Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sie dzieje z Orange?? |
Macie taki sam problem?? Nie mogę dzwonić pisze cały czas " sieć zajęta" albo " błąd połączenia". Włączałem i wyłączałem telefon. Już mam dosyć tej sieci!! Orange robi się do dupy. Może to zgłosić do centrali Orange?? Wie ktoś może jakie są numery?? Na *100 nie mogę się dodzwonić a na *500 mówi mi po angielsku. A może wie ktoś jak zmienić język na polski?? Czekam na pomoc. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sie dzieje z Orange?? |
510 100 100 u mnie dzis w normie, a wymienione przez Ciebie błedy są "w promocji za zupełne free w orange " ;))) Jeżeli dzwonisz do biura, musisz sie uzbroić w cierpliwość ... http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
mi tam raz działa a raz nie. I 'Sieć zajęta' albo całkiem się rozłącza.żal i tyle pewnie to chwilowe
|
|
ja mam tak samo jak próbuje sie z kimś połączyć to cały czas sie robi sieć zajęta bądz brak zasięgu
|
|
Qrewska Orange. Nie moge sie nigdzie dodzwonic. JAk tylko będzie lepiej dzwonię do nich i żądam jakiejś rekompensaty !!
|
|
i znów problemy w orange . ale nie dziwcie się bo tylu abonentów no i przesilenie....
|
|
też tak mam
|
|
żenada;////
|
|
A u mniedziała :):):):) może karty wam powygasały :):):)
|
|
maruda:-) u mnie niewygasła moge się połącyć z co 2 osobą jednym słowem mają bałagan
|
|
spal te kartę, a na abonament u nich wziąć to tak jak byś podpisał cyrograf z diabłem :)
|
|
czesio dokładnie tak u nich jest
|
|
ja tez tak mam
|
|
Spieprzaj trollu , Problemy z orange to nie nowość tak było i będzie a wczoraj deszczowy dzień i to dużo ludzi do siebie poprostu dzwoniło żeby zabić nude :)
|
|
ta sieć jest sama w sobie problemem
|
|
trzeba uciekać do innych sieci. T-mobile czy Play. Bo Plus to tez h*jostwo tak jak orange
|
|
a dziś jeszcze gorzej niż wczoraj ;/ żal!!!
|
|
zgadza sie. Rozmawiam z kims a tu przerywa. Jakies echo, szumy. Co oni odpierd*laja w tym Orange:!!!! Jak jutro tak będzie zmieniam siec ale zostane ze swoim nr.
|
|
To ten dupek z NAVARY wszystko schrzanił :(
|
|
sms dochodza i wysylac moge,ale do mnie nikt sie nie dodzwoni ani ja dzwonic nie moge orange porażka!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |