Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KONIEC ŚWIATA W 2036 ROKU? |
Witam Koniec świata to temat skomplikowany,dający do myślenia,nurtujący od dawna.Od nie od dzis wiadomo że jasnowidzom niketórym udalo sie przewidziec wiele rzeczy,tak wiec z tym jest róznie.A na stronie: http://vsevidno.com/koniecswiata/koniec-swiata-2036.html tam można poczytac cos na ten temat i sprawdzic date swej smierci..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KONIEC ŚWIATA W 2036 ROKU? |
Czas najwyższy :):):) Ile to się będziecie po tym świecie pałętac ???
|
|
tak długo mamy czekać ?? Może ktoś wie jak przyspieszyć ???
|
|
alt+ f4
|
|
Koniec świata może być dla każdego z nas w każdej chwili, wystarczy zagapić się przechodząc przez ulicę i ... należy tak żyć, by być na ten koniec świata gotowym cały czas i móc stanąć twarzą twarz z Bogiem.
|
|
koniec świata to indywidualna sprawa dla każdego !...żyjemy aby umrzeć !...wszyscy kiedyś odejdziemy...
|
|
ALE GŁUPOTY AŻ SIĘ ŻYGAĆ CHCE
|
|
W dżungli zapowiedziano koniec świata i zwierzęta postanowiły urządzić orgię. Zebra z żyrafą , lew z krokodylem zaczęły się parzyć... W pewnym momencie podeszła do słonia antylopa i rzecze: zerżnij mnie jak nikt nigdy jeszcze, tylko zdejmij tego kondoma - chcę cię czuć! Na to słoń: - Jakiego kondoma, jakiego kondoma, to wąż mi laskę robi...
|
|
zajc .pl skoro głupoty to po co włazisz i czytasz??
|
|
ha ha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |