Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apel do uczniów szkół średnich |
A szczególnie do tegorocznych maturzystów... OGARNIJCIE SIĘ TROCHĘ ! Co za wstyd...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apel do uczniów szkół średnich |
źródło: wspolczesna.pl
|
|
na to wychodzi że w łomżyńskim najwięcej baranów mieszka;]
|
|
co prawda maturzyści łomżyńscy mają trzeci wynik (po Śledziowie i Suwałkach), ale tak czy siak - jest fatalnie...
|
|
Łomza-to zagłębie PiSu więc skąd to zaskoczenie? Takos
|
|
Po pierwsze- to nauczyciel głąbowi do łba nie naleje jeśli głąb się nie uczy i nic nie czyta. Po drugie- to do liceów pchają sie teraz ci, których stać najwyżej na zawodówkę (to wina tej porąbanej "reformy oświaty" z gimnazjami włącznie), Po trzecie - to matura jest dla tych, którzy się na studia kwalifikują, a jaki tego jest procent? Dla dobrych ogólniaków to najwyżej 70%, dla techników - to 40%, a dla pozostałych tzw "liceów" to góra 20%. I tyle procent powinno zdawać matury. Ten cały szum robią te "niepubliczne uczelnie", które dają dyplomy każdemu, kto zapłaci za semstr. Taki też i jest poziom ich absolwentów- dużo byle jakich tylko płacących forsę. Takos
|
|
Polska dzieli się na: moherowe berety i tych co nie potrafią zdać matury.
|
|
Autor: Takos (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-07-11 18:11 Łomza-to zagłębie PiSu więc skąd to zaskoczenie? przypominam, że PO ma u nas większość, więc nie pier.dol. jestem za PiS, a maturę napisałem na czwórki i piątki. ty nawet nie umiesz prawidłowo posługiwać się przecinkami. w jednym zdaniu zrobiłeś trzy błędy (ortograficzny, interpunkcyjny i składniowy nawet). ucinam ten OT.
|
|
Spierd**** lewarze jeden,taki cwany jesteś to sam spróbuj dobrze zdać to wtedy porozmawiamy;] Wtedy zobaczymy,czy to oby Ty nie przyniesiesz Łomży wstydu...(no chyba,że będziesz najgorszy w podlaskim;p,to na pewno) Roztkliwiacie się na tym dennym forum nad maturą,która sama w sobie jest egzaminem 'względnie' sprawdzającym wiedzę i intelekt(no może w niektórych wypadkach przedmiotów ścisłych) ,jednakze nie zapominajcie,że reszta to jedna wielka loteria. Często zdarza się,że ostatni kretyn ma jakiś pojedynczy udany wyskok,a ktoś uchodzący za inteligentnego jest bardzo surowo 'zbesztany' przez OKE. Tyle w temacie '"Upij" się szczęściem i przychylnością losu w życiu, by więcej nie leczyć frustracji i zapewne głęboko zakorzenionych kompleksów na forum' anty-J.W.Goethe ....
|
|
A mi się udało przejść z klasy do klasy :):):) Co prawda w tej samej klasie, ale inny numer sali :):):):) I tez jestem zadowolony :)
|
|
Ja obronie trochę maturzystów z powiatu łomżyńskiego :P. Otóż dla powiatów: łomżyńskiego, białostockiego i suwalskiego, brano pod uwagę szkoły z poza miast powiatowych (dla mniej kumatych:oprócz szkół średnich w Łomży, Białymstoku i Suwałkach :P). A więc inaczej niż w mniejszych powiatach jak np: w zambrowskim. Tam są szkoły tylko i wyłącznie w Zambrowie, a więc dane są tylko z miasta. W powiecie łomżyńskim, o ile się nie mylę, poza Łomżą są dwie szkoły średnie. I to technika. Więc samo to, że ci ludzie poszli do takich szkół świadczy o ich podejściu do matury, raczej dośc luźnym. Prawdopodobnie i tak ich przyszłosc ograniczy się do rolnictwa. Więc nie ma co się spinac :P luzik
|
|
macie problem zajmijcie sie swoim życiem co kogo to obchodzi życie i tyle
|
|
Dewocja z ciemniactwem i nieuctwem w symbiozie jest. Gdyby religia była przedmiotem maturalnym, zapewne Łomżyńskie byłoby wyżej w rankingu wyników z tego egzaminu. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
@franio30 frania, BURA SUKO ! wiesz dlaczego tak jest ? Jest tak, bo oni tak jak ty cierpią na RYDZYKOWNE SPISIENIE UMYSŁU . PS: Polonisto z Bożej łaski, jak kogoś pouczasz to najpierw sam pisz poprawnie, a jak coś, to nie łap innych za słówka. Głąbie, nie zaczyna się zdania od " A ", oraz - " nawet nie umiesz prawidłowo posługiwać się przecinkami. w jednym zdaniu zrobiłeś trzy błędy (ortograficzny, interpunkcyjny i składniowy nawet). " Nie widzisz tu błędu ? Nie pier.dol !
|
|
Te dane nie dotyczą miasta Łomża,tylko miejscowości należących do powiatu łomżyńskiego czyli MIN. MARIANOWO!
|
|
zezu, to "A" było z dużej litery, ale było też kontynuacją zdania z topicu. dopuszczalny wyjątek, sieroto. a w drugim wytknięciu może mi podpowiesz, jaki to błąd? brak wielkiej litery na początku? to celowe. tak więc ciśnij z powrotem na truskawki.
|
|
wracając do tematu - pozostaje wierzyć, że to, co pisze Maro1234, jest prawdą.
|
|
@frania Idż ty lepiej do Biedronki, połóż pustą głowę na wadze, wciśnij klawisz BURAK i sprawdż ile ważysz !
|
|
już byłęm. idź teraz ty - połóż ku.tasa i wciśnij fasolkę szparagową. i zamknij już zezowaty ryj bo łazisz tylko jak troll po tych tematach i robisz off topic. kozak, co zakłada tematy na forum, że "dziś idzie na miasto". dla mnie to normalne, dla takich trolli jak ty to wielkie, wymagające pochwalenia się przed światem WOW (i nie chodzi mi o World Of Warcraft, no-lajfie, tylko o "łał"... :P ). TO JEST KONIEC MOJEJ ROZMOWY Z tOBĄ.
|
|
frania ...parówo, a na stoisku mięsnym już się ważyłeś ? jak tak, to wal do klopa i tam nawijaj BURA SUKO !
|
|
JEŻELI KTOŚ CHCE, TO POTRAFI !!!!! Gratulujemy wyśmienitych wyników matur Absolwentom Liceum Ogólnokształcącego im. Bogdana Jańskiego w Łomży, którzy w tym roku zdali egzamin maturalny w 98% !!!
|
|
Odczuwam dumę, że tylko w powiatach: łomżyńskim i zambrowskim jest wzrost zdawalności :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |