Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korepetycje Matematyka ! temat zbiorczy |
Witam jako że może tematów bylo dużo chciałbym aby tutaj znalazły się tylko treściwe informacje 1.Imie Naziwsko i ewentualnie gdzie uczy 2.na jakiej ulicy przyjmuje 3.numer telefonu i koszta takich zajęc 4.Polecam/Nie polecam-Dlaczego pewnie wiele osob korzysta i moglo by się podzielić z innymi konkretnymi informacjami może choć w jednym temacie da rade ogarnąc coś konkretnego PS: na głupie wpisy naprawde nie odpisujcie :) Łomża leży na Mazowszu !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korepetycje Matematyka ! temat zbiorczy |
Kłania się ustawa o ochronie danych osobowych..... --------------- ...Po huku, po szumie, po trudzie Wezmą dziedzictwo cisi, ciemni, mali ludzie.
|
|
ustawa ustawą ale uważam , że do osob które wykonują jakies uslugi kontakt nie jest tajemnicą Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Imienia nie podam, ale numer telefonu oczywiście- 515 661 437 A "przyjmuje" na ulicy Mazowieckiej . Koszt 20-30 zł / Zależy od ilości godzin w tyg. Zdecydowanie polecam miła kobieta, z podejściem do ucznia Cena też nie wygórowana, więc warto (choć nie wiem czy niema już kompletu). Zdałam maturę jakiś czas temu, a matematykę miałam jako przedmiot dodatkowy i zdałam na ponad 80 %, ale do tego są potrzebne i chęci :) Pozdrawiam i powodzenia ! ...
|
|
Tia... Urząd Skarbowy łapki zaciera......
|
|
Świetne udzielanie korypetycji Za jedynie 18zł / 60min Numer to 513184576
|
|
???
|