Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Solidarność” z Łomży pojedzie demonstrować |
Na pewno to związkowcy z PKS "oszołomy" Będą protestować aby prezes PKS nie ścigał ich za kradzieże paliwa( czytaj OLEJU NAPĘDOWEGO ) i zatrzymywał w pracy tych którzy wpadli po pijanemu za kierownica w godzinach pracy .Panie Prezesie PKS do roboty !!!Twoi :kierowczyczy" rozkradając PKS sprawdzaj Pan codziennie rano w lukach bagażowych ,bańki, kanistry skieruj kontrolę do stacji CPN w PKS tam sprawdzaj dokumentację -bo jak Ty nie sprawdzisz to Ciebie sprawdzi CBA Panie A.W prezesie PKS w Łomży . PKS w Łomży to największe gniazdo złodziei paliwa i wszelkich przekrętów .trzeba ich eliminować bezwzględnie .Policja i Prokuratura zna tych którzy kradną a ja im w tym z największa przyjemnością pomogę i wskaże wszelkie patologie w PKS Łomża . są jakieś pytania? myślę ze nie ma wszystko jasne !! Policja do dzieła Prokurator powinien przedstawić zarzuty z art 231 par 1 kk prezesowi PKS w Łomży -Brzmi on tak: art. 231 § 1. Funkcjonariusz publiczny, który, przekraczając swoje uprawnienia lub nie dopełniając obowiązków, działa na szkodę interesu publicznego lub prywatnego, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub osobistej, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. § 3. Jeżeli sprawca czynu określonego w § 1 działa nieumyślnie i wyrządza istotną szkodę, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 4. Przepisu § 2 nie stosuje się, jeżeli czyn wyczerpuje znamiona czynu zabronionego określonego w art. 228. Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Solidarność” z Łomży pojedzie demonstrować |
A co to się wyprawia w Łomżyńskich Zakładach Tramwajowych ? Tramwajarze piją bimber w zajezdni , zamiast prawa jazdy mają tylko karty wędkarskie , kradną prąd - wiadrami wynoszą z zakładu , a jeden taki to jest nawet ślepy . Chciałam się tam nająć do malowania szyn to mi powiedzieli , że mam za małe kwalifikacje jako magister UW . Ostrzegam wszystkich - Łomżyńska Zajezdnia Tramwajowa to siedlisko wszelakiego zła i deprawacji . Zawijam kiece i lece donieść na policję .
|
|
potwierdzam :):) Mało tego . Panuje tam głód smród i ubóstwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
To w Łomży jest solidarnosc? Ten pseudo zwiazek zawodowy, a czego oni bronia? Bo chyba nie praw pracowniczych a własnych interesów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |