Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Truskawki |
Czy są juz truskawki? Na rynku? Gdziekolwiek kupić można. Chce mi się SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Truskawki |
|
Ty się nie nadajesz... SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
sezon za ok. 2-3 tyg.
|
|
Nie masz co ze sobą zrobić i piszesz durne posty? Zgodnie z Twoim podpisem mogę się tylko domyślić, że uśmierciłaś już niezłą grupę kotków.
|
|
mi tez sie chce i co ?a na truskawki to jeszcze poczekam
|
|
Cziki: Nie masz co ze sobą zrobić i piszesz durne posty? Zgodnie z Twoim podpisem mogę się tylko domyślić, że uśmierciłaś już niezłą grupę kotków. Durni są ci co odpisują na durne posty. Poza tym sztywniaków i okaleczonych życiowo nikt tutaj nie zapraszał. Temat został założony dla odpręzenia i fanów dobrego życia, a truskawki nie wątpliwie są owocem słonecznym i przywodzącym myśli optymistyczne. pajac... SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
są truskawki w marketach http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Truskawki już są - odmiana wczesna. Niestety nie smakują tak, jak "prawdziwe" truskawy.
|
|
ja szukam osób do pracy przy "truskawkach" płacę dobrze , szukam tylko ładnych pań ha ha aaaaaaaaaaaa
|
|
Ja sie nie opłacam bo ja jem cały czas jak zbieram SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Są truskawki !!! Na rynku (targu) za 12 zł za kilogram. Ale ... pachną latem.
|
|
mozesz kupic na rynku u ruskich tansze jak polskie;p
|
|
hehe też czekam :) 12 zł./kg. to przegięcie ... lepiej poczekać ... ---------------------------------------------
|
|
Stokrotka południe KMKM Łomża
|
|
Wczoraj pod Stokrotka sprzedawali.
|