Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ochroniarz w Biedronce dostał liścia od młodego chłopaka |
Robiąc zakupy w Biedronce przy ul. Wyszyńskiego , zauważyłem młodego chłopaka max z 17 lat, podszedł do ochroniarza i zaczął się z nim kłócić , ochroniarz nagle dostał potężnego liścia i nie potrafił się obronić w ogóle nie zareagował a chłopak sobie poszedł w stronę wyjścia , Nie wiem jakich oni tam ludzi zatrudniają ... co o tym sądzicie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ochroniarz w Biedronce dostał liścia od młodego chłopaka |
co mógł zrobić tylko go obezwałdnić? walniesz takiemu i mama z tatą przylecą i sprawa za nieletniego.
|
|
Niedawno rozmawiałem z kuzynką pracującą w biedronce , Ochroniarz został zwolniony :)
|
|
bo tam ochroniarze są po to aby tylko stali i byli :P
|
|
robią dobre wrażenie :) _________________________________ toplomza.pl <-- darmowe ogłoszenia
|
|
bo to nie dyskoteka. Oni nie są tam od tego, aby po mordach lać. Natomiast małolat, który wypłacił liścia, już powinien grypserę w Czerwonym Borze przyswajać, rzecz jasna na klopie. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Za nic może tez nie dostał :)
|
|
pewnie sam się zwolnił heh chętny -przyjęty, takie mięso armatnie jak z grupą inwalidzka to jeszcze lepiej bo ulgi są większe tak jest zawsze z naszą ochroną gdy trzeba działać... ale nie ma co się dziwić...starcy, inwalidzi , emeryci z dawnych służb, tacy są w cenie i to nie tylko w Łomzy a stawki coś ok 4,5 netto --widziałem ogłoszenie heh
|
|
BL TomeG twe maniery wskazują że jesteś pedał
|
|
Dla wiadomości to nie biedronka zatrudnia tych ochroniarzy
|
|
Akurat mnie ten temat nie dziwi, bo zatrudniają do ochrony zazwyczaj z grupą inwalidzką obecnie, więc może miał gość problem z nogami i nie wiedział czy ma uciekać czy gonić, bo i tak by nie dał rady. A a propo, żeby ochrona była dochodowa to może niedługo zaczną zatrudniać na wózkach inwalidzkich, bo wtedy widać, że to jest inwalida, a ciekawe co na to nasza Unia Europejska, bo przecież jesteśmy w Europie, chociaż mam uczucie, że już nas wypisali. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |