Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Anal fucked by USA |
Czasem w łaźni koleś kolesiowi każe schylić się po mydło... Od wielu lat nasi bracia i sojusznicy zza wody każą nam schylać się po wizy. A teraz jeszcze propozycja, by miłośnicy loterii zrobili im loda, to może za kilka lat pozwolą nam znowu się schylić... Nie należę do grona marzących o wyjeździe, ale w...wia mnie takie traktowanie. Co trzeba zrobić, by złożyć do Sejmu wniosek o wprowadzenie wiz dla Jankesów? I żeby też płacili sto dolków za przyniesienie podania do ambasady. Sto tysięcy podpisów? Nie mam w polityce doświadczenia, ale z rozkoszą podam grabę komuś, kto chciałby ze mną nakręcić taką akcję i wie jak się do tego zabrać. Może też jakaś pikieta pod ambasadą? Jak długo Polska będzie dawać dupy? Romi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Anal fucked by USA |
Jak do Iraku to nasi chłopcy potrzebni byli, a teraz wypieli się na nas jak tylko mogli w dowód wdzięczności. Zawsze mieli nas gdzieś , a teraz to udowodnili jak głęboko. Moorgan
|
|
Dokładnie. ;)
|
|
Tylko sie zginać.
|
|
Polska bedzie tyl eczasu dawac dupy ile bedzie biednym krajem, ktory dopiero stara sie byc normalnym krajem. Polityke w naszym kraju i caly ten rzad polski mozna porownac do takiej prawdziewej ku...y, bo nasi politycy by chcieli i do zachodu isc, do unii, liza dupe zachodowi i USA, ale obrazaja sie ze Rosjanie nie zapraszaja ich na obchody ktorejs tam rocznicy do Kaliningradu i ze gazociag puszczaja morzem Baltyckim a nie przez Polske. Czego sie dziwic rosji ze ma na Polske ******** jak oni smai nie wiedza czego chca, tu dupe liza dla zachodu a tu by chcieli z ruskimi dobrze zyc, niestety tak sie nie da rybki albo akwarium. Jak Niemcy i Francja mowili zeby sie Polska nie pchala w Irak to Kwach sie nie posluchal, lizal dupe USA, myslal ze wysle wojsko do Iraku i zaraz nam wizy zniosa i USA bedzie naszym przyjacielem, i co sie stalo? Wypieli na nas dupe i to taka owlosiona i obsrana z rodzynami. Ruscy maja nas gdzies, zach. Europa tez, a o USA nie wspomne. Po co to sie pchac do tej Unii Europejskiej skoro nasi politycy nie maja pojecia o polityce u nas w kraju a co mowa na skale europejska. Nie wspominam o tym ze ponad polowa politykow nie zna jez. Angielskiego nawet w stopniu podstawowym. Zle bylo polsce jak handlowala z Rosja ? Jak brali od nas meble? Tapicernie wyrastaly po garazach i oficynach jak grzyby po deszczu. Rosla 20sto letnia Topola a za 2 dni z niej byl wypoczynek, kazdy byl zadowolony, kazdy mial pieniadze, ludzie sobie domy z tego pobudowali, i tak moglo by byc z wieloma innymi sektorami nie tylko z meblami. No ale co zrobic, polska chce na zachód, do Unii. Dno poprostu. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
luizfernandez masz racje i tak jest i będzie
|
|
" Wypieli na nas dupe i to taka owlosiona i obsrana z rodzynami" - dokładnie :D:D:D
|
|
luizfernandez masz rację topola rosła a po 2 dniach były mebelki, i co dziwisz się ze już nie chcą, ciekawe jak te mebelki wyglądały jak wyschła ta topola...
|
|
PANOWIE- wszystko sie zgadza,ale zapytajcie sie swoich rodzicow KTO wyciagnol do nas reke gdy nas RUSKIE je..li w zad-i wszystko bylo za darmo,a kto powstrzymal ruskich przed wjazdem (najazdem) na nas w latach 80' ----????? JAK JESTESCIE MLODZI TO POPYTAJCIE SIE STARZYZNY,,,albo wogle sie nie wypowiadajcie w temacie ktorego nie ZNACIE !!!!!! KTO BY TU ZOSTAL - GDYBY ZNIESLI WIZY ??? - ciekawy jestem ilu z was ktorzy sie wypowiadaja na tym forum ????? mario
|
|
masz racje, ale oni obronili nas majac oczywiscie w tym interes, wkoncu nic nie ma za darmo pomysl o tym ze polacy przesxtali by pracowac na zachodzie, przecoiez tam by cale budownictwo sie zawalilo
|
|
A kto bedzie placil za te Wasze VISY dla Hamerykanow ??? tylko Greenpoint, Ridgewood i Jackowo... :] Wasze Ciotunie, Babcie i Kolesie co do Polski dzieci na wakacje, albo "osobiscie" na Swieta LOTem przyleca ..... Cala reszta USAmeryki ma dupe przyklejona do wlasnego "neighbourhood" tak, ze ani Katrina ani Rita ich nie rusza ...... :)) Dla nich Holland i Poland to jedno i to samo !!! a slowianskosc to dla nich ..... Russia !!! Jestescie w tej swojej zajadlosci i zacietrzewieniu tak bardzo smieszni, mali i egzotyczni ....... jak Kurp na Podhalu ! :P
|
|
do lomzanin: Skad jestes taki pewien o tym ze ktos nas obronil przed wjazdem ruskich w 80 roku? USA? hehe jestem mlody ale znam temat i nie wiem czy wiesz ze prawdopodobnie rosja miala nas gdzies wtedy i Jaruzelskiemu zostala depesza zeby sam sobie radzil ze swoim krajem. Prawdopodobnie bo akta ta musza wedlug miedzynarodowego prawa lezec 50 lat zeby mogly byc odtajnione, wiec to tylko przecieki. Po drugie nie wiem czy wiesz ze Solidarnosc od samego poczatku swojego istnienia byla sponsorowana przez CIA. Usa juz wtedy wpiepszalo sie w sprawy polskie, chodzilo o obalenie komuny. No i udalo im sie to i co dalej ? zostawili nas, wybralismy Walese i co ? Polska miala stawac na nogi ? po tylu latach komuny, gdzie politycy niemaja pojecia o rzadzeniu bozawsze rzadzila nimi Rosja. Tu nie ma usprawiedliwienia. Bo nasz kraj i nasi politycy nie wiedza czego chca pchaja sie na zachod ale i chcieliby dobrze z Rosja zyc, a tak sie nie da. Prawda jest taka ze na polske wszyscy sraja. Kto jest naszym przyjacielem ? Ktory kraj ? USA.... czym tu sie podniecac, ten kto byl to wie co tam jest. Dziadostwo takie jakiego malo, polak tam to gorzej niz smiec, mieszka w gabeciu, chla wodke i napiepsza po 10 - 12 godzin na budowie. Wiecie wogole co znaczy USA? :)) U - ujeb..ny S - spracowany A - alkoholik :DD Pozdro dla wszystkich "polskich amerykanow" hehe ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Baret, wszystko, co piszesz, to właśnie argumenty, by nie dać się jankesom j...ć w dupę od tyłu. Mają dla nas tyle braterskiej przyjaźni, co niegdyś Ruscy do PRL-u. Jak ktoś chce z Polski nawiać, to wcale nie musi lizać dupy konsulowi w amerykańskiej ambasadzie - chyba że to lubi, to inna sprawa. Jest dość krajów znacznie bliżej, gdzie wpuszczą bez grzebania ci w odbycie. Nie ważne, ilu Amerykanów wystąpiłoby o polską wizę. Ważne jest nasze poczucie godności. Bo jak sami dajemy robić z siebie ścierę do butów, to jak wymagać szacunku? Polska ambasada powinna obywateli amerykańskich traktować dokładnie tak samo, jak ambasada amerykańska obywateli polskich. Let it be. Amen. Romi
|
|
Niezgadzam sie z tym ,ze jesli zniosą wizy to wiekszosc wyjedzie!Wyjadą tylko te osoby które mają do kogo jechać inni nie pojada bo wątpie czy chciali by nocowac pod mostem!!!
|
|
Ewunca a jak bylo z londynem ? Jak otworzyli granice? Malo ludzi spalo po dworcach? pojechalo w ciemo? Tak samo byloby z USA, zawsze znalazloby sie pare tysiecy idiotow nie majacych tam nikogo znajomego i polecieliby w ciemno. Ale nie o to chodzi. Ja juz nie mowie zeby zdjeli wizy, ale zeby ambasada USA w Polsce jakos inaczej podchodzila do ubiegajacych sie o wize. Przecierz tam ludzie pod ta ambasada stoja jak by tam pieniadze na drzewie rosly, albo jak by darmowe plyty Dvd rozdawali.Przecierz to jest przegiecie zeby tyle godzin stac tam w kolejce, zaplacic 100 $ i uslyeszec: "Psikro mi, nie kfalifikuje sie Pan" - czarna pepa rozje...ana siedzi upasiona, przepocona i traktuje ludzi jak smieci. Moim zdaniem zamiast zniesc wizy do Usa politycy powinni powalczyc o to zeby te 100 $ wplacone na konto ambasady bylo zwracane po dostaniu negatywnej odpowiedzi od konsula i po negatywnym rozpatrzeniu wniosku o wize. Z jakiej paki im placic ? za co? za takie traktowanie ? Sodoma.... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
"Psikro mi, nie kfalifikuje sie Pan" - hahaha! Jak to czytałem,wyobrażając sobie jednocześnie sytuację,w której te słowa opuszczają jakąś murzyńską paszczę,to myślałem,że ze śmiechu mnie ch*j strzeli hehehe... dobre :-) W ogóle brawa dla luizfernandez'a,konkretnie ostatnio posty składa hehe A tak nawiązując do tematu,to niestety ale na arenie międzynarodowej jesteśmy po prostu dziwką (sami,poprzez rewelacyjnych polityków do tego doprowadziliśmy)więc nie róbmy już nigdy więcej wielkich oczu,że jak dziwki jesteśmy traktowani.Jednym słowem: gdy Polska przestanie "brać do buzi" wtedy otrzyma szacunek.Krótka piłka. Pozdro!
|
|
Do wszystkich ,,,KTO z was byl w stanach ?????? - wiec jezeli nie byliscie to sie nie wypowiadajcie !!!! jest wielu naszych rodakow ktorzy zrobili kariere w STANACH bedac ponizanym w POLSCE .....TAK jak powiedzialem , wiekszosc z was to mlodzi ludzie , wiec zostancie w kraju i starajcie sie go zmienic czynami !!!!!!!!!!zostawcie STANY w spokoju !!!!!! ( i teksty typu ze jestesmy miedzynarodowa DZIWKA sa moim zdaniem nie na miejscu !!! bo kto tak mysli jest po prostu zerem - czy to amerykanin,niemiec,zyd,czy grek ...Jezeli ktos nas poniza to tylko my SAMI ,,,,, zakonczmy temat -prosze!!!!! mario
|
|
Tak,masz racje lomzaninie,wielu polaków zrobiło karierę na zachodzie.Nie zmienia to jednak faktu,że jest to nikły odsetek w porównaniu do ilości naszych rodaków koczujących pod mostami,po piwnicah,w kartonach z butelką siumbra w łapie i nie mających nawet za co wrócić do kraju.8 polaków na 10 robi z siebie łachudrę będąc za granicą,bez względu na to czy będą to stany,rajch czy cokolwiek.Akcja w hipermarkecie,jakiś czas temu w niemczech,której sam byłem świadkiem:cisza,spokój,ludzie całymi nawet rodzinami,kulturalnie,porządnie ubrani dokonują zakupów,chodzą sobie po sklepie z koszami... jednym słowem cywilizowany swiat.Nagle od drzwi słyszę ordynarne rechotanie,zero kultury i po chwili słyszę: " choćta jeszcze ku**a wutke weźniem!" I co widzę? Widzę nieogolone mordy kilku moich rodaków,któży dosłownie i w przenośni wjebali się jak bydło między ludzi w ujebanych po szyję szmatach wprost z pobliskiej budowy! Przypadkowo jeszcze zasłyszałem za plecami pod jakimś niemieckim nosem tekst: "szajse Pole" czy coś w tym stylu.Przykład No:2 - znajomy pojechał kiedyś do stanów z kilkoma kolesiami.Naj****bał się w robocie (jak każdego dnia z resztą) spadł z rusztowania i jego kariera za oceanem dobiegła w ten sposób końca,a drugi który był tam razem z nim pojechał prosto z lotniska na odtrucie do szpitala,poleżał w delirce kilka dni i z sinym nosem i "gołą dupą" wrócił do domu.Spójrzmy prawdzie w oczy:robimy z siebie szmaty i dziwki w oczach obcokrajowców i tyle (nie twierdze że wszyscy,ale jednak zdecydowana większość).Do tego wizerunku budowanego przez polskich roboli poza granicami kraju dorzucają się jeszcze politycy,z prezydentem na czele,który jak przydupas jest na każde skinienie "Wójka Sama".Mało tego.Po wzorowym wylizaniu rowa jedzie się płaszczyć o zniesienie wiz dla naszych "szwarcarbajterów".Ja pier**le! Żenada.Kiedy w końcu przestaniemy się płaszczyć i prosić,a nauczymy się żądać?Nigdy,dopóki nie zmieni się mentalność "szajse polaczków" i tyle.A zerem nie jest ten który istniejący problem dostrzega i stara się go choćby nagłośnić,a ten który go nie widzi i udaje że jest wszystko ok,będąc jednocześnie dumnym z bycia posuwanym w tyłek "polaczkiem" w wielkim dolarowym świecie "troków","kłodry",azbestu i "superwajzerów".
|
|
HOMO AMERICANUS http://www.fronda.pl/arch/04-05/046-047.htm bez kometarza pozostawiam to
|
|
kolumb, odpowiadając na Twój post (przepraszam jeśli kogoś w tym momencie urażę, ale muszę to napisać) - O KURWAAA... I tacy ludzie rządzą światem... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Brytyjczycy też za mądrzy nie są: http://di.com.pl/news/11400,1.html :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
A wiec wejdzmy do naszego byle jakiego URZEDU i zobaczmy jacy sa OBEZNANI z komputerem nasi WIELCY i kochani urzednicy,,,,,,, HI<HI<HI zanim zaczniemy kogos oczerniac to popatrzmy sie za swoje plecy ..........!!!!!! Czy my naprawde jestesmy naj,,,,,,,,,,,??????????????? A teraz serio - PROSZE skaczmy ten glupi temat raz na zawsze !!!!!!!!!!! mario
|
|
byłam w stanach i myslę ze cos niecoś mogła bym na ten temat powiedziec , ale po co ? Powiem tak nie jeden Polak wolał by nie znać tej kochanej Ameryki .Tam rozgrywają się tragedie ale skoro nie ma za co w kraju żyć większośc ucieka własnie tam nawet za cene zycia mysla ze tam $ na drzewach rosną , to co widziałam naprawde jest trudno opisac chociaz byłam tam bardzo krótko. odnośnie wiz myslę ze duzo osób by pojechało tylko z ciekawości , ale dużo osób też by wróciło do polski , zostawiając przy tym pewien kapitał w kraju Moorgan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |