Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DYŃX ! |
Debilu , czy to denaturat wypalił ci szare komóry? Uważasz matole, że to co robisz jest zabawne ? Idioto , zanieczyszczasz tylko nasze miasto . Ładne graffiti , może być ciekawa ozdobą , ale w odpowiednim miejscu i za zgodą właściciela obiektu . Twoje bohomazy to szczyt chamstwa i głupoty. Bezmózgi bydlaku , przez takich cepów jak ty popaprańcu Łomża będzie wyglądać jak murzyńskie getto. Ja sobie tego nie życzę !!! Wracaj na drzewo i dokończ ewolucję !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DYŃX ! |
koncert rzyczen ? ;]
|
|
OK! jasiu_śmietana
|
|
Autor: jasiu_śmietana (---.elomza.pl) To co miałem napisać ...... TY .... ....... . ........ ........ ....................... . .... ..... ......... .. ...... ........ ...... ... . ..... ... ....... ................. ...... ..... . .... .. ............. ....... ... ........ ... ..... . ............ .. .... ... ............ ... .............. ... ................ ... ............... .... .............. ..... . ...... ........ .... ... ................. ... ........... . ..... . ...... ..... ..... ......... .... ...... .... . .......... ... ... .............. .. ................ ... ....... .. ..... . . ................... ............... ... ............ ... .............. .. ........................ . ... ............... .. ................. .. ....... . .. .............. .... ... ..................... ... ............. ... ............. ... ............... ... ................ .... ............. ............. ... ..... .............. .... . ............ ................. ... ............. .... .......... .......... ................ ... ........... . ................ .... ................ ...... ............ . . ............. . ....... .......... ... ... . ... ..................... . . ............................. . ..... ......... ...................... ........................................................................................................................ ......................................................................................................................... itd i itp ...................... Przecież tego co o nim myślę to by nie puścili . Program by skasował .
|
|
no ja nic nie mowie,ale pomysl ze on ma w dupie co Ty sobie zyczysz ?tak Ci mowie nie zebys sie obrazil tylko zebys sie postawil w jego syt .
|
|
frajer i tyle
|
|
???
|
|
Autor: tenpubpl (---.internetia.net.pl) Data: 17-07-11 20:23 Dynx czy jak ci tam Ty co bazgrasz po murach niestety podczas wczorajszej 'akcji' na małachowskiego 'bazgrania' nagrałeś się na moje kamery :) Daję tobie parę dni aby przyjść przerosić i zdrapać to co nabazgrałeś a potem zamazałeś gdy zobaczyłeś kamerę jak się nie zgłosisz.... nagranie albo ujawnię publicznie (bo pewnie parę osób cię szuka) albo prześlę do władz abyś został za wandalizm ukarany (a nabazgrałeś ostro w Łomży) ps. gdybyś tworzył 'sztukę' to bym tobie postawił piwo.... ale wandalizm trzeba tępić tenpubpl nie popuść debilowi, zgłoś gdzie trzeba !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |