Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problem... |
Mam pytanie: Jeśli się sformatowało kartę z aparatu czy jest możliwość odzyskania z nich zdjęć? Jeśli tak to gdzie takie cuda robią? z góry dziękuję za odp. PoZdrawiam. "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problem... |
Nie da się format usuwa doszczętnie pliki... tak samo z kompem po formacie nic nie odzyskałem :( lecz przed się jeszcze dało.
|
|
co Ty pierdolisz macik formatujesz a potem odzyskujesz hah
|
|
ze przed formatem sie jeszcze dalo odzyskac :) ale po juz nie
|
|
(qwert) Masz racje, jest to mozliwe :) *SUN* google odzyskiwanie danych :) Digital Image Recovery 1.47 Bezpłatny program, który umożliwia odzyskanie skasowanych plików graficznych z kart pamięci. Narzędzie niezbędne dla każdego posiadacza aparatu cyfrowego. Jeśli przypadkowo usuniesz zdjęcie dzięki tej aplikacji nie będzie tragedii
|
|
Formatowanie nigdy trwale nie usuwa plików. Usuwa "górne ścieżki" danych, jednak ich echo na dysku pozostaje i da się je odzyskać.
|
|
mi się tak dysk przenośny zepsuł z formatowałem wszystko i odzyskiwałem dane ale nie podpowiem co to za program bo było to dawno temu, Pozdrawiam
|
|
DZIĘKUJĘ za pomoc ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
O ile nie dokonywano zapisu na karcie po sformatowaniu, wcześniejsze dane da się odtworzyć najprawdopodobniej w 100%. Najważniejsza zasada - nie zapisywać czegokolwiek na sformatowanej karcie (chociaż i po zapisie istnieją duże szanse na odtworzenie).
|
|
Tym programikiem dasz rade : testdisk-6.11.3 ja odzyskalem usunięte dane.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |