :) co do marudy-toc to nasz czarodziej hehe robciu buhehehe dobre :D ale się uśmiałam "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Jakie tam ciężko, my jesteśmy prości przecież :p
|
|
Meg jak ja dawno tego nie słyszałem :)))) a co powiesz o tym?? http://www.youtube.com/watch?v=K8lHHSV6pDs&feature=related
|
|
megan Patrzę właśnie pogodę na piątek i sobotę 29 stopni i prawie bezchmurnie :):):):) Algi Prości w obsłudze ? ;) Apu apu ,kapcie ,pilot i piwko ;)hehe
|
|
Witam Wszystkich bandziorkow..I zarazem dobrej nocki dla Was i kolorowych.. :)
|
|
W rozgryzaniu :p Wystarczy szczypta podstawowej wiedzy z psychologii, komunikacji niewerbalnej no i uważna obserwacja, oczy to podstawa..
|
|
sun... witam.........:)) co wy kobiety bez nas byście zrobiły , no co???
|
|
Biess :) Rozłożyłes mnie na łopatki ;) ale uważaj teraz :) http://www.youtube.com/watch?v=JjCre83iPjE http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
A nie prościej jest to w ten sposób wyjaśnić?? http://www.limetka.pl/grupy/109/topic/68/meskietajemnice/ szczególnie początek jest prawdziwy :)))
|
|
Olivka Witaj :) Porteczki :) Widziałam, widziałam :) Optymistyczne prognozy, trzeba się chyba na weekend ewakuować, ale pozostanie kwestia dżemu ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
olivka Witaj Olivka :):):) Dawno Ciebie nie widzieliśmy , miło ,że jesteś :):):) Już uciekasz ? Miłej nocki i kolorowych snów :) algeroth Dzięki za info ;) Teraz kalisony będą wiedziały jak rozgryźć podmiot ;) hehehe
|
|
oo starociami jedziemy, najs, dziś to za mną pochodziło trochę http://www.youtube.com/watch?v=CjY_uSSncQw :)
|
|
robciu Z Wami źle ,bez Was jeszcze gorzej ;) megan Trzeba ,trzeba ;) Jakoś się ogarnie i to i to :)
|
|
Porteczki :) Myślę o czwartku :) Jutro będę miała jasność ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Meg wręcz nie mam nic więcej na przebicie Twej propozycji http://www.youtube.com/watch?v=Lr0xJBsVbZY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=cIZFq3VDeUY&feature=related a teraz pożegnam się grzecznie z wszystkimi jutro o 4:30 pobudka-ranna zmiana sie kłania :(
|
|
No i poległam biesss na J. Rush ;)) Queen jak zawsze mile widziane... Dobrej nocki życzę :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan Dasz znać jak i co jak jasność Ciebie oświeci ;) biess(pieczny) My również Ciebie pożegnamy ...Spokojnej nocy i miłej pobudki :) Dobranoc i dziękujemy za fajne kawałki
|
|
algeroth Fajny staroć ;) hehe
|
|
Porteczki:) Tylko małe ale, tu na miejscu należy szczegółów dopilnować odnosnie Ełku :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan Wszystko pod kontrolą ;) Spoko , będzie Git Majonez ;)
|
|
Haha porteczki dobra, w kwestYjach organizacyjnych milcze ;))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan Szkoda ,że Zbychu nie może ,wcale go nie widać ostatnio ....wysprzedał się czy co ? ;) Zaraz kalisony zwiewają spać :)
|
|
Porteczki :) Grzecznie sie również pożegnam, ciut z samego rana pobudka mnie czeka. Dobrej nocki życze wszystkim :) porteczki spokojnej ;) Do Zbycha trzeba fax nadać, wstawiennictwo obowiązkowe ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
DOBRANOC http://www.youtube.com/watch?v=egX9N8yOgaU Megan Robcio nada do Zbycha ;) SPOKOJNEJ NOCY :) Miłych snów :)
|
|
yyyyyyyy już wszyscy uciekli?? biess(pieczny) J.Rush powala mnie na łopatki mmm sie rozpływam algeroth Twoja nuta też fajna kurcze ja chyba z 10 lat miałam jak to hitem było baaa oby nie mniej heheheh ale miło powspominać :) robciu co byśmy bez was zrobiły?pewnie wszystko ale z wami troche prościej i wygodniej pewne rzeczy się robi :) megan & olivka dobranoc kalisony Ty tez już poszłaś lulu? :) fresz a Ty gdzie?do Warszawy pobiegłas?! "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=4m8ltkjO7Pg&feature=related :D gdzie jesteś my hero?! hehehe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ale zajebist,,,, pogoda... ale zajefajnie się w taką pogode śmiga po szosie...!!!!!!!!!! ŚiOK,,,,!!!!! co już wszyscy spać poszli??? :(((((
|
|
ale zajebist,,,, pogoda... ale zajefajnie się w taką pogode śmiga po szosie...!!!!!!!!!! ŚiOK,,,,!!!!! co już wszyscy spać poszli??? :(((((
|
|
nie robciu ja zostałam....wiem nie jestem odpowiednim kompanem dla Ciebie ale cóz poradzić :d hahah a co do pogody BEZ KOMENTARZA :/ "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* też myślałem, żeby Hero wrzucić w następnej kolejności ;) hmm a o fresz to się zaczynam martwić, może ją ziater lub deszcz porwał, kruszynkie.
|
|
a dlaczego nie jesteś kompanem?????? sun no co ty tu piszesz mi???:)((
|
|
algeroth hehe byłam szybsza ;P teraz tego słucham http://www.youtube.com/watch?v=zHFbhhi_XVc&feature=related robciu bo ja mam ciagle w głowie Twoje słowa które wypowiedziałeś jak schodziliśmy pod ratusz i nie mam zielonego pojęcia co miałes na mysli i o co wogóle chodziło Tobie hehe ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
sun skarbie , to był tylko żart i już ci pisałem , ,,,,,, NIE BIERZ TEGO SOBIE DO BANIIIII .ok????? no już lepiej???? :)))))))))
|
|
hehehehe no powiedzmy ale i tak ciagle myśle o co chodziło hmm...nie daje mi to za cholere spokoju :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
aj o nic mi nie chodziło,,, tak tylko sobie powiedziałem no....:)) przestań już ok?? MYŚLEĆ O TYM,,,,,,,, BO SIĘ POGNIEWAM , I TYLE Z TEGO ZOSTANIE.....:((
|
|
A to już chyba taka kobieca natura, doszukiwać się ukrytych znaczeń, których w ogóle nie ma hehe
|
|
hahaha dobra robciu... w takim razie koniec tematu i bez fochów prosze;))ale i tak chyba domyslam sie o co chodziło :D ale oficjalnie zakańczam temat :) algeroth a ja myślałam że Ty klawiaturę już tulisz :P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
no cooo Ty, toć jest jeszcze dziś :p
|
|
no to napisz o co mi chodziło tak naprawde..??? możesz na gg napisać sun jak tu nie chcesz...:))) jestem ciekaw,,,,
|
|
no to napisz o co mi chodziło tak naprawde..??? możesz na gg napisać sun jak tu nie chcesz...:))) jestem ciekaw,,,,
|
|
robcio ok :) algeroth yhy jeszcze 30 min i juz środa :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ja to zaraz legne w pieżyne......:))
|
|
*Sun* a wystarczy Ci baterii do środy? ;)
|
|
algeroth jak najbardziej baaa nawet do połowy środy :D robciu w takim razie spokojnej nocy ;) mmm lubieeee ich :) http://www.youtube.com/watch?v=PJGpsL_XYQI&feature=related "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
też kiedyś lubiłem ale jej wokal zaczął mnie drażnić z czasem ;) a to? http://www.youtube.com/watch?v=njPWBTIv9qw
|
|
ja mogę ciągle ich słuchać a to co dałeś no powiem Ci że całkiem całkiem :] ale ja muszę z 10 razy przesłuchać żeby mnie "wzięło" ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ja lubie na dzień dobry to włączyć sobie :) od razu lepiej się wstaje :D http://www.youtube.com/watch?v=IClGbW4Nj2g&feature=related "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
no ja też tak mam ;) a to jedna z pierwszych moich kapel tego typu, daaawno temu, później zaczęli grać jakieś pitu pitu, ale i tak uwielbiam ;) http://www.youtube.com/watch?v=2oP2v05JqXU no i klasyk http://www.youtube.com/watch?v=wvIW2dVv8GU o i o Tobie coś? hehe http://www.youtube.com/watch?v=1CLC2UUpcQQ cholera ciężko wybrać ze 2 najlepsze kawałki
|
|
fajne fajne, Sandra dobra babeczka jest :) za to na przed spaniem myślę, że dobre będzie to http://www.youtube.com/watch?v=TmnMO7ZuxjQ :p
|
|
no 1 nuta spoko ale 2 kolejne zbyt "ciężkie" ;P wole troche coś łagodniejszego hehe poza tym juz środa jupiii :D patrze deszcz się uspokoił uff oby cały dzień był ładny "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
taaa już to widzę :p
|
|
no ta Therion - Raven of Dispersion bardziej podchodzi mi ;) co widzisz?:D bo ja to już ciemnośc widzę :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
algeroth uciekam Dobranoc :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Jutrzejszy dzień widzę. Będzie do dupy :p
|
|
Dobranoc ;)
|
|
nie przesadzaj ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
a co tu się wyprawia o tej porze?????
|
|
robciu nic idziemy spac Dobranoc ;P hehehhe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hehehehhe tak myślałem bo ja też lece... dobrej nocki:P
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |