Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do 7angelfree rozmowa prywatna |
chodź na mój temat i nie przeszkadzaj innym z łaski swojej.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do 7angelfree rozmowa prywatna |
Zatem tu i ja pozwolę zabrać głos siódmy aniele, daleka jestem od kłótni i nie zmierzam do tego. Jednak gdy coś mnie bezposrednio dotyczy, coś co jest dalekie od prawdy, nie przemilcze!!!! Napiszę krótko ! Nie życzę sobie byś moją osobą podbudowywał swoje ego Nie pojmuję i nie pojmę jak możesz wyrazac sie na temat mojej osoby do osób trzecich, nie poznając mnie bezposrednio ( a twierdząc ze jest inaczej) a tylko drogą krótką e-mailową, zdawkowo. Szczerość to wielkie słowo, a tylko czas weryfikuje- PAMIĘTAJ i tylko tyle w temacie
|
|
ale po co ???????? i tak juz cie pojechałem................ a ty i tak nie wiesz o co chodzi...... ide sie przespać jak wstane to już nic z ciebie nie zostanie....... to jak z tym solo??????????? do usłyszenia jak się wyśpie pedale....... megan nie przejmuj sie takim chłystkiem...... to tylko jedne wielkie zero na naszej drodze......
|
|
No idz do niego ;-)) wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)
|
|
Najmądrzejszy z najmądrzejszych...Jebać Frajera!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |