Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polki w finale ME!!!!!! |
Najbardziej dramatyczny mecz jaki widzialem to mecz z Rosja. Brawo Polki!!!!BRAWO!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polki w finale ME!!!!!! |
widziałem. to był horror.
|
|
TAk gratlulacje dla nich fajny mecz pozdro!!! i ŁKs też wymiata taki wynik obstawiałem1//;p
|
|
;)
|
|
Gratulacje dla dziewczyn za awans do finału! Mecz z Rosją był wspaniały, dawno nie przeżywałem takich emocji, dawno tak się nie denerwowałem, dawno tak się nie nakląłem i dawno nie byłem tak szczęśliwy po zwycięstwie zespołu któremu kibicowałem. Całe szczęście, że ten tie break sie skończył dla nas szczęśliwie. No a jutro mam nadzieję wielki mecz z włoszkami. Jeszcze raz dziewczyny, wielkie gratulacje!!! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
To był istny horror, a takiego dawno już nie oglądałem. Czeka mnie porządna spowiedź po tym co wczoraj się działo, ale poczekam na dzisiejszy mecz :] Musimy wygrać !!!!!!!! ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |