poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do ostatniej walki Andrzeja Gołoty

Chyba każdy pamięta ostatnią walkę Gołoty z Lamonem Brewsterem.
polecam od tej walki link:
http://sport.onet.pl/1171754,wiadomosci.html

Co sądzicie o tym artykule ????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do ostatniej walki Andrzeja Gołoty

Ja tam nic do Gołoty nie mam, chciałbym żeby jeszcze powalczył, bo kto nas będzie reprezentowal w wadze ciężkiej? Ten laluś Saleta? Hehe.
Ktoś coś wie o planach walki Gołoty z Saletą? Czy to sie w ogóle kiedyś odbędzie?

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Gołota niestety zrobił z siepie pajaca kilka razy - o ile można tak stwierdzić - ale i tak większych pajaców moim zdaniem robią z siebie wszyscy ci nieudacznicy internetowi,którzy nie osiągnąwszy w życiu nic wielkiego besztają go z błotem za te wpadki,jakby sami byli doskonali i bezbłędni.Gołota osiągnął wiele,a wszelkie kulisy walk i tak pozostaną dla nas zagadką.Ci,co mają wiedzieć,to wiedzą - tak to już jest.Ja mam do Andrzeja mimo wszystko szacunek,bez wględu na to czy przegrał walkę,bo komuś na tym zależało,czy też przegrał bo był po prostu za słaby i nie uważam,aby był złym pięściarzem.Kto sądzi inaczej niech z nim po prostu stanie w ringu hehe
Pozdrawiam :)

Grabos masz racje golota zrobilzsiebie pajaca

ty ptysiu też notorycznie robisz z siebie pajaca

Podpis (sygnaturka):

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org