Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Instruktor...??? I to jaka... ;)) |
Witam internautów z pięknej Łomży... mam do was jedno pytanko: otóż dosyć niedawno przejeżdżałem w sprawach służbowych przez wasze miasto, i traf chciał, że stanąłem na światłach obok L - ki, w której instruktorem była, co tu dużo mówić, piękna dziewczyna ;) Pierwszy raz spotykam sie z taką sytaucją i stąd moje zaskoczenie; co do pytania, to wiecie może, w jakim OSK ona pracuje??? Dodam, że było to zielone punto, bez żadnych naklejek na bokach... Dzięki wszystkim za odp. ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Instruktor...??? I to jaka... ;)) |
....a może zapamiętałeś numery rejestracyjne...? ...to by wielce pomogło.... ale rozumiem.... odjęło Ci zdolność jasnego rozumowania.... :) Pozdrawiam.... ...życzę więcej pieknych widoków! --- PGG
|
|
Oj ja coś tu wyczówam chyba to zauroczenie albo albo więcej może to nawet ...........Tak to juz bywa przychodzi nawet nie wiesz kiedy i jak ta pani może akurat czy ta te forum może ma internet tak więc droga <b>pani odezwij się </b>
|
|
To nie u Kaminiaka ?? sa tam dwie :P
|
|
Witam ponownie..., wiem, że było to ciemno - zielone punto, jeszcze na starych (tzn. czarnych) tablicach, a rejestracja zaczynała się od BIY, a później było 3997 lub 3799 ;) cos podobnego, w każdym razie kombinacja tych cyfr ( z tego co pamiętam ;)) ) ...dzięki za pomoc, wdzięczny byłbym za jakieś dodatkowe informacje, które pozwoliłyby na kontakt z Panią Instruktor ;))) Pozdrawiam i thx za pomoc :)
|
|
Charon ja wiem gdzie ona pracuje.Maja swoja siedzibe za jednostka wojskowa na Al. Legionow. Robilem u nich kurs ale jeszcze wtedy tej pani nie bylo :) Jezeli chcesz to moge Ci zalatwic numer telefonu do jej szefa :) pisz na maila: luizfernandez@o2.pl ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Charon jest to zielone punto tylko na góze literka "L" i nic po zatym dzis ten samochód stale przed fenixem rejestracja biy a wiecej niepatrzyłem :P bylo to gdzieś 20 min. temu :D:D
|
|
dzieki ptysiu91, mam nadzieje, że dobrze mi się kojarzy, że "feniks" to sklep na wylocie z Łomży w kierunku Ostrołęki... ;)) nie wiesz może jak Pani Instruktor ma chociaż na imię??? luizfernandez powiedział, że pracuje ona w OSK za jednostką wojskową... Byłbym zobowiązany, gdybyś dał mi namiary na kogoś, kto ją zna, lub jakieś bardziej konkretne informacje... Dzieki i pozdro ;)))
|
|
Charon ktos tam do niej mówil Katarzyna lub Anka ale nejestem pewien. jak zobacze to sie zapytam :P hehe
|
|
ok, dzieki jeszcze raz ptysiu91, widze ze chyba mozesz mi pomoc, byłbym wdzięczny za wszelkie informacje, które pozwolilyby na jakikolwiek kontakt z Katarzyną lub Anką ;)))) ...a tak pozatym, to proszę o pomoc wszystkich surferów sieci, którzy trafili na ten post ;))) thx
|
|
;) Są duże szanse, że odwiedze wasze piękne miasto już niedługo, dlatego jeszcze raz ponawiam prośbę o udzielenie mi jakichkolwiek informacji, które umożliwiłyby mi kontakt z Panią Instruktor... ;))) to dla mnie ważne ;))) Z góry dzięki i pozdro
|
|
Do Testera: nie wiem czy to coś da, ale numery auta to prawdopodobnie BIY 3997 lub BIY 3977; w każdym razie coś bardzo podobnego... ;) dzięki za pomoc
|
|
biy 3977 takie
|
|
no właśnie, ptysiu91 wie wszystko, hehehe ;))) to jeszcze niech postara się, o ile to nie problem, o jakieś namiary na tę piękną Panią Instruktor, byłbym bardzo wdzięczny i zobowiązany... ;)))
|
|
Hehehe jak czytam te posty to przypomina mi sie strasznie betoniasty film. W tej chwili nie pamietam juz tytulu, ale generalnie chodzilo o to, ze koles zakochal sie w dziwczynie od pierwszego wejrzenia, nie wiedzial jak ma na imie, gdzie mieszka itp - oczywiscie szukal jej wszelkimi sposobami-poprzez media tez. Oczywiscie wszystko skonczylo sie szczesliwie i byli ze soba do konca zycia :)
|
|
Powiem jak co ze kolega chce u pani na prawko zdać i namiary !! a z kad jesteś charon
|
|
wszyscy wiedza ze w Łomzy sa sliczne dziewczyny :) nie tylko panie instruktorki !! tylko dziwie sie kierowcom jak oni moga skupic sie na jezdzie przy boku takie instruktorki :)
|
|
Nie mow ptysiu ze znasz Panią Instruktor...???hehehe, dobrze kombinujesz ;))) w takim razie czekam na wiadomości od Ciebie;jak coś to pisz na charon28@wp.pl Dzieki i pozdro
|
|
dzisiaj widzialem ten samochod,ale nie zdazylem zauwazyc kto siedzi w srodku:( i sprawdzic czy naprawde taka fajna ta instruktorka
|
|
Tak się składa kolego, że znam tą Pania instruktor :) ale, że też mi się podoba to namiarów nie dam :)
|
|
BL 07100 czerwone Punto właśnie śmignęło Dworną i skręciło w Giełczyńską. UWAGA! Za kierownicą siedziała też niczego sobie kursantka. Gdybym jeździł stopem z przyjemnością zabrałbym się na wycieczkę.
|
|
Skoro Sroczak zna tą Panią Instruktor, to może chociaż powie mi, czy nie da mi namiarów z tego powodu, że on zamierza się z Panią Instruktor umówić...??? Kurcze, a może, Sroczak, to Twoja dziewczyna...?? W takim razie przepraszam ;))) Może chociaż powiesz mi czy ona jest wolna, czy ma jakiegoś "przyjaciela" ??
|
|
Dokładnie dlatego. Ale jeszcze dziś przekaże wieści o nowym adoratorze. I to tyle z mojej strony w tym temacie na tym forum. HAWK!
|
|
|
Hmmm... szkoda, że Pani Instruktor nie śledzi tego forum, bo może sama chciałaby się wypowiedzieć... ale widzę, że skoro Sroczak jest jej bliskim przyjacielem, a była to pewnie jedyna osoba, która mogłaby udzielić mi jakichś informacji, to w takim razie muszę go przeprosić, że zainteresowałem się nie tą Panią Instruktor co trzeba... hehehe ;))) Ale i tak przyznam, że jest to dziewczyna bardzo ładna i z chęcią umówiłbym się z nią, np. na kawę... chociaż nawet nie wiem jak ma na imię... ;))) Może chociaż Sroczak powie mi, jak brzmi imię Pani Instruktor???
|
|
Miałem nie pisać ale powiem tak. To czy zechce napisać albo zdradzić imię zależy tylko i wyłącznie od niej samej. I raczej nie sądze by chciała zrobić to publicznie na tym forum. Narazie poinformowałem tylko, że jest tematem tego wątku na forum i nie wiem czy jej się to podoba czy nie.
|
|
...a jednak sie odezwałeś... ;)) wiesz, ja nie każę nikomu niczego zdradzać na publicznym forum; równie dobrze mogłeś napisać na mojego maila: charon28@wp.pl , lub Pani Instruktor również może to już teraz zrobić, skoro wie, że jest tematem tego wątku..., ;))))) Poza tym to możesz mi np. przesłac na maila samo jej imię..., jestem po prostu ciekawy i to wszystko..., nie żebym zaraz chciał Ci odbijać dziewczynę, stary... ;)))) Pozdro
|
|
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj as sie macie....
|
|
|
...hehehe, oczarowało w kilkadziesiąt sekund, tyle co zmiana świateł na krzyżówce...;))) Ale jak tu szukać kogoś, kiedy nic nie wiadomo...???
|
|
charon a propo to z kąd jetses ?? PS. dzis niewidzialem zielonego punta
|
|
Do: Ptysiu91 - teoretycznie zameldowany jestem w Ostrołęce, ale tak naprawdę, to mieszkam w samochodzie... ;)))) W domu jestem niezbyt często...taka praca...;))) PS. Dzięki za info, ptysiu91, jak będę w Łomży, to masz u mnie duże piwo...;))) POZDRO
|
|
hehe jak co to piszna meila kiedy bedziesz :P i poszukamy punciaka
|
|
hehe, jasna sprawa ptysiu91, poszukamy punciaka, ale bardziej wolałbym znaleźć tą Panią Instruktor...;)))
|
|
Poszukamy tego i tego hehe
|
|
Spoko Ptysiu91, trzymam Cie za słowo...;)
|
|
A jakim Ty samochodem jeździsz moze masz gg to podaj lub podłacz sie teraz 7889552
|
|
to wkońcu od Kaminiaka ta kobita czy ni?bo jak od Kaminiaka to mogę rzec co nieco;-) "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
ale wnioskując po rejestracji,to nie jest od Kaminiaka,więc nic nie rzeknę:P "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Do Kudłatej: hehehe ;)))) tu muszę Ci rację przyznać, że Pani Instruktor jest chyba z OSK za jednostką wojskową..., tak wynika przynajmniej z wcześniejszych głosów na tym forum... Do ptysia91: do usł. na gg ;))))))))) Pozdrawiam
|
|
jeżeli widziałeś ją w zielonej "L" bez napisów, z rejestracją BIY i miała krótkie włosy,to nijak ona od kaminiaka.Kilka razy ją widziałam(jeżeli mówimy o tej samej),i jak na mój gust to nie była ona brzydka,ale młoda też nie:P i to raczej niemożliwe,żeby pracowała u Kaminiaka - bo nie kojarze innego ośrodka za jednostką wojskową. Tamte kobity znam i mogę powiedzieć,że obie (blond w okularach i brunetka-średnio długie włosy)są już zajęte i mają dosyć długi staż w tej dziedzinie. musisz szukać dalej obywatelu:P "Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."
|
|
Do Kudłatej: sądzę, że Pani Instruktor o którą mi chodzi, nie pracuje u "Kaminiaka"; tak przynajmniej wnioskuje z wcześniejszych wypowiedzi na tym forum..., a kiedy ja ją widziałem, miała dość długie, ciemne blond włosy (przynajmniej tak wyglądały przez szybę ;) ) i była w okularach... Jest to OSK za jednostką wojskową na Al. Legionów... Dzięki Kudłata i pozdrawiam
|
|
oj to Cie trafiło chłopie, żeby aż tak? Moorgan
|
|
Charon odezwij sie jest pilna sprawa
|
|
OK Ptysiu91 będę na gg Pozdro ;)))
|
|
Ona jets instruktorem nie u kaminiaka tylko u Świdra, ma swoje biuro na terenie jednostki wojskowej a dokladnie z tylu w podworku :DD ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Ja juz wszystko wiem i mam namniary :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |