Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łowiska rybne |
znacie może dobre miejsca gdzie warto dziś wyskoczyc na ryby w pobliżu Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łowiska rybne |
w miastkowie jest zajebisty staw prywatny tylko trzeba zapłacić 10 zeta i łowisz do bólu.ja wczoraj byłem to złapałem 5 dorodnych karpi i kilka płoci
|
|
Popieram, staw w Miastkowie u dziadka jest świetny.
|
|
Autor: sapcio20 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 25-06-11 14:05 w miastkowie jest zajebisty staw prywatny tylko trzeba zapłacić 10 zeta i łowisz do bólu.ja wczoraj byłem to złapałem 5 dorodnych karpi i kilka płoci dawaj namiary.
|
|
poelcam odcinek od plazy do starego mostu chodze czesto i sandaca wegorza suma szczupaka poloc kelnia krapia i czasemlina zlapiesz albo staro rzeca na plycisnie liny duze teraz chodza
|
|
strażak, a z której strony łapiesz to wszystko? Od strony plaży, czy z drugiej strony rzeki? I na jakim odcinku trafiłeś na Sandacza, a gdzie na klenia?
|
|
Tak , potwierdzam ja też na plaży złapałem ostatnio takiegooooooooooooooo rekina , a słyszałem od innych moczykijów , że i piranie się trafiają. Nie zostawiać śmieci nad Narwią , wrzucać wszyściutko do rzeki !
|
|
Że w każdym temacie debil musi się wypowiedzieć. żal....
|
|
Autor: lomza23 (---.elomza.pl) A ty uważasz że takie ryby tam chodzą ? Wędkarskie opowieści !
|
|
Udajcie się pajace do doktora. Lepiej późno niż wcale.
|
|
Wizna i okolice :)
|
|
Bronowo nad rzeka tam jest dużo miejsc na łowiska
|