Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża - Warszawa |
Jadę autem do Wa-wy w niedzielę i mam wolne miejsca, chętnie wezmę kogoś kto się dorzuci. moje gg 8105733
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża - Warszawa |
Ja też jadę w niedzielę to wawy,zresztą co tydzień i zabiorę za darmo,aby tylko było z kim pogadać :D. Ale ci konkurencje zrobiłem :P zostawiam gadu 8228149
|
|
sorki za błąd, nie "to" tylko "do" miało być
|
|
Skoro jeździsz co tydź. to zapewne musisz być jakimś budowlańcem dojeżdżającym tam do roboty. Ja jestem tylko studentem. Konkurencja? Raczej chamskie wpieprzanie się do interesu...
|
|
Interes...masz zarejestrowaną działalność taksówkową kpr pchor?
|
|
a ja jezdzę w środku tygodnia...czasem środa, czasem czwartek :) wyjezdzam zawsze około 9 z waw wyjezdzam zawsze około 17 tez zabiore za darmo jak ktoś chce :) moj mail jest pod nickiem pozdrawiam ) ps. I nie jestem budowlańcem :)
|
|
kpr nie jestem budowlańcem,nie warto tak zgadywać jak nie wiesz i nie masz pojęcia,ogłosiłem się tak samo jak ty. A tak w ogóle ty studiujesz i całe gów... z tego masz a ja pracuje po szkole średniej i nie narzekam,także sam skończ te studia i zostań budowlańcem na budowie.
|
|
A i wstyd mi za ciebie że robisz z takiej błahostki interes.
|
|
dziadzie jeden,biedny studenciku,ciesz się że ci ojczulek auto dał do tej Wawy
|
|
hehe łomżyniaki wszędzie takie same. jeden drugiemu by złotówkę z gardła wyjął !
|
|
dziady a przyjedzie jeden z drugim i buja jak to w wawie sobie mieszka jak krol
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |