Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie tu w łomży??? |
można wypożyczyć rowery ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie tu w łomży??? |
Niestety w Łomży nie ma wypożyczalni rowerów.
|
|
spoko dzięki za info :( a jakieś atrakcje na dziś wieczór ? <samotne 2 kobietki >
|
|
nie wiem o co kaman :P carna suczko
|
|
tej czrnejsuczce się nudzi i jaja sobie robi z innych ludzi olej ją studentko 20 a jak chcesz się zabawić to są w Łomży bary kluby i tam najlepiej spędzić wolny czas wieczorem
|
|
studentko20 u nas nie ma żadnych atrakcji ale jest sobota i w Yamm Caffe jest ciekawa impreza ;-) można miło spędzić czas
|
|
suko czarna zapewne ty bywałas na takich imprezach w remizach skoro tak to ile ty masz lat ? chcesz dorównać młodzieży ale ci nie wychodzi hahahahahahahahah
|
|
do czarnasukaczarna Ty coś o tym wiesz nie ? Stała bywalczyni milano i innych remiz...z takim wyrazem twarzy jak Twój nie wpuszczają do Yamm więc możesz sobie tylko pogadać;-)
|
|
hahahahhahahahaha czarna suko schowaj się i obciachu sobie nie rób jesteś żałosna
|
|
czarnasukoczarna wole nie mieć twarzy niż mieć taką jak Twoja ;-D poza tym tępa dzido z iloczynem inteligencji nie mam zamiaru prowadzić z Tobą dalszej konwersacji i wam też nie radzę bo sie zarazicie debilizmem od tej prowokatorki :-]
|
|
ty kretynko tez takie pierdoły piszesz, szkoda twoich rodziców że taką córkę spłodzili. obrażanie innych daje ci satysfakcje to masz coś nie tak z głowa
|
|
co pojebane to pojebane taka kolej rzeczy niestety ...................................
|
|
czarnasukaczarna uważaj bo nie jesteś anonimowa;-] jesteś w sieci ist i masz adres IP......uważaj na to co piszesz gówniaro
|
|
pisz pisz a ja sie pośmieję z Ciebie Tępa istoto kimkolwiek nie jesteś;-]
|
|
wymyśl coś oryginalnego bo nudna i żałosna jesteś;-)
|
|
udowodnij;-)pokaż skąd skopiowałem .....uroiłaś sobie coś;-]
|
|
lecz się :-) zalecam wizytę u psychiatry...chociaż w Twoim przypadku nic już nie pomoże... jedynie lobotomia.
|
|
nie odpowiadaj nam publicznie swoich przeżyć z dzieciństwa na temat spaceru po lesie z dziadkiem....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |