Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
3 Lo |
witam! kto dostał się do 3? ile pkt mieliście? co sądzicie o tej szkole?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 3 Lo |
Szkoła jak każda inna, gdzie uczyć sie trzeba. Komu się nie chce- niech sobie daruje.
|
|
******* studia zostań NINJA!
|
|
lepiej do 2lo
|
|
SPRZEDAM SUSZONE GRZYBY
|
|
Wiem, ale nie każdego przyjmują. Mi akurat zabrakło 1 pkt :(
|
|
I tak byl niski prog w tym roku
|
|
wiem, ja miałam 130 a od 131 przyjmowali do 2 ;]
|
|
to bylo sie uczyc
|
|
za niski próg dali , w sumie 3 to dobry wybór , jak moje dziecko miało by teraz iść to bym mu polecił : 3lo następnie 2lo później 1lo i ekonom lub katolik ,oczywiście jeśli chodzi o licea
|
|
Koleżanko której zabrakło jednego punktu do 2 LO. Nie stresuj się jeżeli zabrakło Ci jednego punktu. Sam byłem w tej szkole i idzie się przenieść bez problemu po rozpoczęciu (albo i przed) nowego roku szkolnego. Także jeżeli Ci zależy to się nie poddawaj :) Jeśli chodzi o 3 LO to nie jest złe, z tego co wiem cisną matmę tam. PS: W kwestii drugiego to odradzam jeżeli zamierzasz zdawać historię lub WOS, bo mogą być z tym problemy. Zwłaszcza z tym drugim :) Pozdrawiam
|
|
polecam 3. :) matme ciśnie tylko jedna nauczycielkaa ;p a takto jest spoko. jestem tegoroczną maturzystką i jestem zadowolona z wyników. III lo jak najbardziej wporządku :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |