Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie są obroncy praw człowieka bądz ci od dyskryminacji? |
czytam wlasnie tu reklame jednego z lomzynskich klubo na legionow. i co widze Panie wstep gratis. TO SIE NAZYWA DYSKRYMINACJA ZE WZGLEDU NA PŁEC w USA nie spluneliby na taka bude
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie są obroncy praw człowieka bądz ci od dyskryminacji? |
Nawet w dokumentach unijnych jest zapis, że "coś tam coś tam , nie uważa się za dyskryminację sytuacji, gdy to kobiety są uprzywilejowane". Czyli dyskryminacja, równe prawa to pic na wodę. Femifaszystkom chodzi o przywileje dla kobiet.
|
|
zmień płeć
|
|
to skandal
|
|
gówno mnie to obchodzi.
|
|
Bo my kobiety jestesmy zajebiste ;)A tak powaznie przynajmiej taki przywilej mamy.Papierosy i alkohol raczej lezy po tej meskiej stronie jak widzi sie kobiete z papierosem w reku albo z piwem w parku to troche tak nie wypada nie a faceci?Osobiscie jak ide z papierosem w dupie to mam;)Rowno uprawnienia dla 2plci;)czyli bary wstep za free;)
|
|
a co Ci przeszkadza, że kobieta wejdzie za darmo? jak nie chcesz płacić tych paru złotych - nie idź :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
a co przeszkadza ze na to samo stanowisko przyjma kobiete do pracy tylko dlatego ze jest kobieta? nioe skladaj aplikacji. to twoja logika
|
|
akurat poruszasz 2 bardzo odrębne sprawy, mów czy ogólnie Ci chodzi o to że kobiety są w pewien sposób "faworyzowane", czy też chodzi Ci konkretnie o tą sytuację.. bez spiny :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
ja mam taką teorię: Chodzi o to, aby przyciągnąć kobiety ze wsi, których nie stać na wejściówkę jak również na "pobyt" w owym klubie. Sprzyja to ogólnej integracji bowiem obecni tam rolnicy, którzy otrzymali dopłaty śmiało mogą "fundować" tym przybyłym biednym paniom napoje. Cel szczytny, każdy wychodzi na +.
|
|
chodzi mi ogolnie bo w wileu klubach pewnie tak jest, dlaczego wszelkie zakazy oraz brak dyskryminacji dotycza tylko bilaego faceta hetero? reszta ma fory
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |