Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sonata Jedwabne |
Moze ktos cos wie jak jest w tej Sonacie w Jedwabnym jakie jedzenie, ludzie... wiem ze duzo jest forum o salach ale akurat nieznalazlem o sonacie talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sonata Jedwabne |
To lepiej daj se spokój i nie szukaj. Jedyny plus ("jak komuś się spieszy") jest taki że tam masz zawsze wolne terminy bo nic się tam nie dzieje. To mówi samo za siebie. A na przyszłość - w JedwabnEm nie JedwabnYm.
|
|
sala nie za duża w gorące dni jest duszno, chyba że zrobili już klime tego nie wiem a obsługa jak wszędzie
|
|
aha czyli odradzacie a jak jedzenie? talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
jeśli wesele na ponad 120 osób to ciasnawo jedzenie dobre
|
|
ja miałam tam wesele i polecam to salę,jedzenie dobre,nie drogo,w ogóle fajnie Lala22
|
|
Lala22- a ci wlasciciele to wporzadku ludzie? a jesli mozna wiedziec to kiedy mialas tam wesele i ile placilas? nierozumiem wiec skad te negatywne opinnie talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
Tak pani bardzo miła prowadzi również sklep więc można i wódke kupic na wesele u niej w promocyjnej cenie,oraz ciasto itp... a mialam wesele prawie 2 lata temu i płacilam 100zl za osobe teraz napewno jest drozej ale i tak sie oplaca:) Lala22
|
|
Szczerze mowiąc to odradzam , kiedy jest wiecej osób na sali naprawdę jest duszno . Obsługa nienaganna lecz jedzenie mogłoby być lepsze , porównując inna sale z jedwabnego w ''parkowej'' jest o wiele lepiej . Jedzenie bardzo dobre , byłem na wielu weselach w różnych miejscach i wiem co mówię . Polecam ''parkowa''
|
|
W sumie to wesele byloby w pazdzierniku wiec moze niebylo by tak duszno:P a chodzi mi o to zeby znalesc cos tanszego a moze ktos z was wie gdzie mozna wynajac sama sale a wziasc swoj katering? wiem tylko o tej w miastkowie w gok talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |