Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
matura dla nauczycieli z pow. łomżyńskiego |
Po tak słabym wyniku należałoby zorganizować egzamin maturalny dla wszystkich nauczycieli przygotowujących młodzież do tegorocznej matury. Wyniki mówią same za siebie !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: matura dla nauczycieli z pow. łomżyńskiego |
nom . tesz nie zdalem hy hy
|
|
A co te wyniki mowia? Bo ja chcialbym np. zobaczyc wyniki z poszczegolnych szkol... Mam niejasne podejrzenie, ze wyniki matur moga miec np. cos wspolnego z liczba liceow, jakie utworzono w tym miescie... Kiedys jak ktos sobie nie radzil, to szedl do zawodowki, teraz po reformach kazdy pcha sie do liceum...
|
|
A może poprostu wyniki te pokazują jak młodziez się uczy? Matura to pryszcz. Nie zdac to....ehh.
|
|
He no jeszcze moze powiecie ze matura to pikus he w to to nie uwierze! zabrakło mi 2 pkt do zdania z matmy te sprawdzaczki naszych egzaminow mogli przymknac oko i darowac ale nie przez to trzeba pisac to ****** poprawke! bartek
|
|
30% mówi samo za siebie. To po prostu mniej niż zero.
|
|
Masz rację :(
|
|
No wlasnie tak sie ucza... ciekawskiii a z polskiego zdales?
|
|
ciekawskii, wybacz, ale nie zdobyłeś wymagającej ilości punktów, więc czego się spodziewasz? Aby zaliczyć trzeba osiągnąć MINIMALNY próg, który swoją drogą jest naprawdę niski. Widzisz, masz 2 miesiące wolnego, jeżeli naprawdę weźmiesz się za naukę przerobisz sporo działów, tylko czy chęci się znajdą.
|
|
|
hehehehe;))))
|
|
Też jestem za podniesieniem progu do 50%. A tym, którzy nie zdali tegorocznej matmy, proponuje rozwiązać tą sprzed 4-5 lat. POWODZENIA!:)
|
|
Prawda jest taka że roczniki naprawdę są gorsze, to jest odczuwane. Jak chodziłem do Liceum, czy na studiach; może "uśpiona" chmura z Czarnobyla maczała w tym palce, nie wiem, ale Polacy głupieją=leniwieją.
|
|
się nie uczą a potem by maturę chcieli zdać hehe. Uczelnie już lamentują i myślą matmę znieść z przedmiotów obowiązkowych. Dla mnie może tam zostać w obowiązkowych :). ---------------------------------------------
|
|
Z roku na rok coraz gorsze roczniki . Głąby nie chcą się uczyć, a potem na nauczycieli najlepiej zwalić .
|
|
Po pierwsze- to nauczyciel głąbowi do łba nie naleje jeśli głąb się nie uczy i nic nie czyta. Po drugie- to do liceów pchają sie teraz ci, których stać najwyżej na zawodówkę (to wina tej porąbanej "reformy oświaty" z gimnazjami włącznie), Po trzecie - to matura jest dla tych, którzy się na studia kwalifikują, a jaki tego jest procent? Dla dobrych ogólniaków to najwyżej 70%, dla techników - to 40%, a dla pozostałych tzw "liceów" to góra 20%. I tyle procent powinno zdawać matury. Ten cały szum robią te "niepubliczne uczelnie", które dają dyplomy kazdemu, kto zapłaci za semstr. Taki też i jest poziom ich absolwentów- dużo byle jakich i płacacych forsę. Takos
|
|
|
|
Może napisz sama sobie tę maturę? To nie jest wina nauczycieli.!! Całą winę składacie na nich? I tak uczą za psie pieniądze.! To że uczeń nie chce się uczyć to nie jest wina nauczycieli. Głąbom olejcu się do głowy nie naleje. Nauczyciele robią wszystko w swojej mocy. Jesteś taka mądra/mądry to idź i ucz w liceum i zobacz jak to jest użerać się nie raz z taki i matołami a potem komentuj.!!!!!!!!!
|
|
Naprawdę trzeba się postarac, żeby nie zdac matury pisemnej. Nawet z matematyki. Nie chciało się chodzic na lekcje i fakultety, to teraz macie problem. Nie potrzeba jakiś wybitnych umiejętności- wystarczy odrobina starań i dobrej woli... ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
@ zewka To co , nauczyciele mają głąbom łopatą do głowy nakładać ? Poziom inteligencji większości dzisiejszej młodzieży odzwierciedla forum 4 Łomża , poczytaj posty. Niektórym to trzeba najpierw poziom oleju w głowie uzupełnić, ażeby coś póżniej zrozumieli.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |