Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ROBAKI W CZERESNIACH |
ktore zakupilem pod kauflandem po 8.50 za kilo, sprawdzcie swoje FU!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ROBAKI W CZERESNIACH |
ja tam lubię mięsko :):))
|
|
ja tesz ale nie lubie z owocami mieszac ;/
|
|
jasiu_śmietana Czereśnie najlepsze prosto z drzewa ;) http://demotywatory.pl/1814003/Czeresnie Jasiu napisz do kalisonów ;) dziadkakalesony@o2.pl
|
|
Znaczy, że czereśnie zdrowe i nie pryskane, tylko się cieszyć.
|
|
jasiu ale to samo białko i zywe proteiny :) Mniam mniam :):) Od takiego mięska kultura fizyczna się poprawia :):)
|
|
maruda nie jadam miejsa z owocami i nie pszekonasz mie .
|
|
jasiu:) zamknij oczy i pomyśl że jesz pizze z owocami morza :):):) Tylko na herbatniki sobie nałóż :):):)
|
|
tak, są często, dlatego nie jadam czereśni:)
|
|
Cześć Jasiu !!! Dawno nie zaglądałem na forum i w zasadzie nic tu się nie zmieniło. Traktuję Ciebie jak dobrego znajomego dlatego się odezwałem. Ja od dłuższego czasu przebywam za granicą a teraz na kilka dni wróciłem do Łomży. Co u Ciebie, jak tam stróżowanie na forum, trzymaj się. Pozdrawiam. JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
wszytsko spoko szymus, jak zes z za gramanicy wrocil to moze jakiego browara bys postawil albo 2 ;d
|
|
Nie ma sprawy masz u mnie browarki ale za następnym razem jak będę w Łomży, dziś nie dam rady, jutro jadę na Mazury a w środę wracam za granicę do pracy i tyle mego urlopu. Jasiu, zupełnie poważnie jeśli w przyszłości chcesz mnie poznać to nie widzę problemu, ujawnię się bez problemu a i oczywiście browar będzie na mój koszt. JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
Ja tez wczoraj tam kupiłem i były robale,ale widziałem że dziewczyna, która sprzedaje jadła czereśnie ze skrzynki.Może nie wiedziała albo lubi z dodatkami.
|
|
Jak kupujesz Jasko czeresnie, to zawsze ze skrzynki jedną sprawdź ;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
aby nie w piątek!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |