niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dla GEJÓW

http://www.lomza-teczowa-elita.prv.pl/ ZAPRASZAM WSZYSTKICH Z BRANŻY

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dla GEJÓW

Zboczuch !! nawet nie mam zamiaru wlażić na tą stronke

Tęczowi powinni sie leczyć! Bo homoseksualizm to jest choroba!!!

eh, taka sama choroba jak byc skinem i faszysta !!!
niech sie bolcuja po dup... jak maja na to ochote!!!
ciemnogrod doslownie.

nie chce na to włazić.wchodził ktoś? co tam jest? heheh :P

Wszedłem. Nie ma nic ciekawego

buhahaha....

Won pedały pieprzone. Trzeba Was pod murem postawić i rozstrzelać. Dla takich jak wy powinni otworzyć obozy koncentracyjne. Zboczeńce pieprzone. Jesteście hańbą dla ludzkości, wynaturzeniem, które trzeba tępić!

Pozdrawiam

tez ich nie lubie.. a jest w lomzy troche podobno.. bleeee

"szamac."- czemu mowisz ze to jest zle skoro sam jestes gejem

w łomzy to jeszcze w łomzy, gorzej w większych miastach (Wawa). Tam jest troche tej zarazy...

Homoseksualizm to choroba i to bardzo groźna! WON PEDAŁY Z ŁOMŻY, WON PEDAŁY Z POLSKI, WYPIER..... DO HOLANDII!!! Powinni was pozamykać!

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

pan i władca: popieram!

Pozamykać ich!

Może jakiś marsz przeciwko szerzącemu się pedalstwu?

Pozdrawiam

• 24. 9. 2005. godz: 05:53, IP:84.19.236.216
no ja tez jestem z branzy i tez z lomzy, choc tymczasowo poza. napisz cos o sobie

a teraz po ip jak po sznureczku :)))

je*bance idz w h*uj z nimi

Na czasie!
Gej po śmierci trafia do bram nieba. Piotr po przeglądzie listy stwierdza:
- Ok! To teraz pójdziesz za mną.
Gej posłusznie idzie. Przeszli spory kawałek, doszli nad olbrzymi kanion,
przez który prowadził most. Weszli na most, a na jego środku Piotr
zatrzymuje ich i mówi:
- Teraz masz tu zrobić stolca do tego kanionu!
Gejowi szczena opadła, ale dobra, skoro Piotr tak każe... Kuca, robi swoje.
Idą dalej. Kolejny kanion, Piotr znów każe robić to samo. Na to
gej:
- Ej no bez jaj! 15 min temu waliłem kloca! Nie dam teraz rady!
- Czyń swoją powinność mówię! - zagrzmiał Piotr. Gej się trochę wystraszył,
przykucnął, postękał, pojękał, w końcu wydusił kilka bobków. Idą dalej.
Kolejny kanion. Gej już z taką nieciekawą miną wchodzi na most i oczywiście
Piotr znów swoje... Na to gej:
- Słuchaj. Ja nie wiem czy to jakiś rodzaj czyśćca czy co, ale naprawdę nie
dam już rady. Poprzednim razem wyrzuciłem z siebie resztki. Proszę, zlituj
się!
- Nie ma mowy! Albo walisz kloca albo odsyłam Cię do piekła!
Gej ze zmarnioną miną, zwątpiony przykuca, stęka, jęczy, stęka, męczy się 15
minut, 30 minut, godzinę, w końcu udało mu się zrobić jakiegoś
malutkiego bobka.
Gdy Piotr to zobaczył powiedział do Geja:
- I zapamiętaj sobie, ze właśnie do TEGO służy ****!!!

Na czasie!
Gej po śmierci trafia do bram nieba. Piotr po przeglądzie listy stwierdza:
- Ok! To teraz pójdziesz za mną.
Gej posłusznie idzie. Przeszli spory kawałek, doszli nad olbrzymi kanion,
przez który prowadził most. Weszli na most, a na jego środku Piotr
zatrzymuje ich i mówi:
- Teraz masz tu zrobić stolca do tego kanionu!
Gejowi szczena opadła, ale dobra, skoro Piotr tak każe... Kuca, robi swoje.
Idą dalej. Kolejny kanion, Piotr znów każe robić to samo. Na to
gej:
- Ej no bez jaj! 15 min temu waliłem kloca! Nie dam teraz rady!
- Czyń swoją powinność mówię! - zagrzmiał Piotr. Gej się trochę wystraszył,
przykucnął, postękał, pojękał, w końcu wydusił kilka bobków. Idą dalej.
Kolejny kanion. Gej już z taką nieciekawą miną wchodzi na most i oczywiście
Piotr znów swoje... Na to gej:
- Słuchaj. Ja nie wiem czy to jakiś rodzaj czyśćca czy co, ale naprawdę nie
dam już rady. Poprzednim razem wyrzuciłem z siebie resztki. Proszę, zlituj
się!
- Nie ma mowy! Albo walisz kloca albo odsyłam Cię do piekła!
Gej ze zmarnioną miną, zwątpiony przykuca, stęka, jęczy, stęka, męczy się 15
minut, 30 minut, godzinę, w końcu udało mu się zrobić jakiegoś
malutkiego bobka.
Gdy Piotr to zobaczył powiedział do Geja:
- I zapamiętaj sobie, ze właśnie do TEGO służy ****!!!

wiecie co czuje sie jakbym mial do czynienia z kaczynskim i jego PiS i z liga polskich rodzin.zal mnie za dupe sciska jak czytam takie pierdoly.sorki ale homoseksualizm to nie choroba!skad wy bierzecie takie info?moj dobry kumpel woli facetow i jest spoko.TROCHE TOLERANCJI TO NIE SREDNIOWIECZE.zreszta homoseksualizm byl od zawsze jest i bedzie i moze ktores z waszych dzieci kiedys przyjdzie do was i powie wam ze woli te sama plec

Dokładnie.Wszyscy wokól się dopominacie tolerancji,poszanowania godności.Narzekamy wiecznie jaki to ten świat zły,tylko mało kto zdaje sobie sprawę z tego,że nie jest on zły z natury,a poprzez społeczności które go tworzą.Człowiek to istota o tyle głupia,że brak mu tolerancjii,a wszelkie mniejszości najchętniej by eksterminował.Ciekaw jestem co takiemu MrS'owi i kilku innym krzykaczom z tego forum geje zrobili złego,że tak ich poniżają? (a może zrobili mu coś o czym wolałby nie mówić?).Czy wchodzą wam w drogę?Zaczepiają na ulicy?Może chodzą po domach jak "jechowi" i namawiają was do homoseksualnych numerków?Ciekaw jestem ilu z zawistnych w ogóle kiedykolwiek w życiu widziało na oczy geja,chociażby z kilkudziesięciu metrów?A z drugiej strony skąd wiesz jeden z drugim,że nie pracujesz razem z gejem?Skąd wiesz,że nie uczysz się,bądź mieszkasz w jednym bloku z gejem?Skąd wiesz,że ten miły pan ze sklepu,poczty czy cholera wie skąd jeszcze nie jest gejem?Przestaniesz go znać,jak się dowiesz,że jest "inny",pomimo że do tej pory mógłbyś go "do rany przyłożyc"?Jeżeli ktoś ma ochotę być z osobnikiem tej samej płci,to jest jego sprawa.Osobiście jestem hetero i pomimo,iż wbrew pozorom nie zamierzam tu z jednej strony gejów bronic,to z drugiej jakoś mi oni póki co nie przeszkadzają i niech się-jak ktoś to wcześniej ujął-bolcują do utraty tchu...bądź czegoś innego.
Tak naprawdę,to właśnie wychodzi z co poniektórych ciemnota i godne pożałowania zacofanie.Mało tego.Jesteście o wiele gorsi od homoseksualistów,bo oni sobie spokojnie żyją i nic do was nie mają,a wy,pomimo że niczym wam nie zawinili oczerniacie ich,poniżacie,a najchętniej byście wszystkich zabili.
To nie oni są chorzy wbrew pozorom.To was trzeba leczyć.Oni nie walczą z naturą (swoją),a wy staracie się stanąć jej na przekór.
Jeszcze jedno.Mam nadzieję,że prorocze okażą się słowa człowieka o nicku miska.Mam nadzieję,że kiedyś w przyszłości do któregoś z tych wszystkich "anty" podejdzie syn i oznajmi z uśmiechem na ustach: -Tato! Jestem gejem!
To tyle.Pozdrawiam

Myślę, że większość z Was zna łomżyńskiego zdeklarowanego geja, niejakiego poetę D. Z innych wieści demaskatorskich, w czasach, gdy mieszkałem w akademiku na Kicu, mieszkała tam również importowana zza wschodniej granicy obecna gwiazda polskiego serialu, oraz reprezentant Polski z cygańską piosenką na Eurowizji, niejaki Iwan. Z racji, że umywalki w łazienkach były niewielkie, a miast wanien były prysznice, przebywał tam bez delfina. Otóż jest on również gejem, z czym się nawet wówczas nie krył.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Denerwuje mnie tylko i wyłącznie to, że mniejszości seksualne chcą mieć jakieś prawa (prawo do zawierania związków małżeńskich, prawo do adoptowania dzieci). To jest chore! Według religii, w którą wszyscy wierzymy (a przynajmniej zdecydowana większość) małżeństwo to związek osób płci przeciwnych - kobiety i mężczyzny. Bóg stworzył człowieka na swój obraz i podobieństwo. Nie powiecie mi chyba, że Bóg jest pedałem? Niech homoseksualiści żyją sobie spokojnie, ale w zaciszu własnego domu, bez afiszowania się ze swoim wynaturzeniem na ulicach i bez jakichkolwiek żądań.

Pozdrawiam

Zgadzam sie z tobą MrS. Małzeństwo to związek kobiety i męzczyzny i nie zmieniajmy tego, nie róbmy z Polski drugiej Holandii.ak sie gejom w Polsce nie podba to niech wyp*******ą do Amsterdamu!

I to piszą ludzie młodzi, którzy są przyszłością tego kraju. Jeśli taka jest więszość pokolenia to chyba wypier... razem z gejami do tego Amsterdamu

Większość pokolenia jest jeszcze bardziej stuknięta...

:|
Katolicyzm nie jest wyłączną religią tego kraju, są również inne. Nie odnoście więc tego do wiary. Może adopcje to rzeczywiście zły pomysł, ponieważ dziecko potrzebuje rodziców obu płci (udowodnione naukowo), ale nie mam nic przeciwko małżeństwom.
I nie sądzę, żeby walczenie o prawa było czymś złym. Dawniej walczyły sufrażystki, ruch feministyczny tętnił życiem. Udało im się. Teraz czas na kolejnych dyskryminowanych.
Trochę tolerancji.

NiemoralnieNormalna

hehehe, patrze ze faszysci wcale sie nie ukrywaja w tym miescie, a co do malzenstw gejowskich to chyba bym wolal miec ojca geja niz jakiegos lysego kretyna z plakatem hitlera na scianie.

antysemitex nie jestem gejem, ale niemam nic przeciwko bo kazdy robic powinien to co uwaza za sluszne i jak sie bolcuja po dupach to ich sprawa.

cale szczescie ze takich kretynow jak ty, mrs, pan i wladca jest malo w tym miescie.

pozdrawiam.

ps. pochwalcie sie faszysci czyms pozytecznym i wtedy sie okaze jacy wy fajni a nie krytykujecie kazdego kto jest inny.

nie jest sztuka zabic kruka lecz gola **** jeza :]

white power ? hehehhe - debile do kosciolow

tolerancja... :D

Martwi mnie strasznie to, ze w naszym miescie mieszkaja tacy kretyni, sory, ale chyba inaczej ich nie mozna nazwac. Jak w ogole mozna miec takie podejscie do sprawy ... ?! Chorzy to Wy jestescie. Homoseksualnizm nie jest choroba, za to homofobia (jak sama nazwa wskazuje) TAK ! Ja sam nie jestem za tym by geje mogli adoptowac dzieci i jezeli by cos takiego mialo wejsc w Polsce sam bym protestowal. Zwiazki malzenskie...?? Czemu nie, zyjemy w wolnym kraju. Bo do cholery tylko prawdziwemu prostakowi, chamowi i jakiemus pieprzonemu faszyscie moze przeszkadzac to, ze dwuch kolesi zyje sobie razem i sa szczesliwi.

Jesteś pedałem? ;-)
Pytam z ciekawości, bo dla normalnego człowieka homoseksualizm (skąd taka piękna nazwa? po imieniu - pedalstwo) jest obrzydzającym wynaturzeniem.

Pozdrawiam

Widzisz Legalize ty widzisz sprawę krótko wzroczne inni widzą ja bardziej długofalowo. Na zachodzie też środowiska homo nie domagały się na początku adopcji dzieci, mowa była tylko o legalizacji związków a gdy to nastąpiło i loby geyoske się umocniło zaczęto lobować na rzecz adopcji dzieci. Dla tego należy zdecydowanie przeciw stawiać się legalizacji związków bo to żeby za parę lat nie było dyskusji o adopcji dzieci.
A jak ktoś chce sobie żyć z kimś razem to nikt mu tego nie broni.
Swojo drogo zastanawia mnie dlaczego loby homo nie chce referendum w ich sprawie społeczeństwo by się wypowiedziało i było by po temacie, ale oni dobrze wiedzą ze by przegrali w polsce dlatego naciskają na polityków.

Hehehehe MRS jestes poprostu zalosny. Do twojej informacji nie jestem gejem, jestem hetero, a nawet mam zone i syna :-). Udzielam sie dzis na tym forum poniewaz mialem kiedys okazje poznac geja, otoz moja zona gdy jeszcze studiowala mieszkala na stancji z kolesiem homoseksualnym i musze przyznac ze niczym sie nie wyroznial. Ja szanowalem jego poglady, a on moje. Przykro mi, ze rodzice Cie nie nauczyli co to szacunek i tolerancja ..... Pozdrawiam

Dopóki te pedały mają zamiar smyrać się bez echa w domowym zaciszu to ok, może jakoś to przeżyję. Ale niech się nie afiszują tym. Po kiego robią sobie jakieś parady? Chcą legalizacji związków, a jak im to damy to będą chcieli adopcji dzieci. Damy im palec to wezmą całą rękę. Dlatego nie możemy w tym wypadku im odpuścić. Jak chca mieszkać w Polsce to niech mieszkają, a ze swoimi upodobaniami zejdą do podziemia. Jak chcą się tym afiszować to niech jadą do np. Holandii.
Pozdro dla normalnych forumowiczów!

jak widac po nicku "pan i wladca" to ten koles musi miec pelno kompleksow.
Legalize, nasze spoleczenstwo nie doroslo do takich decyzji bo wiekszosc to ciemnogrod tak jak pan i wladca, antysemitex i mrs. popatrz tylko na wypowiedzi, gdzie sens i logika?
zreszta napewno to jakies dzieciaki bo jak inaczej nazwac takie teksty o paleniu na stosie i w komorach gazowych ?

aha, napewno jest wiadome jedno : sa pojeb..... bo inaczej tego nie mozna nazwac aha no i pan i wladca uwaza sie za normalnego, hehehehhee
pozdrowienia dla nienormalnych forumowiczow :]

szmata, szamac, szambo, czy jak ci tam, jesteś żałosny, naprawdę. Ale cóż, po twoich wypowiedziach widzę, że boisz się, że jedna gałąź będzie przeznaczona dla ciebie, więc sączysz jad, bo nie wiesz jak długo jeszcze będziesz mógł. Nie chce mi się ani z tobą, ani z innymi pedałami dyskutować. Zresztą ten temat był już wałkowany na forum i tam zostało wszystko napisane. Na świecie nie było nigdy tolerancji, nie ma i nigdy nie będzie. Zrozum to!

hehehehe, powaznie ?

Do pan i wladca - to Ty jestes zalosny. Za duzo naczytales sie Mein Kampfa. Jestes tak samo stukniety jak autor tej ksiazki.

Legalize: jak możesz porównywać nas do Adolfa Hitlera? Nikogo nie zabiliśmy (i jak narazie nie zamierzamy) i nie mamy uprzedzeń na tle rasowym. Jestem jednak zdania, iż "tęczowi" to cioty do odstrzału. Nie miał bym do nich kompletnie nic, gdyby nie to, że wychodzą na ulice ze swoim wynaturzeniem. Zapinanie się w dupsko to powód do marszów i chwalenia się tym? Popieram pana i władcę - niech siedzą w swoich domach i tam się pierdolą. Wtedy nie powiem na nich nawet złego słowa. Tęczowe pedały.

Pozdrawiam

PS: "Mein Kampf" to miejscami bardzo mądra książka. Zapewne jej nawet nie czytałeś, Legalize.

Pozdrawiam

To ja Legalize - nie moglem sie zalogowac do siebie wiec zalozylem nowy profil.

Po pierwsze nie porownalem Cie do Hitlera. Co innego pana i wladce, czy Antysemitexa. Po drugie powiedz mi w ktorym momecie ta ksiazka jest madra?! Pewnie w rozdziale narod i rasa? Pier....nij sie pare razy glowa w futryne, a moze zmadrzejesz troche. I nie udzielaj sie w tematach o ktorych nie masz pojecia. Czytalem ta ksiazke i juz przy pierwszym rozdziale myslalem ze puszcze belta.

Co macie przeciwko gejom?

Ja nic, dopóki nie obściskują się na oczach moich dzieci...

Kazdy ma prawo do wyboru, również rodzaju miłości.
Krytykujecie gejów, a potem kogo?

Łysych?
Niepełnosprawnych?
Starych i chorych?
Tych z niższym IQ?
Katolików?

co wy z nim gadacie MrS zawsze był ************ więc jak tu brać poważnie jego teksty. Widać chłop się wkurza bo koledzy na niego nie leca.

stanisław

annamira: Ale wszystko idzie w tym kierunku, że będą się obściskiwać na oczach Twoich dzieci, tymbardziej, że mają tylu zwolenników jak Legalize i forpol (którzy sami są zapewne pedałami).

Pozdrawiam

Zauważ przygłupku,że będąc oponentem nietolerancjii,nie znaczy być zwolennikiem nietolerowanych - to raz!
A dwa - to miękaś jeszcze glina - przeżyj nieco życia,a ono Cię ukształtuje... później się wypowiedz...
Z resztą... "kto jest bez winy,niechaj pierwszy rzuci kamieniem"

Podpis (sygnaturka):

Pedalami to mozesz swoich kolezkow nazywac, dupku. Watpie zeby w naszym nietolerancyjnym (przez takich tepych chamow jak Ty) kraju doszlo kiedy kolwiek do takiej sytulacji gdzie dwuch geji obsciskuje sie na ulicy-zapewne ktos by im spuscil za to lomot. Oczywiscie dla mnie tez byloby to niesmaczne i zeczywiscie nie chcialbym zeby patrzyl na to moj syn(ale czy legalizacja zwiazkow homoseksualnych jest rownowazna z tym,ze wlasnie tak sie bedzie dzialo). Ja juz koncze dyskusje na tym forum, bo nie ma sensu rozmawiac z takimi idiotami jak MRS-do nich i tak nic nie dociera.....

To do Ciebie patafianie nie dociera, że pedałów trzeba tępić. Pedał to nie człowiek. To wynaturzenie, którego trzeba się wstydzić. Precz z pedałami!

Pozdrawiam

Precz z Pedałami

annamira:

Ja katoli!

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Precz z Preczem!

---
PGG

homoniewiadomo jest największą formą wynaturzenia.
choroba gorsza od aids.
kto chce niech sie jebbie w odbyt jesli uwaza ze mu cos to dobrego przyniesie.
nie interesuje mnie co kto robi w lozku, ale nie mam checi ogladania tego na ulicach, nie chcialbym by moje dzieci byly deprawowane przez pedałów swoim zachowaniem. najwiekszym problemem jest to ze oni na sile chca by spoleczenstwo zaakceptowalo ich dewiacje poprzez manifestacje , marsze , pedalska propagande.
wchodzac na strony pedalow, mozna zobaczyc wiele reklam z kolesiami rozebranymi, z fujarami na wierzchu, pomyslec tylko ze dzieci tez na takie strony wchodza by zaczerpnac informacji na ich temat.

ze 'zwiazkow' pedalskich nic dobrego nie wyniknie, a co tu mowic o adopcji dzieci?!

choroba XXII wieku!

zamknac do obozow albo wycicac w pien!

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Brawa za mądre słowa, Pontifex Mal. Oby jak najwięcej takich ludzi w naszym kraju. Może w końcu coś się zmieni na lepsze.

Tolerancja dla pedalstwa nie jest oznaką rozwoju zachodnich krajów. To tylko i wyłącznie objaw ignorancji i głupoty rządzących.

Pozdrawiam

Kuurwa mac!!!! Tyle debili na forum to jeszcze nie widzialem !!! MrS (Maly-ruchhniety-Sukiensynek, Pysiu (co za "pedalska " ksywa) Bawelna i kilku im podobnych. Niech was spotkam ciooty na ulicy i uslysze te same slowa to wam wasze wlasne durne lepetyny powpycham do duupy !!! zebyscie od robactwa ktore tam mieszka rozumu nabrali !!! TOLERANCJA !!! Debile to dotyczy wszystkich bo ktoregos pieknego dnia uslyszycie od wlasnego syna lub corki ze kocha inaczej !!! I to nie bedzie wina nikogo z srodowiska homoseksualnego ale jej lub jego swiadomy wybor !!! bo do homoseksualizmu nie da sie nikogo zmusic, tak jak was do myslenia matoly !!! pozdrawiam i zycze wam "normalnego" potomstwa

Kill or not to kill ??? This is the question !!!

MrS pytasz: "Nie powiecie mi chyba, że Bóg jest pedałem?" Powiedz więc:a jaką płeć ma Bóg? A kto stworzył te"niezgodności z naturą" - czy nie Bóg? (może chciał nas przetestować w zakresie: Miłuj bliźniego swego"?). Wszak prawa natury- to prawa boskie i to w całości! Jestem przeciw propozycjom biologicznego i społecznego wyniszczenia gejów- jak niektórzy proponujecie, ale też jestem przeciw zawierania przez nich małżeństw (karta pływacka też nie jest dla wszystkich), adopcji dzieci (złe skutki wychowawcze ćwiczone na cudzych dzieciach), marszom gejów. Dla mnie to sfera intymna i nie podlegająca poblicznej ocenie- i taką powinna zostać. My nie powinniśmy ich dyskryminować zawodowo, towarzysko i publicznie, a oni, tak jak i heteroseksualni, powinni również dbać o prywatność i intymność swoich przeżyć i orientacji seksualnych, których upublicznianie jest nieprzyzwoite i prymitywne (w każdej orientacji). To na tyle. Pozdrawiam.

Zbych

Nie wiem czy wiecie ale wypowiedzi takie jak Mrs i mu podobnych można podciągnąć pod kategorię gróźb karalnych... więc uważajcie bo jeszcze ktoś się na was obrazi...

Swoją drogą w homoseksualności nie ma nic nienormalnego, nie wiem czy wiecie ale w świecie zwierząt to jest bardzo naturalna skłonność. U człowieka takie zachowania były tępione przez wieki przez kościół - dlatego takie praktyki spotykają się to z takim potępieniem.
Pamiętam jak papież umarł wszyscy byliscie tacy przejęci, cytowaliście papieża, oburzaliście się jak ktoś napisał na forum o czymś innym jak o jego śmierci (że niby to obraża pamięć o nim). Pozwólcie, że teraz ja zacytuję coś co wielokrotnie powtarzał:

"... miłujcie bliźniego swego jak siebie samego"

Nie jestem gejem, jestem za tradycyjnym pojmowaniem rodziny... ale to co piszecie jest głupie, tragiczne i niedorzeczne. Żal mi was panowie... nauczcie się tolerancji.

MrS, Pontifex Mal, ptysiu: nie wpisujcie się, niech ten temat DLA GEJÓW wygaśnie, bo swoimi wpisami myślenia niektórych debili zmienić się nie da. Dajmy se spokój, niech się smyrają po dupskach jak chcą. Bóg ich po śmierci za to wynagrodzi. Ten temat jak dla mnie jest zamknięty!

hehehe, white power, kup se rower !!!
oszolomy.

Pedał nie jest moim bliźnim i nigdy nie będzie.

Dla mnie również temat jest zamknięty.

Pozdrawiam

żal mi was przygłupki

Podpis (sygnaturka):

spiepszajcie z takimi tematami do dupy :P

brzydze sie nimi!
to juz jest do zaakceptowania jak kobieta usunie ciaze niz byc geyem

i najbardziej przerażające jest to że większość z osób która tu pisze to ludzie twierdzący że wierzą w Boga i chodzą do kościoła. Ja nie wiem czego Was uczy Pismo Święte ale mnie szacunku do drugiej osoby bez podziału na orientacje.

Spytaj się Szczuki, gdzie ona podziała szacunek do innej osoby
https://www.youtube.com/watch?v=sRiV3E3SMCE

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org