Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry sprzęt brak fachowców. |
wydaje się kolejne miliony na sprzęt diagnostyczny dla naszego szpitala. I można powiedzieć ,że dobrze tak trzymać i należy to chwalić. Ale zaden sprzęt nawet najlepszy nie przyniesie pomocy jeżeli brak fachowców . A w tym przypadku jest to podstawowa bolączka naszego szpitala. Nie powiem ,że dotyczy to wszystkich bez wyjątku w tym szpitalu ale jest to jednak problem. Większośc fachowców zwyczajnie uciekła z tego szpitala i dzisiaj pracuje w okolicznych szpitalach w Ostrołęce , Zambrowie , Wysokim Mazowiecku , Giżycku. W niektórych z tych szpitali całe odziały to fachowcy którzy dojeżdzają do pracy z Łomży. Nam niestety pozostało to co mamy czyli brak dobrych fachowców. Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry sprzęt brak fachowców. |
i to jest prawda ,marnie to wygląda
|
|
Ale mamy kreatynwych doktorów jak ten od rodzinnego teleturnieju;/
|
|
Autor: Riposta (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 30-06-11 19:28 wydaje się kolejne miliony na sprzęt diagnostyczny dla naszego szpitala. I można powiedzieć ,że dobrze tak trzymać i należy to chwalić. Ale zaden sprzęt nawet najlepszy nie przyniesie pomocy jeżeli brak fachowców . A w tym przypadku jest to podstawowa bolączka naszego szpitala. Nie powiem ,że dotyczy to wszystkich bez wyjątku w tym szpitalu ale jest to jednak problem. Większośc fachowców zwyczajnie uciekła z tego szpitala i dzisiaj pracuje w okolicznych szpitalach w Ostrołęce , Zambrowie , Wysokim Mazowiecku , Giżycku. W niektórych z tych szpitali całe odziały to fachowcy którzy dojeżdzają do pracy z Łomży. Nam niestety pozostało to co mamy czyli brak dobrych fachowców. Riposta re; pewnie tam pracujesz koleszko i srasz we własne gniazdo . Klid
|
|
W zambrowie? słyszałem o tym szpitalu od miejscowych to syf kiła i mogiła. W Wysokim dużo dobrych lekarzy z Białegostoku się przeniosło z jakiegoś likwidowanego w białym. nie słyszałem żeby lekarze z Łomży się tam przenosili. W Ostrołęce też prowincja jak u nas, a mam pewną wiedze na te tematy, więc jak nie znasz sytuacji, to nie szukaj na siłe sensacji.
|
|
Sensacji nie trzeba szukać sama się znajdzie. Jedz do Ostrołęki i obejrzyj ich szpital, porozmawiaj z personelem. Lata świetlne Łomża została w tyle.
|
|
Donald skąd ty sie urwałeś i takie bzdury pleciesz. Większość kardiologi ostrołeckiej to z Łomży. Naczyniowcy w jedynej w okolicy poradni też z Łomży. Więc krótko mowiąc w dupie byłeś gówno widziałeś. Riposta
|
|
riposta, czytaj ze zrozumieniem koleżanko, napisałem że w Ostrołęce prowincja jak u nas i tylko to potwierdziłaś, pisząc że pracują tam lekarze z Łomży...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |