Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WAKACJE |
WAKACJE :):):) http://demotywatory.pl/3163656/Wakacje-holidays-Ferien Ten wyraz w każdym języku brzmi cudownie ;) http://www.youtube.com/watch?v=9gnX1QgXK08
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WAKACJE |
czesc kalisonki nareszcie jestes
|
|
Kalisony a ja Cie szukałem w tęczy haha a Ty już na wakacjach :-)
|
|
Zbychu Cześć Zbychu , już jestem :) Kalisonki już wstały ;) tak waliłeś w klawiaturę ,ze się obudziłam ;) hehe
|
|
to a teraz ja będę błędy ortograficzne robił bo literki skasowałem na klawiaturze
|
|
Zbychu wstałam rano i od razu zdałam sobie sprawę , że dzisiaj wakacje ,tylko świadectwa trzeba odebrać ;) A Mój ulubiony sprzedawca oblewał wczoraj ;) http://demotywatory.pl/3182823/--Wcale-nie-bylem-pijany
|
|
kurde wiesz jakiego mam kaca że hej haha boja nie lubię wódki i nie przyzwyczajony jestem ja kocham tylko piwo bo to moje paliwo haha
|
|
Zybchu kalisony w życiu wódki nie piły , nie próbowałam i nie mam zamiaru ......chyba,że w drinku ,wolę piwko lub ewentualnie wino .
|
|
Kalisony to ja tak samo w drinku jeszcze wypiję a winko wytrawne lubię ale wczoraj bylo w kieliszku normalnie czad
|
|
Zbychu A teraz głowa boli i kac gigant ?
|
|
no tak troszkę bo wiesz ja nie pije do upadłego nigdy bo nie chcę wyglądać jak żul haha jak już czuję że mam odlot to ładnie podziękuję wzieło mnie szybko bo wczoraj nie miałem czasu żeby coś zjeść :-)
|
|
Kalisony się powitały i idą się szykować po świadectwo :):):) Zajrzę do Ciebie trochę później ;)
|
|
Na głodnego piłeś to dlatego ;) hehe
|
|
to ja biorę taryfe i spadam do pracy to do póżniej Kalisonki :-)
|
|
|
witam wszystkich co już wstali i muszą pracowć pozdro i dla tych co dziś świadectwa musza odebrać
|
|
a dla tych na kacu też ??? Witaj Madziara :-)
|
|
też zbychu czytałam jak wczoraj zabalowałeś nonono
|
|
Też idę powalczyc ze świadectwami, ale je rozdaję. Miłego dnia!
|
|
Zbychu Dziękuje za Kołysankę ;) Kalisonom przyświeca cel ...... takie motto : Kiedy czujemy Miłość i czynimy Dobro – nie ma lęku. To bardzo dobre chwile w kalisonów życiu, bo spotkałam tu ludzi którzy mają podobne spojrzenie na świat , podobne poczucie humoru i mających marzenia. Przychodzi taki moment naszego życia ,że sami wybieramy ludzi sobie bliskich, ludzi z którymi lubimy rozmawiać ,żartować , ludzi których z czasem zaczynamy traktować jak druga rodzinę ;) madziara Witaj :):):) Ja tak z doskoku szykuje się do szkoły ;)
|
|
to.ja4 Miłego dnia :) Dużo kwiatów i słodyczy za ciężką prace z młodzieżą :)
|
|
po świadectwo z czerwonym paskiem kalisonki
|
|
madziara Okarze się z jakim paskiem ;) hehe maruda Dziadunio odcięli Ciebie od neta ? Twoje galotki pozdrawiają :)
|
|
kalisonki trzymam kciuki za tych co odbiorą dziś z czerwonym paskiem pobudka wszystkim sun,7angel, wstawać i po świadectwa hehehe
|
|
madziara ładnie to tak starego budzić;)
|
|
a co ja biedna sama mam robić wybacz
|
|
madziara ok wczoraj miło się klikało z Tobą az potem mi się nie chciało wchodzić w klikanie;)
|
|
Dziadunio pozdróweczki śle dle wsiech :):) Zbychu to dla ciebie na kaczorka:) http://www.youtube.com/watch?v=o_tYuQ43xyo Ażeby Moje porcięta wiedziały że mnie odcieli od neta:( Cos się z routerem pokićkało a młodzież jak to młodzież ma gdzieś starego dziadygę i olewkę zrobili z moim kompem :( No ale porannyh szanta zyk zrobił swoje i dziadzio znowu jest na fali :):) Madziara :) to.ja4 Nie żałuj dzieciom wakacji :) Niech nie ślęczą nad książkami w wakacje :):) Robciu robaczku :) szerokości na drodze :)
|
|
mi też się z tobą dobrze pisze niemam powodów do narzekań:)
|
|
witaj marudo :)
|
|
madziara jaki humorek dziśiaj mamy;)
|
|
Omanio :) A to dla Ciebie :) http://www.youtube.com/watch?v=WpJwyJAIoQM Może zajrzysz na chwilę :):)
|
|
7angel taki sobie średni na jeża
|
|
7angel a u ciebie jaki humor dziś:)?
|
|
enya:) I dla Ciebie ma coś miłego dla oczu na długą podróż :) http://www.youtube.com/watch?v=GRpCZS2Wi34
|
|
madziara Twój głosik to zawsze i wszędzie prawie usłyszę ;D madziara,7angel,dziadka kalesony,Zbychu,to.ja4 Witajcie ;) ja swoje świadectwo już dawno odebrałam :D baaa nawet 2 czerwone paski na nim mam taka bestia dobra ze mnie heheh poza tym kac morderca nie ma litości dziś :( "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ooo maruda Ciebie też witam nasz DJ-eju ;)) heheh "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
sun i zbychu też ma kaca więc niejesteś sama a nogi niebolą od baletów
|
|
Witam *Sun*;) madziara na razio ok humorek. Musiałem się na chwile odciąć jakies virusy mi tu przeszkadzają.
|
|
*Sun* http://www.youtube.com/watch?v=ohCb0S9W93U
|
|
7angel to pogoń je gdzie pieprz hehe
|
|
Oj Sun , Sun :):) Niegrzeczna dziewczynko :) Ładnie tak bezemnie?????
|
|
madziara ganiam ale czy przegonie;)
|
|
Ahhhhhhhh Rozmarzyłem się :( To jeszcze ten kawałek i lecę oczko przećwiczyć bo noc była pracowita:):) http://www.youtube.com/watch?v=3fT1wHPVWJU
|
|
marudaaaaaaaaa ale żeś w 10 trafił z nuta łoo dziaduni ;))) lubię to lubię ;)) dziękuję a co do baletów to następnym razem zabiore Cie ze sobą ;) madziara no właśnie doczytałam że Zbychu tez poszalał heh 7angel OFF-a uzyc na komary działa to może i na to zadziała hehehe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
maruda teraz to i ja się rozmarzyłam bez pracy niema kołaczy miłego odpoczynku 7 angel dasz rade
|
|
sun jak tam poświecisz dziś cały dzień czy opady jakieś w planach bo mam zamiar iść na spacer
|
|
madziara ale chyba wieczorkiem to bylaś zajeta bo Cię nie było na netku. *Sun*dobra rada widzę zę humorek dopisuje od samego rana;)
|
|
madziara oj kochana zapomniałam o naszym spacerze daj meila kochana to Ci wyjaśnie o co chodzi bo tu nie będę ;)) 7angel takkk :D później napisze dlaczego jak juz po wszystkim będzie ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Kalisony myślimy podobnie można powiedzieć tak samo :-) Maruda dzięki za nutę ja już trzeci gorący kubek piję nie chce mi się nic robić dziś. Mam pytanko jakiego psa byście mi polecili ??? Chodzi mi o takiego na podwórku i to coś większego :-)
|
|
Zbychu na pewno nie husky ;D ja bym Ci chyba standardowo Owczarka Niemieckiego-posłuszne,łatwe do "ułożenia" posłuszne,wierne "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ale replay-a zrobiłam z tym posłuszne :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Zbychu :) Owczarek podlaski wielorasowy jest najlepszy :):) To jeszcze szanta na koniec i uciekam :):):) http://www.youtube.com/watch?v=4SljgOXkO5c
|
|
madziaraaaaaaa "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Zbychu tylko owczarki;)
|
|
Sun właśnie o takim myślałem hehe http://allegro.pl/owczarek-niemiecki-dlugowlosy-szczenieta-dowoz-i1658302978.html maruda fajna nuta przypomniały mi sie targi szkutnicze w Giżycku ale dawałem tam czadu hahaha
|
|
Będzie więcej pijaństwa i łobuzerii - nie lubię wakacji ! :P http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
sun jestem zaraz ci podam 7 angel niebyło mnie wczoraj na necie wieczorem oglądałam film tato zapomniałam się pozegnać
|
|
7angelfree ale niemiecki prawda ???
|
|
Legendarny cóż za optymizm z rana Zbychu oo super właśnie cos takie tez miałam na myśli tylko najgorsza ta sierść...ale w sumie jak na podwórzu będzie to po problemie :) madziara gniewasz się hm? maruda miłego dzionka :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
madziarka oki ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Zauważyłem więcej sklepów z wódka na osiedlu Południe ... Znowu będzie darcie małolatów pod oknami jak ja tego nie lubię ! Najlepsze dzieci to maluchy co jeszcze nie chodzą, albo takie co pojechały na studia - cały okres pomiędzy uważam za utrapienie ! http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
sun jest już moj e mail jak bedziesz miała to daj znać
|
|
Zbychu tak masz racje czystej rasy nie mam ale da się ułożyć i przedewszystkim do dzieci nie bryka bez powodu no troche zazdrosny jest ale to mały szczegół.
|
|
madziara a Ty z Roberto to rodzina ???
|
|
wyszłam na chwile wziąść prysznic a tu tyle już się dzieje pomału bo nieogarniam
|
|
LegendarnyObywatel wczoraj gimnazjliści już pili a dzisiaj juz szykują gardła na wieczór .
|
|
nie ja go nieznam
|
|
madziara yyyy albo ja ślepa albo nie wiem ale go nie widzę oki więc kochana odezwij Ty się do mnie na gg 6776188 ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
sun ok za chwile
|
|
a reszta co tak zamilkła zbychu,7angel
|
|
ech tylko dens ma dziś sens ! http://www.youtube.com/watch?v=uvQVqKWIum8&feature=player_embedded http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
madziara ja też go nie znam raz widziałem Roberto tylko jak był wystawiony na Allegro za niedrogo ;-) Ale nie sledziłem aukcji i nie wiem kto go kupił :-)))))
|
|
oki ja uciekam robaczki miłego dnia i ewentualnie do wieczorka Pozdrawiam ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
madziara a tu troche się rospisałem to tam
|
|
Sun teraz to bedziemy pisac na gg do Ciebie haha
|
|
zbychu napewno nie ja ja wole sprawdzony towar i z droższej pólki hhhhhhhhheeeeeeeee 7angellllllllllllllllllllll co z tobą acha obraziłeś sie na mnie
|
|
madziara no coty tylko jakoś tam wymiane zdań miałyście nie chciałem się wtrącać.
|
|
7angel musiłysmy pewną sprawe załatwić na osobności alejuż jestem z powrotem
|
|
madziara właśnie o tym dawno myślałem to mój mail 7angelfree@wp.pl .
|
|
kto idzie dziś na spacer ręka do góry
|
|
7angel ty za pewne masz już i moj czy tylko zbychu zajarzył
|
|
ja idę na spacer do baru haha
|
|
madziara necąca propozycja dzisiaj musze po ogarniac chate
|
|
madziara nie nie mam twego maila.
|
|
zbychu moge z tobą ja mało pije 7angel ja też musze ogarnąć ale mi się jakoś niechce jak weżmiesz u siebie rozpęd to u mnie skończysz hehe jakoś humorek mi się poprawił:-)
|
|
madziara już schowałaś meila a ja już zapisałem sobie teraz bede do Ciebie pisał w nocy i Cię budził haha
|
|
zbychu a prosze bardzo niemam nic przeciwko hahahaha sprytna z ciebie bestia
|
|
madziara ok nie ma problemu;)
|
|
7angel jak skończysz u siebie to daj znać
|
|
madziara ale ja po łebkach sprzatam na pewno by się nie spodobało te moje sprzątanie;)
|
|
a to ja jestem dokładna przynajmniej staram się i co masz mego meila
|
|
zapomniałam podpisać 7 angel
|
|
madziarka kliknij na moj profil ja od ciebie nic nie otrzymałem.
|
|
madziarka no czekam;)
|
|
już
|
|
madziara a co to za romans z 7angelfree ??? hahahaha
|
|
zbychu już chciałbyś romans hehehehehe
|
|
madziara nie wiem coś jest nie tak sprawdzam na róznych przegladarkach ichyba coś zapchane nic nie dochodzi do mnie zadna poczta . Hmm poczekam odpowiem Ci jak dojdzie do mnie mail
|
|
Zbychu i tak oczarowałeś wszystkie dziewczyny swoją osobą;)
|
|
a mi net sie przycinnnaaaaaaaaaaaa bbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuu
|
|
madziara hmm ja mam kabelkiem a Ty chyba mobilnego.
|
|
7angel nommmmmmmm
|
|
zbychu nic niepisze pewnie poszedł na spacer do baru
|
|
madziara spróbuj za jakiś czas a tu na razie sobie poklikamy;)
|
|
Witam z kim się nie witałam :):):) Świadectwo odebrane WAKACJE :):):) http://www.youtube.com/watch?v=0mYaS_VU1T8
|
|
*Sun* Kac gigant jak u Zbycha ;)
|
|
dziadka_kalisonki i co czerwony pasek
|
|
madziara hehe o tej porze ja myślę że chyba nie zaraz coś kliknie znienacka ;)
|
|
7angel sprubóje
|
|
maruda Kalisony tak myślały ,że masz jakiś problem z netem ,bo nie możesz żyć bez Nas;)
|
|
madziara Zielony pasek ....nadzieja ,że w przyszłym roku będzie jeszcze lepiej ;) hehe
|
|
kalisonki dobre i to hehehe obiecaj poprawe i w przyszłym to uczyń żeby był czerwony
|
|
LegendarnyObywatel Pewnie ,że dans ma sens ....walczyk Kiepskiego ;) hehe madziara Obiecuje poprawę ,i proszę Was o rozgrzeszenie ;) hahaha
|
|
kalisonki u mnie masz jak w banku 100%
|
|
Jestem już !!! Kalisony stawiasz browaryyyyyyyy hahahaha
|
|
7angelfree Witaj ;) Przestaw się na Nasz czas to nie będziemy Ciebie budzić ;) hehe
|
|
zbychu zdaje się że ty miałeś iść do baru i co
|
|
Hej;) dziadka_kalesonki na razie nie da rady mnie zmobilizowac do wczesnego wstawania
|
|
7angel kto rano wstaje temu pan bóg daje
|
|
Madziara nie mam kasy jestem przed wypłatą a owies kupiłem dla kóz
|
|
Zbychu Jutro mogę postawić jednego ;) hehehe
|
|
Zbychu Owies kupiłeś to teraz będziesz siedział o suchym pysku ;) hahaha Wczoraj przytargałam cały worek kawy dla Ciebie ze sklepu , dziś chcesz browary .....nie przeginaj Zbychu ;) hehehe
|
|
madziarka pracy jest pełno ale jakoś zanią nie chetnie chcą płacić najlepiej za darmo robić;) No na minę ostro bym wpadł z kolegami w niemczech ten co załatwiał musiał uciekac bo takiego zamieszania narobił chodzi o bójki że sam musiał uciekac bez pieniedzy.
|
|
zbychu trudno takie jest życie albo piwo albo kozy hehehehe
|
|
|
7angel jak się ma siano w głowie to póżniej są tego skutki dobrze że ja niemusze wyjeżdzać bo bym się zaplakała
|
|
Uciekam na razie do pracy ,muszę pomóc komuś ;)
|
|
dziadka_kalesonki nie odpowiedziałaś mi na pytanie młody podobny do mnie czy nie?
|
|
Kalisony głodny jestem zaprosisz na obiadek pod topolami ??? Madziara musiałem kupić owies bo kozy nie bedą miały co jeść :-) Słabo mi płacą i dlatego jutro jak przyjadę to musicie zapłacić za moją taryfe i stawiać browary Dzięki wiedziałem że mogę na was liczyć :-)
|
|
dziadka kalisony to miłej pracy do miłego ja też na chwile uciekam bo musze zejść do sklepu po pieczywo bo niema chętnego żeby iść za mnie
|
|
zbychu a co ja mam powiedzieć jestem bezrobotna i bezprawa do zasiłku ja jestem w gorszej sytuacji
|
|
madziarka rozumiem Ciebie, no czasmi się nie opłaca ryzykować nie raz się o tym przekonałem ładnie się opowiada w Polsce a zagranicą to okazuje się że nie jest tak pięknie .
|
|
madziara trzeba męża znalezć niech och zaiwania hahaha tylko jak coś niech nie pracuję tu gdzie ja bo słabo płacą Dobrze że szefa nie ma to trochę sobie z wami popiszę jakby mnie zobaczył w tych brudnych ubraniach na jego skórzanym fotelu to by był szok w trampkach
|
|
jużżżżżżżżżżżż jestemmmmmmmmmmm
|
|
zbychu normalnie poszukam męża bbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuhahaha
|
|
madziarka szkoda że nie wcześniej się spykneliśmy na netku to na siostry miejsce byś poszła do pracy jeżeli by ona by oczywiście pasowała ale to na prv o tym pogadamy.
|
|
7angel ok zaraz napisze tylko się ogarne troche bo na zakrętach się niewyrabiam normalnie
|
|
zbychu chyba szef cię wycził bo cisza z twojej strony tosz to szok
|
|
madziarka OK
|
|
już hehe
|
|
madziarka teraz mi sie te forum wiesza.
|
|
a mi poczta hehehe
|
|
zbychu nieudawaj że pracujesz haha
|
|
madziarka chyba szef wpadł i go wystraszył;)
|
|
chyba tak hehehe
|
|
nie dobre te bossy wtych dziśiejszych czasach tylko robić i robić każą.
|
|
zbychu strajkuj
|
|
madziarka ichyba my zastrajkujemy bo wszyscy gdzies wybyli.
|
|
7angel zaraz pomyśle nad transparentem jakimś hehehe
|
|
madziarka to dobrze że głodówki nie zapropnowałaś całe szczeście;) A dobre hasło może ich zmobilizuje do pisania.
|
|
7angel myśle i myśle i nic niewymyśle chyba olewaja nas poprostu
|
|
madziarka może i masz racje ale to szczegół
|
|
jestem ciocią !!! :D :D :D hihihi witam was ludziska :) łeb mnie boli z nadmiaru wrażeń idę się kimnę i wrócę do was później Zbychu aaaaaaaaaaaa piszta sobie mi tam nie przeszkadza jak będę miała dość to zmienię nr gg poprostu ;D haha "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Sun GRATULACJE ciotko klotko ;) hehe Zbychu Napisz kiedy i gdzie ten obiad Pod Topolani ;) Kalisony zapraszają Ty płacisz ;) hehe
|
|
sun gratuluje że zostałaś ciocią zbychu zna mój meil i niepłacze niech ma niech pisze i w nocy
|
|
kalisonki dobre niech płaci w końcu to on jest mężczyzną
|
|
madziara Właśnie ;) Chciałby z gębą na pączki żeby kalisony zapraszały ;) KANIKUŁY :):):) http://www.youtube.com/watch?v=dmzrlCsSOzM
|
|
kalisonki ach ci męzczyzni :-)
|
|
madziara Z nimi źle ,ale bez nich jeszcze gorzej ;) hehe
|
|
No no proszę tu nie narzekać na nas :p
|
|
Thomas Witaj Tomas :):):) Tak tylko sobie gawędzimy jak kobieta z kobietą ;) hehe
|
|
kalisonki masz racje:-) witaj Thomas 7angel głowa do góry
|
|
dzień dobry ,dziadka_kalesony ,jeśli mozesz ,to odezwij sie do mnie na maila . pozdrawia Myślicielek
|
|
Cześć cześć. Jak pogoda??
|
|
słoneczna
|
|
no to macie super.U mnie zapowiada się na deszcz.
|
|
Witam tych z którymi sie nie witałem;) madziarka da się rade ;)
|
|
Thomas Potwierdzam ,pogoda SUPER ,świeci słonko ,ale jest przyjemnie nie na upału :) Myślicielek Witaj :) Ok napiszę
|
|
A gdzie byli rodzice? Pytam się Gdzie byli rodzice?
|
|
Myślicielek Na jak e-mail ? NINAB8 Nina o co chodzi z tymi rodzicami ?
|
|
Thomas:) NINAB8 :) Porcięta moje mają branie :):):):):):)
|
|
NINAB8 hehe pomyłke strzeliłas hehe
|
|
maruda Dziaduniu o czym Ty mówisz do kalisonów ;) Biorą to ryby ;) hehe
|
|
na ten ,na który wcześniej pisałaś .pozdrawia Myślicielek
|
|
nina chyba ci się coś poj............
|
|
maruda wyspał sie
|
|
|
hejka jak dzionek ci mija fresz1
|
|
fresz1 Cześć Fresz :):) Fajna nuta :) Kochać kobiety to trudna rzecz ;) hehe
|
|
mija tak słonecznieee jak za oknem :)ale przytłacza mnie to że będę się musiała z wami rozstać na parę dni:(z powodu przeprowadzki ale szybko minie:)a jak wasze dzionki?
|
|
fresz1 Kalisony dzisiaj cieszą się wakacjami :):):)
|
|
heheh o tak wakacje mmmmmm ja mam wakacje codziennie:)narazie hehehehehhe
|
|
Jeszcze godzinka i wakacje aż do piątku!! \o/
|
|
fresz1 Dobrze masz :)
|
|
a mi jakoś leci pomalutku w spokoju wspołczuje ci przeprowadzki sama niedawno miałam więc wie co to jest
|
|
algeroth Cześć Algi :):):) Do piątku ? A sobota i niedziela ?
|
|
i co kochani jutro aktualne jest, mam nadzieję że wyprowadzka mi nie poszykuje planów i zdołam być::)
|
|
No w piątek trzeba będzie znowu do roboty a potem kolejne wakacje :p
|
|
fresz1 Jasne ,że aktualne :) Jak najbardziej aktualne ,już się kalisony nie mogą doczekać ;)
|
|
algeroth Jakoś przetrzymasz ten piątek ;) hehe
|
|
to subcio :)kalesony ja też madziara no nie 1 i nie ostatnia więc sama sobie też współczuję wiem czym to pachnie :)ale wprawa już jest hehehe:)
|
|
fresz1 to i ja niemówie że niemam wprawy hehehe:-)
|
|
|
papa kalesony i ja znikam coś porobię w chatce :)
|
|
Kalisony moja małolato gdzie jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Zbychu Zbychu kalisony to już starszy podlotek ,a nie małolata ;) hahahaha
|
|
sKASUJE ten watek, zobaczcie jak prosto, TO JEST REKLAMA: http://www.ceneo.pl/ Wchodźcie i kupujcie najtaniej
|
|
Kalisony Ty moja jesteś :-)
|
|
NINAB8 Nina o co Tobie chodzi ????? co masz Do nas ??????
|
|
Zbychu Jestem Zbychu ,a co masz dzisiaj do sprzedania za niedrogo ? ;) hehe
|
|
zbychu ale się podlizujesz pewnie chcesz coś od tej małolaty haha
|
|
madziara Po cichu myśli o obiedzie Pod Topolami ;) hehe
|
|
kalisonki wiesz po cichu powiem że chyba tak:-) zbychu niepodsłuchuj hehe
|
|
madziara?
|
|
madziara tak chce od Kalisony jutro browary haha trza się podlizać 100 x he
|
|
o kurcze zapomniałem o obiedzie to najpierw obiad a pózniej browary hahaha
|
|
zbychu to się podlizuj byle by niezamocno haha
|
|
zbychu i zaraz będziesz chciał deser
|
|
Zbychu Jutro będą browary ...spokojna głowa Zbychu , nie musisz się kalisonom podlizywać ,kalisony Ciebie lubią ,jakieś piwko postawią ;) Dla najlepszego sprzedawcy wszech czasów chłodzą się w chłodni ;)hehe
|
|
Zbychu Kalisony pomyślą o obiedzie ;) haha Browary jak w banku :)
|
|
to już będę sie podlizywał idę sobie stąd Obraziłem sie na was mam focha
|
|
zbychuuuuuuuuuuu no co ty
|
|
tylko tyle myślałem że będą łzy i krzyki że odchodzę a tu tylko to ????
|
|
Zbychu Zbychu focha strzelił To kallisony idą zakupy zrobić świąteczne ;) Do miłego ;)
|
|
łłłłłłłłłłłłłłłłłłlleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
Kalisony kup mi coś !!!! Listę wyślę sms myślę że 10 sms się zmieści hahaha Madziara głośniej bo nadal obrażony jestem
|
|
zbychu a ogarniesz moje łzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
nie mogę bo mi jeszcze ktoś wpier...... haha
|
|
zbychu no coś ty nieżartuj to zadzwoń do niego i zapytaj hahaha
|
|
to podaj numer bo ja nie znam GO haha
|
|
zbychu i co jeszcze haha
|
|
no nico stawiasz browara jutro haha
|
|
zbychu jak zagram dziś w totka i wygram to nima problemu,a jak niewygram to ty stawiasz 2 hahaha
|
|
macie bandziory od Dziadka :):) http://www.youtube.com/watch?v=1NPcKHZTlJk&feature=related Zbychu kaczork minął ?????? Madziara zapraszam do tańca:)
|
|
|
A to jeszcze dowcip na koniec i polazę stare kościska pognieść na miękkim łóżku :):) : Ksiądz zgubił się w górach. Spotyka bacę: - Baco, którędy do Zakopanego? - A za ile? pyta baca - Jak to baco za ile. - Za Bóg zapłać! - A to niech was Bóg prowadzi... ///////////////////////////////////////////////////////////////
|
|
ojjj maruda dzieki za nutkęeeee :)i like:)
|
|
dzięki maruda:-)
|
|
Zbychu Miało być 10 sms , kalisony nie dostały żadnego ;) hehe Witam resztę bandy :):):) Wpadłam na chwilę , dziś mnie nie będzie ,zaraz lecę do pracy ;
|
|
maruda Dziaduniu dziękuję za Gwiazdy :):):) Wepnę jedną we włosy :):):)
|
|
A tu macie jeszcze coś jak by u kogoś humorek był coś nie teges :):) http://www.100lat.pl/PoprawiaczNastroju
|
|
Miłego wieczoru życzę Wszystkim Uciekam bo się śpieszę ;)
|
|
Ehhhhhhh Miałem juz lecieć ale jeszcze to znalazłem :):):):) Mężczyzna mówi: Idę na ryby. Znaczenie: Zamierzam zalać się w pestkę i kiwać się nad strumieniem z patykiem w dłoni. Mężczyzna mówi: To męska sprawa. Znaczenie: Nie ma żadnego racjonalnego wyjaśnienia tej sprawy i nawet nie próbuj tego zrozumieć. Mężczyzna mówi: Czy mogę ci pomóc przy obiedzie? Znaczenie: Dlaczego jeszcze nie ma obiadu na stole? Mężczyzna mówi: - Mhm, - Tak, kochanie, lub - Oczywiście, kotku. Znaczy: Absolutnie nic nie znaczy. Mężczyzna mówi: Zbyt długo musiałbym to wyjaśniać. Znaczy: Nie mam pojęcia jak to działa. Mężczyzna mówi: Spóźnimy się! Znaczy: Teraz mam wymówkę, by prowadzić jak kierowca rajdowy. Mężczyzna mówi: Odpocznij kochanie, pracujesz zbyt ciężko. Znaczy: Odkurzacz zagłusza mi telewizor. Mężczyzna mówi: To ciekawe, kochanie. Znaczy: Kiedy przestaniesz gadać? Mężczyzna mówi: To bardzo dobry film. Znaczy: Jest w nim broń palna, noże, szybkie samochody i piękne kobiety. Mężczyzna mówi: To typowo kobiece zajęcie. Znaczy: To brudna, trudna i niewdzięczna praca. Mężczyzna mówi: Wiesz, że mam kłopoty z pamięcią. Znaczy: Pamiętam imiona wszystkich bohaterów "Gwiezdnych wojen", znam adresy wszystkich dziewcząt, z którymi się kiedykolwiek całowałem, pamiętam numery rejestracyjne wszystkich samochodów jakie kiedykolwiek miałem, ale nie pamiętałem, że dziś masz urodziny. Mężczyzna mówi: Myślałem cały dzień o tobie i postanowiłem kupić ci kwiaty. Znaczy: Dziewczyna, która sprzedawała je za rogiem to niezła laska. Mężczyzna mówi: Wyglądasz wspaniale. Znaczy: Boże, nie mierz już kolejnej sukienki. Umieram z głodu! Mężczyzna mówi: Nie zgubiliśmy się. Doskonale wiem, gdzie jesteśmy. Znaczy: Już nikt nas żywych nie zobaczy. Mężczyzna mówi: Dzielimy się domowymi obowiązkami. Znaczy: Ja bałaganię, ona sprząta.
|
|
Kalisony a gdzie Ty pracujesz ???hahaha
|
|
Zbychu Dorabiam jako kibic na stadionie ;) hahahaha
|
|
maruda wiesz to co zapodałeś na koniec to w 100% prawda kalisonki miłego kibicowania :--) hehehe
|
|
madziara widziałem te misssss tak myślałem że to samo bedzie jak na tej stronie. http://www.wiocha.pl/absurdy
|
|
Mógłbyś sobie ten syf zostawić dla siebie????? To nie jest miejsce na wklejanie takiego gówna !!!!!
|
|
Proste jak ktoś nie chce ten niech nie wchodzi.
|
|
Jeszcze prostsze :) nudzi ci się ?? To zajmij się czymś pożytecznym a nie udawaj zabawnego tam gdzie nie jesteś :)
|
|
|
Co dobregoooooooo !!!
|
|
wszyscy gdzieś wybyli:( Pewnie ołtarzyki stroją Boże Ciało :):) Żona do Kowalskiego: - Słuchaj ty jesteś maniak seksualny! - Tak mnie nazywasz? To bierz swoje siostry i wypieprzać z mojego łóżka!
|
|
Dlaczego kawalerowie są szczupli, a żonaci tyją? Bo gdy kawaler wraca do domu, zagląda do lodówki - nic ciekawego, no to buch do łóżka. A gdy żonaty wraca do domu, patrzy - w łóżku nic ciekawego, no to buch do lodówki.
|
|
Siedzi dwóch dresów na ławeczce i jeden do drugiego mówi: - wczoraj siedzę dokładnie na tej ławce, a na tej na przeciwko piękna dupeczka. Nagle ona do mnie oczko. To i ja do niej oczko. Nagle ona trzepocze rzęsami. To i ja próbuję. Nagle ona macha ręką, żeby podszedł. No to podszedłem (albo lepiej podeszłem) I wtedy ona zaczyna mnie jęzorkiem smyrać. To i ja ją smyram. W końcu odrzuca torebkę i mówi: zrob mi to, co potafisz najlepiej mój ogierze! - I co, i co? - pyta kolega.... - I nic...Zaj....em jej z dyni....
|
|
Mały Jaś pyta mamę: - Mamo skąd się wziąłem? - No wiesz... bocian cię przyniósł! - Dobrze, rozumiem, bocian jest dystrybutorem, ale kto jest producentem?!?
|
|
Jeżeli w małżeństwie dzieje się źle, to winne są obie strony: żona i teściowa...
|
|
witam witam co dobregooooooo??? hehehehehehehehehehehehehehe dziadziuniu,,, dzięki za dedykacje...... :) gdzie się wszyscy podziali????? :))
|
|
co dobregooooooooo madziara !!! Ja W11 ogladam pozniej sie odezwe
|
|
hehehe zbychu w11???
|
|
ja dopiero wróciłem z warszawki .... piekło dziś było wyjechać,, ŚiOK.. normalnie.. jak tam samopoczucie??? witaj madziara?? ty córka dziadka granta srebrny panel??
|
|
Ja zapiekankę sobie zrobiłem z ryżu i warzyw i wcinam :):):) ALE NIKOMU NIE DAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
o marudo a ja głodny jak wilk.. hihihihihihihihihi daj kawałek?? :))
|
|
Ni ma !!!!!!!!!!!! Sam se zrobiłem i sam se zjem !!!!!!!!!!!! Ona je mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!
|
|
oooooo ne dajte kavaletek???!!! ja je głodomorek... zlituj się dziadziuniu:(
|
|
ja najedzony jestem byłem na obiedzie u madziary hehehehe
|
|
Co tam łobuzy? Ktoś dziś się gdzieś wybiera czy na jutro resztki sił zachowujecie? :p
|
|
ja na jutro dziś to tylko sobie piwko sącze.. algerotch..
|
|
może lepiej jutro bo mnie od wczoraj trzyma no i dziś już się lecze browarem haha
|
|
hmmm,, zbychu a dobrze ona gotuje??? ta madziara bo może coś zostało to się załapie hehehehehehehehehe
|
|
Ja się wybieram :):) Ale na 22 w wiadome miejsce :( robciu !!! nie proś mnie bo nie dam ani jednego ziarna ryżu !!!!! Trzeba było mi pomóc a nie po świecie się szlajać :):) fresz przyjdzie to może coś ci skapnie :):) wytrzymaj jeszcze trochę :)
|
|
No faktycznie może i lepiej do jutra poczekać.. Chociaż dobra pogoda dziś na browarka pod jakimś parasolem. Ewentualnie pięć.
|
|
No dobra czas na mnie :( Komu w drogę temu kopa :):):):):) Bawcie się grzecznie :) Chłopcy ptaszkami a dziewczynki paluszkami :):) Zaglądnę do was po 22 :):):)
|
|
dziaddziuniu :(( nic nie rozumiem......... :(( algeroth dla mnie dzis 5 to zabujstwooooo...
|
|
Roberto zajebi.... gotuje pytałem się czy jest wolna ale coś tam mówiła że ma męża haha
|
|
hmmm zbychu a nieda się przekabacić??
|
|
Za chwile na TVN Strefa Zrzutu fajny film oglądałem na DVD kiedyś
|
|
ło to coś o wojnie czy o narkotykachhh??? zbychu??? w i a d o m o ś ć
|
|
Hej. Macie jakieś pomysły co zrobić ze starymi meblami? U teściowej będę wymieniał meble - nie dość że 4 piętro to jeszcze takie stare że nie ma sensu dawać ogłoszenia do sprzedaży. Gdzie takie antyki wywieźć? jakieś wysypisko czy coś? http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
ja moe na spalenie zabracć tylko muszę spytać jedńą osobe
|
|
meble używane wezmę za niedrogo
|
|
zbychu pomoge ci.....
|
|
dobry wieczór :D od razu na rozweselenia ;) http://bebzol.com/pl/Co-za-foka.7480,cm,1.html robciu a własnie myslałam o Tobie gdzie Ty sie podziewasz że Cię nie widać hehe madziaraaaaaaaaaaaaa ;) Zbychu hej i reszta tu obecna bo w końcu nie wiem czy ktos tu jeszcze siedzi czy już spią ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Och witaj sun skarbie ty mój ... widze że pamiętasz o mnie?? a byłem tu i tam w polsce...:)) a co stęskniłaś się za mną????
|
|
Ściema Sun :-) Roberto ale LegendarnyObywatel już nie pisze jakie te meble a mi teraz jak zostaje wieśniakiem mogą sie przydać a jak co to ognisko zrobimy
|
|
baaa robciu pytaniee ;)) co tam dobrego słychać ?;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
he he he zbychu i kiełbasa na patyku,,, hihihihih
|
|
a no co ja ci skarbie ty mój napisze??:)) no zmęczony jestem po trasie żeŚiOK... dużo widziałem po drodze,,, hmmm a co u ciebie kochaniutka ti moja???:))
|
|
no to jak zmęczony to już szybko odpoczywac zmykać hehe ;) a u mnie jakoś do przodu padnięta jestem po całym dniu wrażeń chwile posidedze i spadam spać wpadłam się ugadac z któąś z dziewczyn na juto ale żadnej nie ma buu... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
kiełbasa to jest dobra jak się na palącym fotelu piecze bo na wersalce nie ma tego smaku :-)
|
|
sun to ja juz ci nie wystarczam???? wejdziesz ze mną co??? :)) ugadamy się gdzieś tam w okolicy.. tylko nie myśl sobie za wiele :))
|
|
hmmm,,, masz racje zbychu.. ale karkówka to tylko na wersalce....
|
|
hahahah robciu a co ja mam niby mysleć ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
a nic takiego sun skarbie,,,:)) to jak będzie??
|
|
się pomyśli ;) a teraz lecę spać tak więc dobranoc robciu kolorowych tam ;) Zbychu 3m się papa "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
no to pa do jutra sun kochanie ti moje... :)) milusich puchatich snów... :)) ;
|
|
ło meg.... sciemanko???:))
|
|
hello rob.... cieniutki chyba ten wieczór? ;) czytam, ze juterkiem to chyba aktualne ? echhh z mojego wyjazdu nici, w piatek do pracy, to może się pod zegar ratuszowy wybiorę ... http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
ło meg,,, byłbym zaszczycony twoim towaztstwem,,,, :) poznać ciebie w realu to czysta przyjemność ,,,:)
|
|
O Sun już poszła :-( Kolorowych Sun Hej Megan
|
|
qrdę rob..., się zarumieniłam ;))) Po mojej stronie przyjemnoscią bedzie poznać "zbójnicką wiare " ;)))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
no co ty meg,,, aż tak mocno????? hihihihihihihihihi :))
|
|
|
Zbychu, robciu - meblościanki z prlowskiej płyty wiórowej ... a nie ma gdzieś wysypiska ? w jeziorku czy okolicach / http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
a no widzisz rob... bywa.. ;))) Tylko jeszcze chwila, odwagi muszę nabrać ;)))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
meg,,, to nie ma nad czym myśleć.. :)))) tyko słowo obrócić w czyn,,, o i tyle skarbie :))))
|
|
Legendarny..., spokojnie jeszcze zarobisz na tym, Zbyszko za nie drogo bierze :) Opałowe drogie a płyta ciepełko trzyma oj trzyma ;))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
legendarny jedynie w miastkowie jest wysypisko,,,, ale w piątek dałbym ci znać to bym wzioł na spalenie dla gościa...
|
|
meg,,, ???
|
|
rob..., poprosze tylko nie zakopuj głęboko, "skarby" max 30 cm pod ziemią ;))))) O której godzinie zbiórka ?:) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Legendarny ja jakąś szafke to do garazu bym wziął A kiedy Ty to musisz wywiezć ???
|
|
meg,,, ok nawet płycej , bo pózniej nie znajde hihihihihi...:)) 20,00 spodkanie,,, ostatni stawia 6 kolejek piwa... heheheheh:)) ja pewnie będe ostatni,,:((
|
|
No, to widzę, że trochę ludności nowej będzie :) Ja tam będę już chyba wcześniej przed 20, bo i tak z kumplem na bro jestem umówiony.
|
|
Pamietaj zatem 4 drzewko na dróżce do Jednaczewa głebokosc 24i pół cm rob... ;))) Znaczy trzeba coś za nie drogo sprzedać na te kolejki .... ;))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
ha ha ha algeroth boisz się stawiać 6 kolejek??? żartuje hihihihihihi
|
|
ło meg,,, jak masz coś niedrogiego na sprzedanie??? no to pomyślimy,,, :))
|
|
Haha nie, dlaczego Ale tak ostro jak w sobotę to nie będzie hehe ;)
|
|
ło algeroth to tylko tak się mówi hihihihihihi
|
|
Nie no, w piątek rano trzeba być na chodzie heh Gdyby dziś to spotkanie było, to co innego... ;) Cholera, tylko zapomniałem, że miałem już nigdy więcej nie pić hahah
|
|
hehehehehe a widzisz algeroth??? mówiłem....???
|
|
Dobry wieczor Bando :) Melduję przybycie z pracy...;-))
|
|
siema enya :-)
|
|
robcio, Za nie drogo sprzedam udziały w zyskach z franczyzy dziadkowych kalesoników .... ;))))) Całe 0.5 %% ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
dpoiero enya??? ja juz dawno w domu jestem i piwko sącze... :)) witaj witaj :))
|
|
meg,,, 50% i nie schodxe niżej,, :))
|
|
sprzedam całą firme Kalisony za niedrogo hehe
|
|
he he he h zbychu a ile wyjściowa???
|
|
Ano dopiero...:( Padam na pyszczek :-) Biznes jest jak...kochanek hehe...jak to Zbychu określił ;-)) A gdzie Ty tak ostro jedziesz bez trzymanki robciu?
|
|
na trasie łomża warszawa i odwrotnie,, :)) enya..
|
|
enya ;) hej rob..., 0.7% to wszystko co moge zaproponowac z mojego jednego marnego 1% ;))) Zbyszko Firma Dziadkowe_....., jest bezcenna ;))))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
hejka megan...my to się chyba nie znamy :-) enya jestem :-) milutko, że banda się powiększa :-)
|
|
hmmm mam coś takiego na sprzedanie... chce ktoś tanio kupić??? szusty bieg za darmo oddam,,
|
|
hehe robciu cos na temat tej jazdy bez trzymanki dzisiaj wiem :-) zwłaszcza, że przymkli w dniu dzisiejszym zjazd ze świętokrzyskiego na wał międzeszyński...to tak jakby most zamknęli :-)
|
|
hmmm no widzisz enya sama i jak tu tak nie robić.. :))??
|
|
coraz bardziej się skłaniam ku automatowi :-)) ...i prosze mnie tu bez takich, że się starzeję czy co...;-))
|
|
enya:) nie znamy sie, a może ? ( znamy sie tylko z widzenia )?:)) A na co mi szósty bieg rob..., ciężarówką nie jeżdze :)))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
nie no co ty enya młodo wyglądasz,, :)) laska jesteś hihihihihih
|
|
meg,,, zdjecia nie widziałaś??? to to coś na zdjęciu jest na sprzedanie... :))
|
|
hehe...robciu nie cukruj ;-))) jutro przychodzę na zlot bandy z sonkiem to wyjdzie szydło z worka :-)) megan...może i tak :-)) skojarzę jak zobaczę :-))
|
|
hehehehehehe laska ?????
|
|
rob...., za niedrogo to i owszem ;)))) poproszę ...., na 6 kolejek uzbierasz ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
ooo no to ok, :)) to dawaj kase.. a auto odbiez od właściciela,,,, nawet go nie znam , ale już sprzedane bo mam światków hihihihihihi >>:))
|
|
ja to idę spać bo jux mi głowa opada na klawiature,, dobrych sensacyjnych snów... nara
|
|
Znaczy rob...., że ten czterokołowiec jest mój ? a że tak z grzeczności zapytam za ile ?;))))) Bez licytacji proponuje okrągłe 122,50, bez ukrytych zbędnych groszy ;)))) dorzucę szesc kolejek ;)))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
ok sprzedane,,, meg,,, to coś jest twoje,,:)) jutro kaase przynieś na umówione miejsce ok??? :))
|
|
Haha ok rob, kluczyki i dowodzik miej na miejscu ;)))) Uciekam również Dobranoc wszystkim :)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Dobrej nocki robciu, megan i wszyscy, których tu nie ma :)
|
|
enya dobry wieczór i dobranoc i do jutra ;)
|
|
Dzień Dobry :):):):):) wszystkim bandziorom bez wyjątku :):):)
|
|
A powitać powitać Maruda :) Krawat już zawiązałeś??bo zdjęcia za oknem robią ;)
|
|
hahahahahaha Nogi moczę w kałuży :):) Myć nie będę musiał :)
|
|
No dobra :) Zacznę ja rozpiski robić bo bo może czasu zabraknąć do 6 :):):)
|
|
WSTAWAĆ BANDZIORY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cZAS NA ZMIANE WARTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iLE TO JA Z biess(piecznym) BĘDĘ FORUM PILNOWAŁ CO??????
|
|
Macie bandziory na Dzień Dobry :):) http://www.youtube.com/watch?v=tJSqHEOHdbo&feature=uploademail I dziadunio zmyka spać :):):) aha zapomniał bym :) Jeszcze dziś i URLOOOOOOOOOOOOOP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
nie krzycz nie krzycz juz jestem marudoo ;)) jejuuuu coś mnie "połamało" :/ jak mnie gardło boli i głowa i w ogóle kiepsko sie czuję :( nie no muszę do 20 sie wykurować.... Dzień Dobry Bandziory :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Dzień dobry Bandziory ;) maruda *SUN* biess(pieczny) i reszta BANDY kalisonów :):):) Na dzisiaj post pt. MIŁO ZNALEŹĆ ;)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |