Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiem co tak śmierdźi |
Prosze o interwencje Straż miejską lub policje- ludzie z dość dużej odległości widziałem jak człowiek na pola za blokami kołłątaja i przykoszarowa wylewa szamba, coś strasznego, powinna być taka kara,śmierdźi potwornie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiem co tak śmierdźi |
I po co piszesz ten temata jak jest podobny to tam moglaś to napisać !!
|
|
W życiu nie przypuszczałem, że to zrobię, ale muszę :) Zgadzam się z Tobą, Ptysiu, niestety, ale tym razem masz rację :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Po pierwsze to sie ptysiu składni naucz,bo cie ku**a momentami musze kilka razy przeczytać,żeby zrozumieć co Ci się w tym mózgu znowu zrodziło,a po drugie to po to jest forum,żeby się na nim każdy wypowiedział jeśli ma ochotę,oraz w sposób jaki ma ochotę (niezależnie od tego,czy będzie to nowy temat,czy też nie).Nie baw się "ziomuś" w forumowego żandarma,bo kto jak kto,ale w kolejce do tej fuchy,to się lepiej ustaw na szarym końcu,bo to jedyne odpowiednie dla Ciebie miejsce,jeśli o tej kwestii mowa! Żaden ze mnie też pieprzony mentor,nic z tych rzeczy,ale razi mnie momentami w oczy to co czytam... Podpis (sygnaturka):
|
|
Ja tylko przypominam makmarc zrozumiałmnie a ty nie !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |