Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wróżki |
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wróżki |
a na kiedy termin? i tak niedługo koniec swiata to co sie martwisz? teraz na serio! to co chcesz uslyszec to uslyszysz! mi1986lka!!! po co wogole chodzic w takie miejsca?? i tak co ma byc to bedzie! zapomnij o tym i zyj, baw sie...!!! za pewne twierdzac po nicku masz 25 to jak przezyjesz jeszcze drugie tyle w tych czasach to bedzie dobrze!! a to jest krotko! :-) ciesz sie zyciem!!!!! powodzonka
|
|
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://poznajdate.com i otrzymałam znów tę datę! Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?
|
|
miracle !
|
|
Proponuję byś spisała testament, resztę wzięła w niepamięć i bawiła się życiem, to co los przyniesie, bo jak pamiętam to według innych przepowiedni w 2000 roku miał być koniec świata, a że nawet w bankach mają opóźnienia z przelewami, przesyłki kurierskie też mają dużo do życzenia, więc postaraj się sama sobie z tego wyliczyć (pewnie i tak wyjdzie ci 90-ka :-)). Troszkę optymizmu i nie wierz wróżkom czy przepowiedniom. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Wszystko w testamencie zapisz mnie i możesz spokojnie czekać końca :):):)
|
|
ostatnimi czasy na forum pojawia się dużo bezczelnego spamu dotyczącego tego tematu, cwaniacy po zalogowaniu się zakładają dla zmyłki, pod coraz to nowymi nickami, ( zwróćcie uwagę, że jest to zawsze pierwszy i przeważnie jedyny post danej osoby ) - nowy temat z tego gatunku gdzie jedynym celem jest promocja strony internetowej służącej szukaniu osób naiwnych i wciągnięcie ich w " zabawę " test - wyślij sms-a a się dowiesz co Ci pisane. UWAGA ! te sms-y kosztują krocie ! to naciąganie ludzi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |