Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Chamstwo kierowcy taxi B... |
do peter : Na takiego taksarza ktory wyciagnal by do mnie pale moglbym nasrac tyle ci powiem, i nie zachwalaj tu jakis bzdet ze twoj koleszka z taxi ma pale policyjna i powinien lac malolatow, ciekawe jak ty miales 16 lat to co robiles? nie jezdziles pewnie podpity taksowkami? Chyba ze cale zycie siedzisz przed monitorem to juz inna sprawa. Taksowkarz jest od zawiezienia nas od punktu A do punktu B za wlasciwa oplata oczywiscie. To jest jego praca. Siadam mowie adres on mnie wiezie, place wymagam, i normalna rzecza jest ze jezeli komus podpadnie jakis jeden kierowca z danej korporacji to klient wyrabia sobie opinie o calej korporacji, dlatego moim zdaniem szefowie korporacji powinni moze jakos bardziej przywiazywac uwage do tego kogo zatrudniaja. Porozmawiac, zobaczyc jakie maja podejscie do klientow, dac jakas probe, a nie zbieraja pierwszego lepszego aby mial papiery i samochod. Do bycia taksowkarzem trzeba miec choc odrobine duszy, bo wielu kierowcow taxi jest albo z przymusu albo dorabiajac sobie do emeryturki. Mim zdaniem taksowkarzem powinien byc ten kto to lubi, i sie do tego przyklada. A nie tak na odwal. Niestety to nie dawne czasy kiedy taxi bylo rarytasem, kiedy taksowkarz jak chcial to zawiozl, jak nie to nie. Dzis klient placi i wymaga. takie zycie, taki swiat. Pozdro dla calego MPT - jestescie THE BEST !! :DDD ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Chamstwo kierowcy taxi B... |
Chciałem powiadmić wszystkim o chamstwie jednego z kierowców TAXI B... (Trzy litery) biały mercedes . rejstracja BL........ dzisiaj próbowałem przejechac na jednej z ulic jednokierunkowych( DWORZEC PKS MIEDZY SKLEPAMI) ten taksiarz (draiver od siedmiu boleści, i chamisko) zablokował jezdnie bo wysadzał klijentele gdy mu mrUgnełem swiatłami oczywiście się bardzO obruszył JAK MOGŁEM MU ZWRACAĆ UWAGĘ PRZECIERZ on PRACUJE A CO GO RESZTA OBCHODZI i probował wysiadac ale wporę się chyba opamiętał. Może żebym niebył z synem to pewnie bym wysiadł ale nie chciałem przy synu robic widowiska. Pewnie chiał mnie pobić już się bałem. :))) Pózniej zaparkował przy taxi na dworcu życzę mu aby klijenci się na nim poznali Zresztą zauważyłem że bardzo często tak robią w tym miejscu nie rozumiem chyba nie są uprzywilejowani a może innym się spieszy też do pracy. Jak tłuką kasę to niech innym przynajmniej nie utrudniają życia. Teraz przynajmniej wiem jakiej korporacji Taxi nie zamawiąć. A tego buraka pozdrawiam ty ........u.
|
|
Taksówkarze myślą że oni śa najważniejsi sam wiem coś o czymś takim a było syna poporosić by poszedł na chwilę do pobliskiego baru na chamburgera za nim by przyszedł by było po sprawie a tamtego w trąbe co on sobie myśli że Bóg i car ja już dawno to tej koropracji nie miałem zaufania
|
|
To te taksiarze od meroli takie som! Jeden taki, tylko ciemnym jeżdżący, (korporacji nie pomnę, ale jest sporo łysiejący, z dłuższymi, siwymi włosami wskazującymi, że jego ulubioną fryzurą byłaby na enerdowca), też mi podpadł. Odwożąc matulę na dworzec mieliśmy wątpliwą przyjemność korzystania z jego usług. Na delikatnie zwróconą uwagę, że w jego taksówce niemiłosiernie śmierdzi papierosami, wdał się jeszcze z nami w kłótnię. Gdyby nie obecność matki, naprawdę chętnie dałbym mu w mazak. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Ostatnio widziałem jak taksówka jechała w najlepsze po ulicy poznańskiej podczas gdy jest ona zamknięta - jechała po klienta (Czego to się nie robi dla klienta). Kiedy ja chciałem jechać tak się składa tą samą taryfą już nie chciał jechać tęże ulicą a byłoby o wiele krócej. (Z bawełny do Atomu).
|
|
Chamstwo :P Ja bym nigdy do niego niewsiadł !!
|
|
Moze ja troche rozjasnie temat jechalem dzis taxowka z radio taxi b.. kremowym mercedesem jakis niski numer i zapytalem o tego goscia z bialego mercedesa kierowca sie tylko rozesmial i odpowiedzial ze nie ma sie co dziwic bo nawet ksywe wsrod swoich kolegow to on ma LEPPER !!!!!!!!! ahahahahhah wiec jego zachowanie nie powinno nikogo zadziwiac . Pozdrawiam
|
|
Bis-owki to najgorsza korporacja jaka jest w lomzy. Kiedys jechalem z jednym z cwaniaków z tej korporacji. Byłem niezle pijany owszem ale pamietalem co robie.Kurs wyniosl mnie 12 zl,zaplacilem banknotem 100 pln, taksiarz wydal mi 38 zl i mi sie usmiecha w twarz, ja tak si epatrze na niego na ta reszte i mowie cos mi nie gra, przecierz dalem panu 100 pln, a on do mnie dopiero taki obrazony wielce a mzoe i prawda, moze i 100 i z wieeeeeelką łaską wydał mi moje pieniądze. Hamisko jakich mało. Osobiscie jezdze tylko i wylacznie z korporacja MPT, i bardzo ich polecam, sami super goscie - konie mozna z nimi krasc, a nie jak np. radio lomza plus - ponad polowa to emerytowani policjanci i wojskowi dorabiajacy sobie do emeryturki. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
niech oni nie podskakuja bo im nozki sie podetnie i beda lezec , radze :]
|
|
A ile bis bierze za trzasniecie dzwiami ??
|
|
To wszystko to jeszcze nic, ale spróbujcie mieć z nimi stłuczkę to tak was załatwią, że się nie pozbieracie taki siwy w okularach, co jeździ zielonym oplem to wjechał na czerwonych światłach spowodował kolizję a gdy przyjechała policja to tak krzyczał wraz z policjantami na kobietę, że wzięła winę na siebie, ale on teraz jeździ w MPT a gdy się z nim jedzie to wypytuje się o różne rzeczy jak prokurator.
|
|
3,50 to chyba jak wszyscy???????
|
|
Trafny temat. A moze by tak podac feralne miejsca gdzie mozna spotkac "takse" najmniej sie tego spodziewajac. Moim faorytem jest ulica Zawadzka na calej jej dlugosci :), a szczegolnie miejsce przy zjezdzie z ronda na wysokosci ulicy Niemcewicza. Piszcie :) a moze wymysli sie jakis nowy znak, np. Zakaz parkowania dotyczy rowniez pojazdow TAXI. :)
|
|
niektórzy biorą 4.50
|
|
smieszy mnie jedna rzecz wszyscy (no prawie) na tym forum to wielcy kozacy ktorzy wszystkim by wpierniczyli tylko ze a to z synem byl a to czau wlasnie nie mial a to... skad jestescie tacy pewni ze byscie dali mu rade??? 99% z was to zapewne takie cioty dla ktorych wielkim wysilkiem jest podniesienie kilograma cukru tacy jestescie kozacy to bylo wpierniczyc a nie tu pisac ze ja to chcialem tylko ze... ale nastepnym razem jak go spotkam to mu pokaze hhehe smieszni jestescie
|
|
dobrze ze dodales prawie Agencie22, bo zaraz i Ciebei by spotkal jakis lincz internetowy :)
|
|
a ty agent22 w ktrej krporacji jeździsz
|
|
kiedzs widyialem jak kierowca taxi okrutnie zlal pasazera na statoilu i tey jeydyi mercedesem tylko czarnym
|
|
a poza tym agencie22 nie chodziło tu o to że, gościa nalać tylko pokazać jak się nie którzy panoszą ( znam kilku taxiarzy i są ok) chodziło mi tylko aby pokazać że są tacy co ich niby nic nie rusza no i zareklamować korporacje żeby wiedzieli kogo zatrudniają i wtedy np: wydadza prawidłowo reszte itp....
|
|
Tego łysego enerdowca wczoraj znowu widziałem. Jeździ w 9624. Stał na postoju i... palił peta w aucie. Kłótnia widać nic nie pomogła. Ale cóż, jak mawiał jeden z moich nauczycieli: kto się urodził tłumokiem, walizką nie będzie... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
wiesz co....to nie tylko w taxi b... tacy uprzejmi 'panowie' jeżdżą. To samo dzieje sie w KONTAKTACH. Paru taxówek poprostu sie nie zamawia, bo można 'pawia puścić'-taki smród (oni chyba sie nie myją), ale jest tam taki jeden koles, łysawy, w okularach jeździ białym samochodem (marki nie pamietam) , taki cwaniaczek. Kiedys zamówiłem taxi baaardzo rano, spieszyłem sie na dworzec, a ten nie dosc ze przyjechał dopiero po ok 15 min to jeszcze mnie zbluzgał jak śmiem mu uwage zwracać, ze sie spóźnił...pacan. Należało mu sie tez odwdzieczyc tym samym, ale było za rano i poprostu człowiek nie jest w stanie od rana takie rozmowy prowadzic....jak jeszcze raz mi sie ten palant trafi, to poprostu nie wsiąde do niego i w centrali zarządam nowej taksy. ZNACIE TEGO KOLESIA? TEZ GO 'LUBICIE' JAK JA?????
|
|
A prawo zabrania palenia papierosów w pojazdach, w których przewozi się ludzi.
|
|
prawo tego nie zabrania ale klijenci są wybredni i jedni poprostu mogą tego nie chcec a innym jest to wszystko jedno wiec dla trzymania fasonu lepiej nie palic...a naprzykład ile razy jadząc PKS widzialem jak kierowca palil przez okno podczas jazdy :) i co nic sie nie stało :) Pozdrawiam Mogą nas nienawidziec byle sie nas bali... ŁKS Łomża
|
|
płacisz ? Wymagasz !!
|
|
Dla mnie najlepsze jest MPT. nikt tam nie kozaczy, nie spotkalem jeszcze w tej korporacji jakiegos nieprzyjemnego kierowce, czy jakiegos najaranego jak smok zeby smierdzialo czy nieumytego smierdzacego potem(tego to juz sobie wyobrazic nawet nie moge). Na potwierdzenie moich slow opowiem historie jaka miala miejsce juz z rok temu. Bylem na baletach no i jak to balety zapomnialem sie troszke i przepilem pieniadze ktore mialem odlozone na taxi, mimo to zamowilem przez telefon taxi z MPT i wsiadlem, mowie odrazu jak sprawa wyglada i ze jutro znajde kierowce na postoju i oddam pieniadze. Jezdze z MPT od paru ladnych lat, znam wiekszosc kierowcow chocby z widzenia. Facet nie powiedzial nawet slowa, nie skrzywil sie ni nic, zawiozl mnie do domu. Na drugi dzien dotrzymalem slowa znalazlem tego kierowce, oddalem pieniadze z nadkladka i bardzo serdecznie podziekowalem. I tak wlasnie powinno byc, taxowka powinna dbac o klijenta a nie jeszcze probowac go okrasc jak to robia w bisowkach cwaniaki. nie mowie juz o radio lomza plus czy 96 21 bo w taxowke z tych korporacji na sile nie wsiade, chocbym mial piechota cala lomze przejsc to z nimi nie pojade. Pozdro dla kierowcow :)) ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
ja nie lubie jezdzic z tymi starymi dziadami a szczegolnie jak wasa maja to juz wogle stare psy i ubeki mysla ze niewiadomo kim sa
|
|
myśle że pan od tematu to jakiś pajac robiący antyreklamę, połowa z użytkowników forum to dzieci którym rodzice nia dają pieniążków na jeżdzenie taksówkami a najwięcej mają do powiedzenia, taxi B.. no i co trzeba było napisać że Bis, myślę że sie po prostu obsrałeś i tyle, najgorsza korporacja??? co to ma do kilku przypadków??? w każdej korporacji zdażają sie takie i nawet dużo gorsze przypadki, i co zatrzymał się a tobie tak się spieszyło że nie mogłeś zaczekać minutę???obstawiam nawet że mniej??? dyskusja na forum przerodziłą się w dyskusję o korporacjach całej Łomży chyba??? a temat niestety jest inny!!! proponuje to zamknąć bo nic nie wnosi, a ktoś jeżeli jezdzi to i bedzie jezdzil, takie moje zdanie!!! każdy chwali swoje, jeden jezdzi z MPT i bedzie chwalił MPT drugi zaś BIS tzreeci Kontakty..... ktoś robi zakupy w Stokrotce, ktoś w Biedronce!!! śmiać mi się chce z połowy tych postów i tyle!!!!
|
|
do ja - wielki kozak jestes i ci nie pasuje co tu ktos pisze to si enie udzielaj, nikt tu nic zlego nie napisal tylko kazdy wyrazil swoje zdanie na ten temat, bo taka jest w lomzy rzeczywistosc ze taksowkarze niektorzy to chamiska jakich malo, warto o tym rozmawiac, moze cos sie zmieni ! OoooOO ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
A ja jeszcze raz pochwalę MPT. Jeżdże z ludźmi od lat, w międzyczasie już 2 razy zmienili nazwę i powiem wam jedno: jeżdzi się z ludźmi, a nie z firmą. W MPT wsiadam i czasami nie musze mówić gdzie jadę. A jak czasami nie mają wydać, to mówią "dobra, to pani odda przez kolegę". A kiedy jeden raz kierowca takiej taksówki narzucał się mi, to po interwencji kolegów (taksówkarzy) bardzo pieknie mnie przeprosił, i to się im liczy na plus. Co do zamawiania taksówek, wiadomo, że nie da się przewidzieć, kto przyjedzie, ale wtedy osobie obsługującej centralę mówi się "proszę tylko, żeby nie przyjeżdżał ten i ten pan... " i jest po sprawie. A zatrzymywanie się w dozwolonych i niedozwolonych miejscach zależy od tego, jakim się jest człowiekiem i jakim się jest kierowcą. I przecież mówi się, że "klient nasz pan", więc to może nie wina kierowcy, skoro klient zażyczył sobie zatrzymania w takim miejscu. Co oczywiście sytuacji nie tłumaczy. I proszę wziąć pod uwagę fakt, że taksówkarz też nie wybiera. Musi wziąć ze sobą pana, którego organizm nie toleruje wypitego alkoholu, panią z pieskiem, kotkiem czy innymi tam zwierzątkami albo osobę z dzieckiem, które w każdej chwili może usmarować siedzenia słodyczami. Może dlatego w taksówkach nie pachnie Vizirem i liliami. Tyle na ten temat. Pozdrawiam.
|
|
luizfernandez, co kolege ci obraziłem, wiesz kto to jest kozak???? życzysz sobie konfrontacji to zapraszam????jak mam nie pisać jak mi nie pasuje??? tzn co jeżeli się zgadzam to jadę na kogoś tak??? a jak chcę bronić to cicho szaaa!!!???? annamaria wydaje mi się być osobą dorosłą i zgadzam się z nią w 100%, chodzi tylko o to że ktoś chciał poprostu oczernić Taxi Bis, więc ja się na to nie zgadzam i tyle!!!
|
|
do ja - kazdy ma swoje zdanie na dany temat i kazdy moze wyrazic swoja opinie, ty masz swoje zdanie ja mam swoje :) ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Ja może coś więcej naświetlę bo jestem kierowcą Taxi jednej z firm Łomżyńskich. Są 4 korporacje w Łomży MPT To większość byli milicjanci i wojskowi sam widziałem i czułem ten smród co u niektórych jest to prawda o tym gościu z długimi kudłami, ale najgorzej śmierdzi u prezesa tej korporacji jest paru w porządku kolesi . PLUS tam u takiego grubego z audi to rozpacz szkoda mówić, jest to korporacja ludzi oczekujących na spokojne odejście na zasłużony odpoczynek (samo dziadkowie) BIS śmierdziuchów tu też nie brakuje w oplach wiśniowych ten z mercedesa kremowego z ciemnymi szybami to niezły kanciarz ale proszę najbardziej uważać na czerwonego WW pasata taki typek z długimi wąsami to dopiero arcy oszust. Co do gościa z białego mercedesa to brat prezesa a o tym leprze eto prawda, ale w tym całym towarzystwie całym jest najlepsze pan prezes Edward P. tak zwany ambasador, większość ludzi chcących wyjechać do USA zna lub słyszała o tym człowieku . KONTAKTY są w bardzo ciężkiej sytuacji Mają największe stawki i płacą najwięcej haraczu dla szefowej.
|
|
Skończcie już bo dojdzie jeszcze do zamieszek, chciałem tylko żeby to chamisko wiedziało i gdzie pracuje.
|
|
hehe... krótko i na temat
|
|
no maniek widze ze sie niezle orietujesz w temacie . dopowiem jeszcze ze w mpt jezdzo najgorsze samochody zeczywiscie od fiukaca smierdzi jest tam moze z 5 lux chlopakow w plusie teraz bedzie reinkarnacja bo prezesem zostal czlowiek ktury ma deko poukladane w glowie widac ze po szkole jakiejs ni9e przepadam za nim bo to byly oficer sb ale robote robi dobro co do kazika z kremowego mercedesa to tylko idiota sie da mu oszukac zeczywiscie pasat czerwony to niezla lajza numer 33 wywalili go z kontaktow za oszustwa i w dodatku to straszny dupoliz . wisniowa wektra o kturej wspomniano to niedlugo wybuchnie nic tam nie dziala i gazem smierdzi ciagle a edkowi sie nie dziwcie to jego firma i musi jakos zarabiac nikt tu jeszcze nie wspomnial o benku 11 co tyko za granice wyjazdy prowadzi i tez deko ludzi oszukac potrafi . MPT nr 16 to jest dopiero niezly kubus niedosc ze brzydki to jeszcze kolczyk se w ucho wsadzil zeby sie wyruzniac szczygiel ty trolu . lepper calkiem fajny gosc no ale taxi juz nie powinien jezdzic tyko sie gospodarko zajoc jak mi cos do glowy jeszcze4 wpadnie to cos dopisze
|
|
Mi jest obojętne z którą korporacją jadę, ale najczęściej jakoś zamawiam MPT. Ale w MPT mi jeden gość podpadł, nr boczny 3 z poldasa, naokoło chciał mnie wozić jak w nocy z imprezki wracałem - z nim więcej nie pojadę.
|
|
kazdy narzeka, ale w sumie nikt nie napisał że w Łomży są najtansze taksowki w Polsce :)) ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Macie rację ja też wole jeżdzic z MPT !!! Najlepiej jeżdzi się BORDOWYM Marcedesem, kierowca TOTALNY BURAK mało tego jeżdżąc z nim masz pewnosć że NIE włączy licznika i weżmie mniej podobnie jak Ten SIWY z OMEGI równiez stosuje tę samą zasadę Jedeynym Plusem u niego jest to że nie Jebie FAJAMI.Z POWAŻĄNIEM I SZACUNKIEM Mstr NOWAK :))) ZGADZAM SIĘ Z WAMI ŻE W KAŻDEJ JEDNEJ KORPORACJI Trafiają się CZARNE SMIERDZĄCE OWIECZKI Skłonne wydymać w ROGI KLIENTA ale Większosć jest OK ..::OGRODNIK::.
|
|
Jechałam przedwczoraj po południu z taksówkarzem BIS-u i on mi powiedział, "ZE TO SĄ KLAMSTWA SAME!!! NIESŁUSZNIE SĄ OCZERNIANI, I WOGÓLE TO TU PISZA WYRZUCENI OD NICH Z KORPORACJI TAKSÓWKARZE ... POD WSZYSTKIMI PSEUDONIMAMI SIĘ UKRYWAJĄ !!!" Hehe.
|
|
pie*dolicie kolesie i tyle. Znajomy jeżdzi taksówką i z jego opowiadań to wiem swoje! Połowa z was ma tylko 5 złotych w kieszeni i myśli, że jak już jedzie z panienką to może rozkazywać kierowcy, jakby to był jego sługa osobisty. A kierowca jak się nawącha oparów waszej wódy to tesz ma prawo nażygać do swojej taksówki. Siedzi w niej bądź co bądź całą noc. No i wtedy śmierdzi podwójnie. Po całej nocy w pubie każdy z was śmierdzi przeokrutnie fajami (chociaż połowa pewnie nie pali, ale przesiąknięte ubrania). Jak jabym był taksiażem to bym najpierw przeglądnął kieszonki przed kursem, czy pieniążki są. Zdarzało się znajomemu, że się znalazły jak dwa razy pałą milicyjno po plecach smagnął. Także nie narzekajcie, taksi są tanie w Łomży, kierowcy chcą na razie guwniarzy wozić ---- macie dobrze.
|
|
Ja sobie wypraszam smaganie kogokolwiek pałą policyjną po plecach ! Skoro twój znajomy taksówkarz jest eks policjantem (stąd zapewna ta pała) to powinien wiedzieć co to jest naruszenie nietykalności osobistej. Kwestię nie posiadania pieniędzy za przejazd lub smrodu osoby przewożonej należy chyba omówić przed trzasnięciem drzwiami i właczeniem licznika. Taksówkarz może odmówić przewiezienia klienta i nikt go z tego pozodu nie usunie z korporacji. Pozdrawiam. Anna
|
|
annamira: a dlaczego nie? Jak trafi na jakiegos kibola, to obaj szczęśliwi ! Jeden, że se ulrzył a drugi, że oberwał pałą (to prawie takie same szczęście, jak na meczu). A nietykalność cielesna to istnieje tylko na przedwojennych filmach typu "SKARB". Zauważ, że połowa osób wypowiada się w tym temacie, tylko po to żeby pogrążyć jakąś korporację (może nawet z rozmysłem). Dlatego ten mój znajomy uwarzam, że powinien tej pały używać częściej i może nawet przed rozpoczęciem kursu.
|
|
Ja uważam, że osoba która posiada pałke policyjną nie nabywa również automatycznie prawa do jej używania. Nawet kibola można "przypadkowo" ciężko uszkodzić, albo, co gorsza, zabić - i co wtedy? "...Panie Sędzio, wszystko dlatego, że nie zapłacił mi 5 zł za kurs?" Czy to nie przypomina tej społecznej reklamy pod tytułem "Bo zupa była za słona?" Agresji nic nie usprawiedliwia. A trudne warunki pracy ma bardzo wiele ludzi. Wiąże się to z tzw ryzykiem zawodowym. P.s. Z takim kierowcą to ja bym nie chciała jeżdzić, byłabym wdzięczna za podanie jego numeru bocznego i nazwy korporacji. Szacuneczek Miłośniczka przedwojennych filmów typu "Skarb"
|
|
Annamira: bes przesady. Moim zadaniem nie było krzywdzić donosami żadnej korporacji. Pała też nie wiem czy policyjna, dlatego nie ujawnię właściciela. Nadal uważam, że takie przejażdżki z atrakcjami powinny być extra nagradzane. Jakby było co najmniej po 4-5 takich kierowcuw w każdej korporacji i każdy tylko 2-3 razy w nocy polizał po plecach jednego małolata, to nie byłoby bujek na ulicach, klubach i naszym stadionie. Powinniśmy zacząć wspierać ten ruch. Ty też się do niego przyłącz !
|
|
Nie pochwalam ! Bójki na ulicach, w klubach i na stadionie mają byc rozwiązane za pomocą "przedłużeń ręki" uzywanych przez taksówkarzy? A czy taksówkarz nie powinien świadczyć usług transportowych? Od wychowywania małolatów jest rodzina, kurator, szkoła itede itepe. A nie taksówkarz! Mylisz pojęcia. A taksówkarz ma prawo zwrócić się o pomoc do policji, jeżeli czuje się oszukany przez klienta. :))
|
|
no dobra: annamira - wygrałaś! Koniec dyskusji. To mu dzis powiem, żeby lał tylko tych co ukończyli 18 lat, i tylko wtedy kiedy któryś mu bluzgnie. Masz rację, że nieletnich powinni lać "starsi" i policja. Tylko dlaczego tak żadko to robią? :((( Kierowcy są od jerzdzenia, straż pozarna od gaszenia pożarów a policja od lania pałą. Nie wolno ich wyręczać !
|
|
to se dalej jeździjcie z tymi śmierdzącymi NAPLETAMI
|
|
no i kolega zabłysnął intelektem, brawo!!!
|
|
hehe naplety dobre
|
|
Jeżeli nie chcecie taksówkami jeździjcie autobusami , polecam ;D tańsze , czasem darmowe , czasem troszke niewygodnie ;))
|
|
I LOVE MPT ! Pozdrawiam szczegolnie Wojtka"Landrynka" na Oplu i Stasia /dyspozytora/ !!! Wszyscy sa wporzo, goscie z klasa, i "finito" !!
|
|
MPT rulezzz ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
mmm...a gdzie są siedziby tych firm taksowkarskich? tzn gdzie siedzi ta pani co przyjmuje zgloszenia :)
|
|
Roznie, bardzo roznie. Musisz sie kierowcow zapytac. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
ten landryn to arcy pala fiutek jakich malo a z firmo mpt jezdzo najwieksze dziady w miescie i tego nikt mi nie powie
|
|
Nie spotkałem jeszcze taksiaża który by kulturalnie jedził. Ale co się dziwi jak prawko mają ze stadionu.
|
|
do kubusia12 : na stadionie to ty swojo kia rio kupiles pedale od tych skosnookich kultralnie to ty mozesz siedziec w przeczkolu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |