Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BEZ LUDZI TO I RAJ SIĘ ZNUDZI |
BEZ LUDZI TO I RAJ SIĘ ZNUDZI :):):) http://demotywatory.pl/3190815/Bez-ludzi W raju jest dokładnie tak jak tu,gdzie jesteś teraz, tylko dużo dużo lepiej :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BEZ LUDZI TO I RAJ SIĘ ZNUDZI |
Witam Bandziory w pochmurny poranek ;) robciu Robcio , kalisony ranny ptaszek ,ale nie taki ranny jak Ty ;) hehe Cześć :):):)
|
|
DZIEŃ DOBRY :):):) RAJ To nie jest mi tak dalekie Nie jest mi tak To Ty to Ty I choć nie znam jeszcze Ciebie To wiem to wiem Istnieje na pewno Raj Od czasu do czasu do czasu zaglądam tam ;) http://www.youtube.com/watch?v=_kKFBaaTdJw To nie jest mi tak dalekie Nie jest mi tak To ja to ja I choć nie znam jeszcze siebie Ty wiesz Ty wiesz Co kryje się w moich snach Od czasu do czasu zaglądasz tam :):):)
|
|
wolny niewolnik Niewolniku oto czarno na białym !!! Autor: wolny niewolnik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 17-06-11 09:30 witam Wariatów:-) nie ma to jak popoludniowo- nocna zmiana.zakuwają w kierat o 14 i spuszczają jak nie ma co robić:-(.ten tydzień mnie wykończy.ale za to niedziela,ale za to niedziela... milego dnie Życzę Wszystkim,ale przede wszystkim mojej PANI:-) Autor: wolny niewolnik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-06-11 19:56 doberek! nie zdolam PRZESZPIEGOWAĆ co się dzialo,ale powiem,że wczorajszy *plener*mnie się udal.dziś poprawilem troszkę samopoczucie...i już za niedlugo będzie koniec weekendu:-)http://youtu.be/2NzeEQCJ4aM PANI moja przepraszam,ale wczoraj zaniemoglem,a i dziś tak jakoś wyszlo(ostro po bandzie,ale nie po BANDZIE KAL...) Resztę " dowodów " kalisony mogą przesłać na @ tylko napisz dziadkakalesony@o2.pl
|
|
witaj kalesony :) piękne słowa .....raj na ziemi . He he jak się spało:)ja to jak zwykle szybko spałem:( i w pracy musze za karę siedzieć:(
|
|
Dzień dobry Bandziorki :-) A tu jak zawsze miło i radośnie :-) Dobrze, że to piątek...i dobrze, że jest ciepło :-)
|
|
Witam i ja w tej jakże cudny poranek... :/ ehh "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
witajcie wszyscy:-) jak wam noc mineła???????? wyspaliście się???????
|
|
piękny poranek :) sun czemu nie świecisz.? Załatw sprawę z chmurami:):):)
|
|
madziara,:) czemu ty nie spisy jak inni w taka pogodę.?
|
|
robciu:-) ileż to można spać jeszcze się kiedyś wyśpie wysoko w chmurach
|
|
madziara cześć odp. na Twoje pytanie : NIE :( robciu - "Sun" nie w humorze i temu taka pogoda :P a gdybym miała nadprzyrodzone moce to pogoda w Polsce była by taka jak w Miami lub na Kanarach albo jak w innym ciepłym kraju ;)) hehehe potrzebuję kawy a tak mi sie do sklepu nie chce... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hej, hej witam wszystkich........ co tam ciekawego słychać????
|
|
witam wszystkich:) U mnie naszczescie swieci sloneczko. Pierwszy raz od tygodnia:D Tak wiec swieto wielkie. Sasiedzi juz sie opalaja w ogrodku a jest tylko 18 stopni:P
|
|
witaj lovelas!!!! sun ja mam kawe ale niechce mi się wstać i zrobić
|
|
doberek Ludkom dobrej woli! PANI moja już przyznaję się do winy(oficjalnie),choć dalej mój maly rozumek nie kojarzy jakiejś terminowej*randki*:-),ale kolejnej takiej sytuacji już nie będzie.obiecuję poprawę. SUN wiadomo od rana,że w domu(czyt.na niebie)Cie nie ma.to gdzie Ty się Szlajasz?natertychmiast do domciu i świecić mnie na Lomżę. milego dzionka Wszystkim nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
kobieta888 witaj!!!!!!!! tobie to dobrze skieruj słonko popołudniu na łomże niech i nam dzisiaj poświeci troche
|
|
lovelas,kobieta888 siemka :) madziara oj żebym ja miała to juz pewnie 3 by pita była :) ale jest dobrze niedługo kawa sama do mnie przyjdzie:D wolny niewolnik ile to można w domu siedzieć daj pożyć ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
madziara postaram sie:)ale tylko jak tylko mi pranie wyschnie:D Carpe Diem
|
|
sun no aż tyle to niepije jedna starczy kobieta888 ok:-) niema problemu lovelas robciu;-) co z wami ??????????
|
|
*Sun* Tobie to w ogóle nic Ci się nie chce widzę hehe ;) witam wszystkich ludzi dobrej woli :p
|
|
witaj algeroth!!
|
|
algeroth haha oj wczoraj zbyt zmęczona byłam a dzis pogoda nie nastraja mnie do jakiegokolwiek działania...:P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
madziara witaj *Sun* haha no ja wiem jak to jest, zawsze coś.. :p
|
|
Powitać wszystkich banderowców i banderówki :):):) A co wy macie przeciwko deszczowi??? Co to za obwisłe miny?? http://www.youtube.com/watch?v=DlHgdLaMRpA&feature=related Już mi się wszyscy uśmiechnąc i chmury rozpędzić :):):)
|
|
|
|
cześć maruda:-))))))))
|
|
cześć maruda Ja nie mam nic przeciwko, dzisiaj może sobie padać, aby jutro nie :p
|
|
teraz niech pada aby popołudniu troszke słonko się pokazało
|
|
hejka słoneczka tutaj jesteście a ja za oknem szukam :)
|
|
hejka fresz1!!!!!!!!!!!!
|
|
algeroth ja tam deszczu mężczyzn nie widzę a szkoda :D maruda,fresz witajcie maruda no mi deszcz pokrzyżował plany na dzis i jestem bardzo z tego powodu zła :/ madziara ja też mam nadzieję że popołudniu sie przejaśni i ten deszcz ustąpi "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
sun miejmy taką cichą nadzieje dobra ja uciekam rezydencje ogarniać jest ktoś do pomocy??????????? hihihi
|
|
i nagle się cicho zrobiło hehe
|
|
ja to zasypiam przed monitorem... ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
sun nieśpij ja już ogarnełam rezydencje czas na relax:-)
|
|
ja też ogarnięte mam...i tak siedze z kubkiem budyniu czekoladowego i zamulam przed monitorem... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ja to z kawką siedze i czekam na poprawe pogody maruddddddaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Adonisie!!!!!!!!!! odezwij się!!!!!!!! a nie czytasz
|
|
Witam Wszystkich :):) Ja tylko na chwilę ;( mam problem z kompem Dziś i jutro tylko będę zaglądać ;) Spotkanie w SOBOTĘ tam gdzie zawsze o 19 lub 20 Jak komu pasuje ;) Kalisony będą na bank ;) Czekam na WAS :) Do zobaczenia w sobotę :)
|
|
Hejo :) właśnie skończyłem podłączanie zmywarki jeszcze tylko posprzątać i do pracy czas się udać ;) Pozdrawiam wszystkich :) http://www.youtube.com/watch?v=qyoFl1ux2z8&feature=related
|
|
Dziadka kalesony miłego dnia biess(pieczny) również pozdrawiam chyba czas na jakiś film bo tu ciszaaaaaaaa jak w kościele ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
kalisonki:-) miłego dnia biess(pieczny) miłego sprzątania i pracy:-)
|
|
he he he he. Co tam.? jest tu kto.?
|
|
fresz:) jesteś.?
|
|
aj tam nikogo nie ma więc idę sobie daleko:( pozdrawiam......
|
|
napisze ktoś coś jeszcze dziś czy wszyscy będą patrzeć w okno i myśleć kiedy deszcz przestanie padać!!!!!!! hehehehe
|
|
mam złą wiadomość bo szybko nie przestanie ;((((((((
|
|
to lepiej niech przestanie padać bo następne poł dnia będzie tu tak cicho :-(((((((((((((
|
|
no jeszcze takiego dnia jak dzisiaj na tym forum to ja nie widziałem..........
|
|
lovelas wszystkich zamuliła ta zaje..........pogoda nikt niechce pisać tylko czytają :-((((((((((
|
|
a co czytają???????????? dzisiaj naprawde mają co czytać..........
|
|
lovelas co zaserwujesz na deser bo ja już po obiedzie???????? hehehehehe
|
|
nie chce mi się nic robić dzisiaj........
|
|
no coś ty nieżartuj:-)
|
|
sorki madziara , ale lece może uda mi się wyrwać trochę kasy ;))))))
|
|
masz racje idz i bierz ile wlezie:-))))))))))) hehehehe
|
|
Ciągle pada! Ludzie biegną bo się bardzo boją deszczu Stoją w bramie ledwie się w tej bramie mieszcząc Ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze...tralalalaaaa http://www.youtube.com/watch?v=Ygz1VRzc8Ls&feature=related "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hehehehehe
|
|
wróciłem.............
|
|
lovelas siema :) jeju juz mi odbija powoli... za dlugo w domu siedzę...chyba zaraz na ten deszcz wyjdę z mp3 na uszach gdzie będzie leciała nuta wyżej a ja będę tańczyć na środku ulicy buahahahahaha mamoooooooo......ja chce latoo "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
witam sun ;) dawno sie nie widzielismy......... co tam słychać oprócz tego co widać???????
|
|
lovelas :-) szybko ci poszło!!!!!!
|
|
lovelas a no nic w sumie nuda okrutna pogoda plany mi na maxa pokrzyżowała i mam zły humor przez cały dzień :/ wybierasz się jutro na spotkanie? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
madziara \niedużo było do podziału to i szybko wróciłem;((((( zresztą nie mam daleko sun jutro to ja na weselu będe sie bawił;)))))))
|
|
ooo jak Ci dobrze tez bym sie na jakimś pobawiła hehe ale nikt sie hajtać nie chce ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
lovelas:-) ale z niego bandyta normalnie:-((((((((
|
|
madziara on sobie w kulki leci ktoś mu musi do łba wbić że tak sie z ludźmi nie robi sun sie napije ze hoho dobra uciekam na godzinke bo troche roboty mam w domu
|
|
lovelas:-) chyba generał musi się tym zająć osobiście;-) hihihihi miłej pracki w domu nieprzemęczaj się zbytnio:-) hihihihihihi
|
|
lovelas jesli juz u siebie skończysz zapraszam do siebie tam pare naczyń w zlewie czeka :D hehehe miłego dnia :) ja też uciekam w końcu mam auto to moge z domu sie wyrwać 3majcie się madziara miłego ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hmmm.. no i nikogo nie ma...:(( jest tu kto????
|
|
robcio Zwiewna już jest :):):) Komputer mi naprawiali :) Tęskniliście troszkę za kalisonami ? Paradise http://www.youtube.com/watch?v=cDNeeKGzIg4
|
|
no a jak inaczej... zwiewna ti moja????:))) witam witam co dobregooooooooooo????? mam dziś zły humorek i mam nadzieje że sobie go poprawie .. hmmmmm,,,,,, tu na forum:((
|
|
robciu Robcio dlatego kalisony szybko wróciły ,bo pogoda pod zdechłym Azorkiem i humory nie dopisują ;) Komp naprawiony to gra i buczy ;) hehe wolny niewolnik Niewolniku ,oficjalnie przepraszasz ??? Oficjalnie to kalisony rozumieją z bukietem kwiatów i ucałowanie ręki ;) Jak to mówią z niewolnika nie ma pracownika , nie ma lipy ;) Pani wymagająca jest ,trzeba chyba Ciebie na jakieś kursy dokształcające wysłać chyba ;)
|
|
nie zwiewna.....:)) to nie od pogody to zupełnie inna sytuacja..:(( hmmmm... no widzisz teraz będziesz mogła normalnie funkcjonować...haha
|
|
robciu Robcio a jutro humorek sobie poprawisz z bandziorami ? ;)
|
|
zwiewna przewiewna:)))) hmmmm.. no mam taką nadzieje że zawitam w tak wysokie progi//// bo nie wiem czy jestem godzien widzieć ciebie i złożyć ku tobie swe ukłony.. szefowo naszej bandy podewórkowej........hahahahahahahahahahaha
|
|
robciu Godzien ,godzien Robcio mój Kapitanie ;) hehe Zwiewna przewiewna będzie zaszczycona Twoja obecnością ;)
|
|
robciu A przyjaciela z Tybetu zabierzesz ze sobą ? Ostatnio szefową w krzyżu łamie ;) hehe
|
|
|
hmmmmmm.. tylko tak się mowi hihihihih przewiało Cię zwiewna jak zwiewałaś z forum.. hahaha no wiesz ja jedynie mogę telepatycznie się z nim połączyć i wedłg jego wskazówek cię uleczyc . hmmmm z tym że skutki mogą być uboczne więc to będzie twoje ryzyko postępow w leczeniu...:))
|
|
robciu Mogę podjąć to ryzyko ;) hehe Będzie Adin, Dwa, Tri ..... Miejcie oczy na telebimkach ;) hahaha
|
|
robciu Robcio zwiewną zwiewa z przed kompa, taki wiater wieje ;) hehehe Do wieczora :):)
|
|
ło właśnie on w taki sposób leczy.... hmmmm.... no ok. topodejmujesz się tego tak??? jesteś pewna???
|
|
|
lovelas nic mi nie mów o szefach czy coś w tym stylu bo mnie h...strrzela...!!!!!
|
|
rozumiem cie robciu ;(((((((
|
|
Jak po chińsku nazywa się pokój szefa? -Jama chama.
|
|
Przychodzi pracownica do gabinetu szefa i mówi: - Proszę mi wybaczyć, ale nie dostałam wypłaty. A on na to: - Wybaczam pani.
|
|
Szef na zebraniu oznajmia swoim podwładnym, że ma dwie wiadomości dla nich - jedną dobrą i jedną złą. - Od której zacząć ? - pyta. - Od złej - odpowiadają pracownicy. - Zła wiadomość jest taka że w tym miesiącu macie mniejszą wypłatę. - A dobra szefie? - pyta pracownik. - Dobra wiadomość jest taka, że w tym miesiącu pensja jest wyższa niż ta co będzie za miesiąc.
|
|
heheheheheheheheh lovelas dawaj dawaj... a gdzie nasza zwiewna powabna z kwintesęcją kobiecości??????:)))
|
|
Szef nie śpi - szef odpoczywa. Szef nie je - szef regeneruje siły. Szef nie pije - szef degustuje. Szef nie flirtuje - szef szkoli personel. Kto przychodzi do szefa ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami szefa. Kto ma przekonania szefa - robi karierę. Szanuj szefa swego - możesz mieć gorszego. Szef nie wrzeszczy - szef dobitnie wyraża swoje poglądy. Szef nie drapie się w głowę - szef rozważa decyzje. Szef nie zapomina - szef nie zaśmieca pamięci zbędnymi informacjami. Szef nie myli się - szef podejmuje ryzyko. Szef nie krzywi się - szef uśmiecha się bez entuzjazmu. Szef nie jest tchórzem - szef postępuje roztropnie. Szef nie jest nieukiem - szef przedkłada twórczą praktykę nad bezpłodną teorię. Szef nie bierze łapówek - szef przyjmuje dowody wdzięczności. Szef nie lubi plotek - szef uważnie wysłuchuje opinii pracowników. Szef nie ględzi - szef dzieli się swoimi refleksjami. Szef nie kłamie - szef jest dyplomatą. Szef nie powoduje wypadków drogowych - szef ma kierowcę. Szef nie jest uparty - szef jest konsekwentny. Szef nie znosi wazeliniarzy - szef premiuje pracowników lojalnych. Szef nie toleruje sitw - szef szanuje zgrane zespoły. Szef nie zdradza swojej żony - szef wyjeżdża w delegację. Szef się nie spóźnia - szefa zatrzymują ważne sprawy. Jeśli chcesz żyć i pracować w spokoju - nie wyprzedzaj szefa w rozwoju.
|
|
Szefów dzielimy na 5 grup: 1. Pedałów. 2. Superpedałów. 3. Antypedałów. 4. Pedałów-magików. 5. Pedałów-pirotechników. Szef pedał mówi: Ja Cię Kowalski wypierdolę! Szef superpedał mówi: Ja Was wszystkich wypierdolę! Szef antypedał mówi: Ja się Kowalski z Tobą pierdolić nie będę! Szef pedał-magik mówi: Ja Cię Kowalski tak wypierdolę, że ty nawet nie zauważysz kiedy! Szef pedał-pirotechnik mówi: Ja Cię Kowalski wypierdolę z hukiem! Jest jeszcze Szef pedał-McGyver: Ja Was Kowalski wypierdolę w kosmos gołymi rękami!..
|
|
Dzwoni facet rano do swojego szefa do pracy i mówi: - Szefie, nie mogę dziś przyjść do pracy. - Ale dlaczego, co się stało, jesteś chory? - Sprawa jest bardziej skomplikowana, mam problem ze wzrokiem. - Jak to? Co ci dokładnie dolega? Masz zapalenie spojówek? - Nie, po prostu nie widzę się dzisiaj w pracy!
|
|
dobra lecę, później może wpadne...... głowa do góry robciu!!!!!!!!!
|
|
och lovelas ale ubaw po same pachyyyyyyy ,, ,, ,,, ,, ,, ,, ,, hahahahahahahaha aż Hary z tybetu się się ubawił że szok..........hahahahahahaha
|
|
dobra na pożegnanie Czym się różni szef od wibratora??? --Wibrator nigdy nie będzie prawdziwym chujem.
|
|
och lovelas ale ubaw po same pachyyyyyyy ,, ,, ,,, ,, ,, ,, ,, hahahahahahahaha aż Hary z tybetu się się ubawił że szok..........hahahahahahaha
|
|
|
|
jest tu kto bo idę sobie,,,,,,,,,,
|
|
Witam wszystkich w deszczowe popołudnie :) Jak Wam mija dzień? :)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
kiepsko meg.... :((
|
|
a tak wogóle to witaj meg... :((
|
|
hmmm... nikt nie che zemną rozmawiać ok....... rozumiem..
|
|
Robcio witaj :) A co ta minka i skąd wynika ? Odpowiem Ci tak robcio..... http://www.youtube.com/watch?v=7FucYQkM8bI każdy tak ma .... http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
i każdy to wie i każdy tak ma...... meg.... aj daj spokuj meg.... ogólnie kiepski dzień . . . . . . . totalna korozjjjaaaaaa:((
|
|
Rob..., No i jak ja mam Tobie nastroje poprawić, gdy moje są zaledwie zadawalające :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
hmmm,,, meg... z Harym połączenia nawiązać nie moę przez tą pogodę a mnie w krzyżu rypie że ŚiOK !!!! :((
|
|
hmmm,,, meg... z Harym połączenia nawiązać nie moę przez tą pogodę a mnie w krzyżu rypie że ŚiOK !!!! :(( no i jest nas już dwoje.....//////
|
|
megan robciu cześć wam, co tacy nie w sosie? :p
|
|
Harego pewnikiem też w krzyżu łamie robcio :)) Zdecydowanie masażysty/ki Ci potrzeba O!! http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
hmmm ... algeroth taki dzień dziś nastał.... a co tam u ciebie przyjacielu???
|
|
hmmmm,,, meg,, a podołasz sprawie????? a tak poza tematem..... pytam gdzie jest moja miłość od pierwszego wejżeniaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
witanko;-)robciu a gdzie zgubiłeś tą miłośc;-(Może gdzieś się zawiruszyła???
|
|
alegort witaj Zdecydowanie zważywszy na ten biomet za oknem, nie jest tak źle alegorth z samopoczuciem :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
mój najpiekniejszy kwiatuszek ze wszystkich ogrodów na świecie???? wołam CXiebie ty moja najmilejsza :(((((
|
|
dobrze jest, piwko zaraz będę otwierał a tu coś co chyba każdemu powinno trochę humora poprawić hehe http://www.youtube.com/watch?v=pF_YEFJpHX8
|
|
jesteś wreszcie moja ty bogini piękności... niewiasto zwaną omania... piękne jest twe imie jak najpiękniejszy kwiat na świecie , moja jedyna jak ja cierpiałem do ciebie.... :((((
|
|
Rob.... Zdecydowanie nie ! Łapki nie te, dyplomu z fizjoterapii nie posiadam, kwalifikacji brak ;)) Omania witaj ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
robciu....ja????
|
|
hmmm... meg..??? ja tylko spytałem i nic nie sugeruje... Hary mnie wytleczy , tylko że bul pezenieśie sie w inne miejsce mego ciała....:))
|
|
robciu ,a może polecę lovelasa do masażu;-)Rączki pierwsza klasa;-)
|
|
omanniiooo... :(( a którzby inny jak nie ty... chyba że mną gardzisz???????? zniese wszystkie twoje obelgi w moją stronę.......:((
|
|
lovelas >>>> omanio :(((( ŚiOK...:((
|
|
robciu nie smutaj;-)
|
|
robcio :)) W jakie czesci ciała podąży Twój ból ?;)) Specjalistów za wczasu wyszukamy by zapobiedz Twym cierpieniom :)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
hej ludzie gdzie dzis warto sie wybrać w te deszcze? na jakies przytupy ? albo zimne piwko ? gdzie bedzie duzo ludzi?
|
|
omanio smutam bo mną gardzisz , jestem błednym wędrownikiem , myślałem że zakotwicze w twoim sercu,,,, hmmm,, myliłem sie niewiasto........:(( meg,,,, jedynie Hary może coś tu wskurać......
|
|
oj robciu ten hary ma chyba złe moce;-(
|
|
no widzisz omanio on mi pomaga ale ok, jeśli tak uważasz to pewnie masz racje.... :((
|
|
nie smutaj się !!!!zrozumiano??? Magan ma rację ,powiedz o dolegliwościach poszukamy specjalisty;-) Tommy boy jak dla mnie to zza trudne pytanie;-)
|
|
Kurcze robcio Ciebie depresYja jakaś dopadła, nie poznaję Ciebie ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
hmmmm,,,,,, rozumiem nie trza tłumaczyć...........
|
|
|
hmmmm,,:(( omanio???:-))
|
|
lepiej??Roberto;-))) A gdzie są wszyscy??
|
|
jak ja znikne omannio to się wszyscy pokażą,, wiesz ??? no i pragnę przeprosić za moje zachowanie na forum wobec ciebie..... PRZEPRASZAM I OBIECUJE WIĘCEJ TAK NIE PISAĆ DO CIEBIE OMANIO Wybacz moje zachowanie zachowałem się podle wogle od jakiegoś czasu czuje się jak bym niebył sobą.............
|
|
gdzie są wszyscy bo zwariuje za chwileczkę,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
|
Robciu spoko;-) Wrzuć na luz;jutro będzie lepiej;-)
|
|
omamio jutro nic nie zmieni..... :(( przeprosiny pryjęte ?? czy nie????
|
|
ale nie masz za co mnie przepraszać Roberto;-)
|
|
mam omannio przecież tobie napisałem za co i jak.... głupio wyszło no i co ja mam więcej napisać chyba dobranoc ???
|
|
roberto uspokój się !!!!ale już!!!
|
|
hmmmmm,, hmmmmm,,,,,,,,omanio jak to Hary powiada,,,,,,,,,,,,,,,,, tylko spokój Cię uratuje........................... Nie ma to jak baba wrzaśnie..... hehehehe:))
|
|
|
aaa Roberto;-)Rozumiem...ehhh
|
|
Czego wy na biednego robcia krzyczycie co ???? Sie was pytam bo jestem już teraz odważny :):):) Siły wyrównane 2x2 :):)
|
|
Roberto !!!! Nie daj sie im bo we 2 ciebie zakraczą :):):)
|
|
meg... ja do ciebie nic nie sugeruje ale jak by co to przepraszam,,,:(( omanio.. hmmmm..... a co rozumiesz????
|
|
marudo bo Cię wyzwę na pojedynek;-)
|
|
robertooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!! Gdzie znowu polazłeś ????? Kurde blaszeczka że też ja zawsze za póxno muszę wleźć :(:(:(
|
|
Haha robcio Uśmiechnij się w końcu, i nie przepraszaj, nie wiem za co ? :)))) Marudo witaj :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
robciu rozumiem wiele rzeczy,wierz mi;-) Marudo teraz Ciebie zakraczemy;-)Dawaj Meg;-)
|
|
jestem dziadziuniu.... co tammm????
|
|
witajcie obiedwie ślicznotki jedna śliczniejsza od drugiej :):):) robero a co one tak na ciebie wrzeszczały ???? mądre ze były we dwie??? Teraz siły wyrównane :):)
|
|
Omania ;) Maruda to wszak dostojność nie śmiem głosu unosić na tak dystyngowaną osobowość ;)))))))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
omania ale co rozumiesz??? bo ja to nie rozumiem....... :((
|
|
robciu :):) A na twoja główke piogoda źle wpłynęła czy cóś ci się porobiło :):):) A może przemarzłes i przemokłeś ?????
|
|
Kurdęęę marudo zaczerwieniłam się ? ;) i kto tu kogo słowem jednym powala ? :)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Roberto wszystko rozumiem;-) Meg ja na marudę to nie tylko głos podniosę ale i tupnę jak trzeba będzie;-)
|
|
mi to juz nic nie pomoże.............
|
|
oj tam megan :):) macie trochę pogody na świętą noc :):) http://www.youtube.com/watch?v=NzTKPP1cujw&feature=related
|
|
roberto :):) meliske sobie zaparz:):) Pomaga na zszargane nerwy i rozgrzewa :):)
|
|
Omanio :):) normalnie juz się bojac twojego tupu zacząłem :(:(:(:(:(:( Kurcze miej litość , chucherko jestem , przerażają mnie dorodne i głośne kobiety :(:(
|
|
normalnie moja muza powaliła je z nóg :):):):) Ehhhhhh Kobiety kobiety :):):)
|
|
robertoooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
marudo ja też chuchro;-(Więc bądź spokojny;-)
|
|
Mmmmm fajna nutka maruda :) Omania :) Na takie "pieszczoty" jak tupanie trzeba sobie zasłużyć ;)) A gdzie mi tam do tego ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Omania No nie wiem czy moje 43 kg. to waga ciężka :):):) meg:) to jeszcze jedna :) http://www.youtube.com/watch?v=_Vkd5sJ6EsE&feature=related
|
|
ehhhhhhh to już ja wam nie będe grał bo widzę że serduszka wam załopotały jak skrzydełka Olwejsa :):):) i przez to sam do siebie musze pisac :(
|
|
n o dobra to już ostatnia nutka i uciekam :) Niechcę was mieć dziewczyny na sumieniu :( http://www.youtube.com/watch?v=mJhjGDMCSd8&feature=related
|
|
|
Marudo :) Fajne klimaciki :) Omania dobrej nocki.... ;) Jutro odeśpie troszkę, więc moge pograsować troszkę ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
ehhhhhh Omania poszła spac :( roberto zamknął się sam w sobie :( Megan tak się zasłuchała że paluszki jej zdętwiały i zostałem sam :( I co za czort mnie podkusił dziewczynom ąntoninę puszczać ?? Nauczka przyszłośc :):) Od juta puszczam disko polo :):):) trudno idę spac Dobranoc wszystkim :)
|
|
puk puk...jest tu kto? ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Witam Kofane Bandziory :):):) megan Witaj :):):) Omania Miło widzieć ;) DOBRANOc ,kolorowych snów :):):)
|
|
Marudo dobrej nocki ;))))) Dziękuje za fajne kawałeczki :) SUN Proszę pokaż sie w całej krasie, ZAŚWIEĆ ;))) witaj SUN :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
maruda Witaj :):):) Dziadunio Twoje porcięta właśnie wstały ;) *SUN* Witaj ::):):) Puk puk ,jest tu kto ? harcerze .....nie wierze ;) hehe
|
|
|
kalisonki:-) w co niewierzysz???????????
|
|
lovelas "Jak po chińsku nazywa się pokój szefa?-Jama chama." POKÓJ SZEFA to Jama Smoka ,przyjmuję jutro na dywaniku ;) Szefowa ma zawsze racje ;) hehe
|
|
witam reszte co niewitałam dziś
|
|
megan Witaj :):):) Nie widzialne kalisony były ,problemy z kompem , ale już działa i GIT MAJONEZ ;)
|
|
madziara Witaj :):):) Albo mi się śniło ,albo słyszałam Twój głos Generale ;) hehe
|
|
cześć dziołchy ;D jak tam dzień wam minął? kurcze wiecie że jutro identyczna pogoda ma być...toć to przegięcie na maxa... :/ "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Madziara witaj :) Porteczki przeczytałam dziś Twoje zapytanie odnośnie Dżemu w Ełku :) Dżemiku to ja sobie nie odmówię, nie wiem jak inni, ale ja podtrzymuję zgłoszenie ;)))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
kalisonki:-) śniło ci się hihhihihi
|
|
Dobrej nocki wszystkim życzę :) a tak na dobry humorek przed snem : http://www.youtube.com/watch?v=Dy9qhs_ROPw&feature=related
|
|
*Sun* Masz rację przegięcie z tą pogodą ,cały dzień pada .... Chociaż tutaj mamy Słonko które nam świeci ;) megan To Super ,ja tez lubię słodkości ;) hehe A jutro ?
|
|
biess(pieczny) Witaj :):):) Kotlety dają porządność ;) hehehe
|
|
mniammm ;)))) http://www.youtube.com/watch?v=g7aHLZctJgM&feature=fvsr porteczki Jutro, myslę że będę mogła udać się na walne ;))) biesss haha dobre :)))))) Dobrej nocki :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
madziara Kalisony mają tęczowe sny ;) Jak to w Raju ;) hehe http://www.youtube.com/watch?v=Di1m-cf3-ZM
|
|
megan Walne zgromadzenie jest warte przybycia ;) Ciesze się :):):)
|
|
jest tu kto????????
|
|
|
o zwiewne kalisonki???? :)))))))))))))) wybaczysz mi moją pomyłke?????
|
|
robciu Nic się nie stało ,miła pomyłka :):):) A jak tam przyjaciel z Tybetu ?
|
|
ło przyjaciel pytasz???? miła pomyłka mówisz??? kalisonki????? Hary ma się dobrze właśnie przed chileczką skończyłem połączenie telepatyczne z nim , no i powiedział żę za 100$ za minute po promocji cie bie wyleczy z bulu ................. hihihihihihiihhiihiihhihhihhih
|
|
robciu Hary z Tybetu się ceni ;) hehe Ręce które lecza ;) Nie posiadam takiej waluty ,nici z leczenia ;) Musicie być sobie bardzo bliscy jako przyjaciele ,ze macie znakomite połączenie telepatyczne ;) hehehe
|
|
|
megan W wannie z kieliszkiem wina ;) robcio Twój przyjaciel z Tybetu lubi wędkować ? http://demotywatory.pl/3219657/Jesli-chodzi-o-ryby
|
|
hmmm.. kalisonki no mówił że w ostateczności to zejdzie do 30$ za godzine ale to może się przeciągnąć w minutach..... meg,,, a w jaki sposób????
|
|
Porteczki :)) Ależ skąd, chciałabym ;)) Samej nie smakuje napój bąbelkowy ;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan Dawno się tak klisony nie relaksowały ;) Masz taka dużą wannę ;) hehe
|
|
rozejsc sie niema tu nic do ogladania.
|
|
młody wykrztałcony Młody nagość Ciebie krępuje ?;) hehe Gdzie pasztet z królika się pytam ? Co tam u Jadzi ? Na apelu Jasnogórskim ?
|
|
|
sama???/ meg... ????
|
|
nagosc mnie nie krepuje tym bardzie ze chodze na siłke a to odmladza oto przyklady z mojej silki: Przykłady: 43 letni facet - wygląda na 30 lat. 38 letni facet - wygląda na 22-23 lata. 41 letnia kobieta - wygląda na 20 lat. 27 letni facet - wygląda na 20 latka. 60 letni trener - wygląda na 40 lat. Ja - 25 lat, często ludzie myślą, że mam poniżej 20, w jakimś liceum zostałem pomylony z uczniem. 35 letni facet - wygląd na 28-29 lat. 33 letnia kobieta - wygląd na 25 lat. Wszystkie ww. osoby są osobami trenującymi od wielu lat, bądź nawet przez całe życie. Z wyjątkiem tego 38 letniego faceta - on ćwiczy zdecydowanie mniej lat, niż pozostałe osoby - 3 lata jakoś. Więc! Widzicie, że dla każdego jest szansa w każdym wieku! aby się zmienić
|
|
porteczki, ależ skąd gdzie tam duza, taka tam miska, ale na moje gabaryty w sam raz ;))))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
młody wykrztałcony Ne chodzę na siłkę ,mam 37 wyglądam na 30 tak mówią ,no powiedzmy 33 ,na dyskotece podrywają mnie 23 latki .....jak to wytłumaczysz ?
|
|
|
megan Na Twoje tak ,ale jak byś chciała zaprosić jakieś ciacho na bąbelki i razem się po relaksować ;) hehe robcio Twój przyjaciel z Tybetu lubi wędkować ? http://demotywatory.pl/3219657/Jesli-chodzi-o-ryby
|
|
A mi 5 lat temu dawali lat tyle co mam teraz :/
|
|
ja mam 25 lat wygladam na 20 a podrywaja mnie 13 latki jak to wytlumaczysz?
|
|
nie lubi kalisonki ..:)) jedyne co lubi to łapać muchy hehehehehe.... meg.... nic nie napisze bo się obrazisz.........:((
|
|
Porteczki... ;) To my poradzimy juz sobie ;) Walkie talkie nie bedzie potrzebne ;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
dobra koniec sielanki dobrej nocki i miłych znow wam wszystkim życze.....:))
|
|
młody wykrztałcony Ja tu nie mam nic do tłumaczenia ,Ty podałeś przykłady z siłki ;) hmmmm........13 latki ? Myślałam ,ze gustujesz w starszych kobietach ,Jadwiga ma 80 lat z tego co pisałeś .....nie wiem w końcu ile Młody masz raz podajesz ,ze 92 ,raz ,że 30 teraz twierdzisz ,że 25 lat ,zdecyduj się ;) hehe
|
|
robcio Dobranoc ,kolorowych snów i pozdrów przyjaciela z Tybetu :):):)
|
|
|
algeroth Witaj :):):) Właściwie to nie wiem ile masz lat ;)
|
|
No dobrze, ja również uciekam przespać się, a nawet więcej wyspię sie bez budzików :)) Porteczki Dobrej nocki i Tobie, przefantastycznych snów ;)) Dobranoc wszystkim:) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan Dobranoc i wzajemnie Megan :):):)
|
|
dziadka kalesony tyle na ile wyglądam-5 haha
|
|
młody wykrztałcony Młody Re: Kto ile ma... Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-06-11 20:59 92 zakochałem sie w 80 letniej kobiecie czy to ma sens? Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 18-06-11 22:54 czy nasz zwiazek przetrwa probe czasu? ja mam 22 skonczone. Poznalismy sie na jagodach. Co radzicie młody wykrztałcony Młody 92 czy 22 ????? oto jest pytanie
|
|
mam 25 a tym samym skonczone 22
|
|
algeroth Jak jutro Ciebie zobaczę to ocenię ,odejmę 5 i będę miała Twój wiek ;) Teraz ciężko mi powiedzieć ;)
|
|
młody wykrztałcony Pełnoletni , a rozumek malutki jak u przedszkolaka ......czasami śmiesznie piszesz ,a czasami przeginasz ;)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |