poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co tak, kurfa, śmierdzi !?

Nosa nie można wytknąć z domu (Śniadeckiego, Przykoszarowa, Konstytucji)! Smród jak z dupy słonia! To z tych pier******ch zakładów ziemniaczanych tak wali. Czy odpowiednie służby nie mogą zrobić z tym śmierdzielem porządku?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co tak, kurfa, śmierdzi !?

Skąd wiesz jak śmierdzi z dupy słonia?

Podpisuję się pod pytaniem, hehe.

A ja myślę, że odpowiednie służby ne zaglądają na forum 4lomza.pl i trzeba do nich zadzwonić/napisać/pójść. (Gorzej, że pewnie i mają przytępiony zmysł powonienia, skoro z własnej inicjatywy nic z tym nie zrobiły). Ale pewnie się mylę...

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Fajna sygnaturka! Ja mam lepszą ze starej mądrej książki, ale nie wiem jak ją wstawiać:

" ... biada każdemu, kto zabiega o niegodziwy zysk" (Ha 2.9)

Wracając do smrodu, to śmierdzi tak od zawsze. Widać ten smród wisi naszym "służbom" na ch**u.

W Ostrołęce nie narzekają...
:P

To nie ziemniaki tak walą (tym razem).
Dla zainteresowanych: przy Szosie do Mężenina jest chlewnia i to ona sprawia że mamy wrażenie iż ktoś nam nasrał na parapet okienny.

CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI

To Łomża w ostołece mają o wiele gorzej :P

a moze by tak zastanowic sie przez chwile i dojsc do wniosku ze od kilku tygodni rolnicy nawoza pola obornikiem ? a jak mi sie wydaj to troche smierdzi i ciezko zeby sie to szybko wywietrzylo.

:] pozdrawiam

Nie śmierdzi obornikiem tylko jak w sam jakimś syfem z produkcji prosto z zakladów ziemniaczanych !

a zaglądał ktoś do zbiornika wyrównawczego na ulicy Poligonowej? albo do zbiornika za laskiem jednaczewskim?

jak tak to wszystko jasne:)

Raczej to nie z Poznańskiej, bo dzisiaj idąc Senatorską wyraźnie czułem smród podobny do tego z pepeesu :/

Mojemu sąsiadowi z górnej 'szóstki' zajeżdża...

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

jeden ze zbiornikow na poligonowej: www.lomza.republika.pl/zalew/

to wszystko tak śmierdzi, smacznego :)

Latam, Skaczę i jeżdżę

a nie mówiłem :)

Muszę niestety Wam wszystkim zakomunikować, że wali i to ostro i walić będzie. Otóż nasza oczyszczalnia z racji niewykorzystanych swoich mocy przerobowych ściąga gówno i inne poprodukcyjne odpady z innych miast. Miali to przepompowywać tylko wieczorem ale wywalają kiedy popadnie. Tak to prezes MPWIK zasrał nam Nasze miasto.

BRAWO PANIE LEWAŃCZUK !

A wiecie, że smród wedle obowiązujących przepisów nie jest formą "skodliwości dla otoczenia?". Podobno nie ma aparatury pomiarowej mogącej potwierdzić natężenie zjawiska.

Ja bym najchętniej przyprowadziła śmierdzieli na moje podwórko i uwiązała do drzewa, niech sobie powdychają...

Mnie się wydaje, że to śmierdzą bobki bob-a. Nafajdał w gacie i teraz szuka winnych.

:)

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

a ja podkreśle

częste mycie skraca życie :)

W dzisiejszej Gazecie Współczesnej p.Bazydło zajął się tematem smrodu. Artykuł jest na poziomie... mniejszych stanów stanów mniejszych. Wynika z niego, że smród musi się powtórzyć, aby strażnicy zawiadomili inspektorat ochrony środowiska, jakby nie powtarzał się od lat. Zawsze w nocy, co wskazuje na nielegalność procederu. A swoją drogą, dlaczego straż nie sprawdziła chlewni przy Szosie do Mężenina skoro "sprawdziła wszystkie tropy"? Wystarczy tamtędy przejść z w miarę drożnym narządem węchu. To SKANDAL, żeby przez lata bezkarnie zanieczyszczać powietrze!!!i skandal, żeby metodami "jedna pani drugiej pani" załatwiać w 21 w. problem.Co robi inspektorat? czeka na zgłoszenia? a gdzie sam mieszka? na księżycu? a może jest wąchający inaczej?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org