sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie są obroncy praw człowieka bądz ci od dyskryminacji?

czytam wlasnie tu reklame jednego z lomzynskich klubo na legionow. i co widze Panie wstep gratis.
TO SIE NAZYWA DYSKRYMINACJA ZE WZGLEDU NA PŁEC w USA nie spluneliby na taka bude

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie są obroncy praw człowieka bądz ci od dyskryminacji?

Nawet w dokumentach unijnych jest zapis, że "coś tam coś tam , nie uważa się za dyskryminację sytuacji, gdy to kobiety są uprzywilejowane". Czyli dyskryminacja, równe prawa to pic na wodę. Femifaszystkom chodzi o przywileje dla kobiet.

zmień płeć

to skandal

gówno mnie to obchodzi.

Bo my kobiety jestesmy zajebiste ;)A tak powaznie przynajmiej taki przywilej mamy.Papierosy i alkohol raczej lezy po tej meskiej stronie jak widzi sie kobiete z papierosem w reku albo z piwem w parku to troche tak nie wypada nie a faceci?Osobiscie jak ide z papierosem w dupie to mam;)Rowno uprawnienia dla 2plci;)czyli bary wstep za free;)

a co Ci przeszkadza, że kobieta wejdzie za darmo? jak nie chcesz płacić tych paru złotych - nie idź :)

:) :) :)
:) :)
:)

a co przeszkadza ze na to samo stanowisko przyjma kobiete do pracy tylko dlatego ze jest kobieta? nioe skladaj aplikacji. to twoja logika

akurat poruszasz 2 bardzo odrębne sprawy, mów czy ogólnie
Ci chodzi o to że kobiety są w pewien sposób "faworyzowane", czy też chodzi Ci konkretnie o tą sytuację.. bez spiny :)

:) :) :)
:) :)
:)

ja mam taką teorię:

Chodzi o to, aby przyciągnąć kobiety ze wsi, których nie stać na wejściówkę jak również na "pobyt" w owym klubie. Sprzyja to ogólnej integracji bowiem obecni tam rolnicy, którzy otrzymali dopłaty śmiało mogą "fundować" tym przybyłym biednym paniom napoje.

Cel szczytny, każdy wychodzi na +.

chodzi mi ogolnie bo w wileu klubach pewnie tak jest, dlaczego wszelkie zakazy oraz brak dyskryminacji dotycza tylko bilaego faceta hetero? reszta ma fory

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org