czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Andrzej Lepper w Radiu BAB

GOŚĆ ZE ŚWIATA - ANDRZEJ LEPPER

Gość programu Waldemara Bohdanowicza

13 sierpnia (środa) gościem Radia Bab będzie przewodniczący Samoobrony i poseł na Sejm, Andrzej Lepper.

Już od godziny 10.00 na antenie Radia Bab będzie odpowiadał na pytania zadawane przez słuchaczy. Możecie Państwo dzwonić ze swoimi pytaniami pod numer 215 11 13 lub bezpośrednio do studia w czasie trwania programu pod numer 215 11 18. Pytanie możecie także wysłać e-mailem pod adres radio@radiobab.pl .

O godzinie 16.00 Gość Radia spotka się z mieszkańcami Łomży w auli II Liceum im. Marii Konopnickiej mieszczącego się przy pl. Kościuszki 3 .

Zapraszamy wszystkich, którzy chcą zadać pytanie Andrzejowi Lepperowi do słuchania programu w Radiu BAB 97 5 FM (od 10.00) i na spotkanie w II Liceum (od 16.00)

Program i spotkanie poprowadzi Waldemar Bohdanowicz

Do naszego Radia będziemy zapraszali osoby znane z pierwszych stron gazet. Pierwszym gościem jest Andrzej Lepper, kolejnym będzie... Tego dowiecie się słuchając Radia Bab 97 5 FM. Informację o naszych gościach znajdziecie też na www.radiobab.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Andrzej Lepper w Radiu BAB

Z jakiego świata.............

michal

jakie radio tacy goscie.hehehe
pozdrawiam

:))))))))))))))))))))))))))))))

A może od razu chcielibyście w Radio BAB Olka Kwaśniewskiego albo Kevina Costnera?

Jak gosc ze swiata to gosc ze swiata a nie jakis tam leper prowincjusz , ja bym prosil o Arnolda szwajcenegera , pogadamy o terminatorze i dlaczego mlody oconor zginie w 4 czesci

a tak na marginesie zrobcie cos bo was na jeden glosnik slychac w radiu , a moze to defekt mojeo radia? ,........ no nie podejzewam mam technicsa wieze a was cienko slychac jakos

wierny fan terminatora

tak to powazna wada radia BAB bardzo zła jakośc nadawanego sygnału. Jeżeli nie zostanie to usunięte nie ma mowy od popularności tego radia.

Zeus

Gdzie granice dobrego smaku- w radiu publicznym!!????

Wlaczylam przed chwilka radio bab, a tu leci piosenka Kazika -12 groszy w pelnej okazalosci, ze wszystkimi lacinskimi zwrotami - o ambitnym tekscie tej piosenki juz nie wspomne...
Dziekuje bardzo - zmieniam stacje, jesli mam sluchac takiej muzyki - i to jeszcze w dzien swiateczny.

Wstyd!

°°°°°°°°°°
... evaa ...

To ja wybieram Kazika niż np.disco polo............

michal

No cóż - czego można spodziewać się po radiu, ktore nie ma dobrego zaplecza technicznego, a jest na siłe prowadzone przez dwóch zapaleńców: Pawła i Kamila. Zreszta obaj niezbyt dobrze mi się kojarzą. Zwłaszcza Kamil, który uczy się pierwszy rok w LO2, a myśli, że jest ważniejszy od dyrektora i stale wychodzi na aule opowiadać swoje żałosne dowcipy lub grać na trąbce. Żałosne.

Moi kochani, jeśli to zapaleńcy prowadzą radio BAB, to trzeba siecieszyć, ze w ogóle są jacyś zapleńcy w tym mieście. Tym bardziej będę trzymał kciuki za radio. A jeśli ktoś potrafi zrobić lepsze radio lub wie jak je robić, to do roboty. Zgłosić się do radia lub otworzyć własną rozgłośnię.

Nie mam nic przeciwko Bab`om, ale z tym kazikiem, to bylo lekkie przegiecie...

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Ale zeby wyjsc na taka aule i zagrac na takiej trabce lub powiedziec jakis dowcip to trzeba to potrafic. Pozdrawiam wszelkiego rodzaju zazdrosnikow,

obronca Kamila i Pawla:-)

Właśnie, trzeba potrafić:) Gorzej jak się nie potrafi a się wychodzi;) Zresztą z tego co mi się wydaję, to nie powinno być "obrońca Kamila i Pawła", a po prostu ... K. ;)

Chłopie , aTalibowie i Klewki ,czy słyszałeś o tym?.............może wylądują w Łomży?........zapytał ktos tego ,,gościa,,?

michal

Hm... Mysle tak nad mentalnoscia polskiego a raczej chyba lomzynskiego spoleczenstwa i dochodze do przykrego wniosku, ze jednak prawdziwy jest sens powiedzenia: nie popelnia bledow kto nic nie robi.... No coz. Nie mam w zwyczaju ostro sie sprzeczac dlatego i nie inaczej bedzie tym razem. A jesli chcecie wyprobowac moja stanowczosc w tej sprawie staniecie wobec rozwiazan ktorych nieodwolalnosc przekracza wasza wyobraznie. Nie bedziecie liczyli dni, miesiecy czy lat ale tysiaclecia w miejscu bez drzwi....

Joe Black

P.S. Pomnozcie to przez wiecznosc, rozciagnijcie na nieskonczonosc a bedziecie mieli pojecie o czym mowie....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org