poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wiem co tak śmierdźi

Prosze o interwencje Straż miejską lub policje- ludzie z dość dużej odległości widziałem jak człowiek na pola za blokami kołłątaja i przykoszarowa wylewa szamba, coś strasznego, powinna być taka kara,śmierdźi potwornie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wiem co tak śmierdźi

I po co piszesz ten temata jak jest podobny to tam moglaś to napisać !!

W życiu nie przypuszczałem, że to zrobię, ale muszę :) Zgadzam się z Tobą, Ptysiu, niestety, ale tym razem masz rację :)

Po pierwsze to sie ptysiu składni naucz,bo cie ku**a momentami musze kilka razy przeczytać,żeby zrozumieć co Ci się w tym mózgu znowu zrodziło,a po drugie to po to jest forum,żeby się na nim każdy wypowiedział jeśli ma ochotę,oraz w sposób jaki ma ochotę (niezależnie od tego,czy będzie to nowy temat,czy też nie).Nie baw się "ziomuś" w forumowego żandarma,bo kto jak kto,ale w kolejce do tej fuchy,to się lepiej ustaw na szarym końcu,bo to jedyne odpowiednie dla Ciebie miejsce,jeśli o tej kwestii mowa! Żaden ze mnie też pieprzony mentor,nic z tych rzeczy,ale razi mnie momentami w oczy to co czytam...

Podpis (sygnaturka):

Ja tylko przypominam makmarc zrozumiałmnie a ty nie !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org