Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SLD - wstyd i hańba to mało powiedziane !!! |
"Dzień dobry Kochana Pani. Jestem formalnym przedstawiciel partii politycznej SLD i chciałbym bardzo serdecznie przekonać i zachęcić Panią do głosowania na naszą partię w przyszłych wyborach parlamentarnych. (...) My odbudujemy Naszą wspólną zepsutą Polskę. Prosimy nie odkładać słuchawki ..." Czy to nie żenujące? Moja babcia oraz kilka jej znajomych otrzymała wczoraj taki telefon. Ludzie - przecież to szczyt wszystkiego, żeby posuwać się aż do takiego stopnia i namawiać ludzi telefonicznie do głosowania na jakąś partię? Czego to ludzie nie zrobią, aby osiągnąć swój cel. Dziś na szczęście już coraz mniej ludzi głosuje na tych starych komuchów. Poprostu wstyd i hańba, bo brak mi słów w tym momencie... :/ ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SLD - wstyd i hańba to mało powiedziane !!! |
czas się przyzwyczaić! Wybory to sprzedawanie, więc postępuje sie tak jakby sie sprzeadwawało towar!
|
|
To temat na forum "Polityka". Gdzie jest administrator??????????????
|
|
Abcd też tak myśle
|
|
A listy Tuska po mieszkaniach, to jest normalka?
|
|
A łażenie Giertycha po mieszkaniach, to na miejscu i OK? slm
|
|
Czy to listy kandydata Tuska, czy to telefony p. Wojciecha Olejniczaka, a ja i tak mam swojego kandydata.... Szkoda tylko, że te wszystkie propagandowe rzeczy finansowane są z naszych podatków.... a nie z ich własnych prywatnych pieniędzy tak, tak za taki telefon bądź list zapłacisz Ty lub Twoi najbliźsi, bo partie po wyborach zgarną dotacje z budżetu państwa, a budzet państwa to nasze pieniądze w płacane jako podatki różnej maści.
|
|
hmm a ciekawe jak to będzie za 4 lata? bo na mój gust się robi taki przplataniec!była prawica potem lewica,teraz znowu prawica a za 4 lata....brrr aby nie zapeszyć:P bigi2004
|
|
Za cztery lata zostanie nam jeszcze trzy do zapowiadanego na rok 2012 końca świata jaki my znamy. Czyli jeszcze jedne wybory, a potem długo, długo nic. he he
|
|
a ja jestem przekonany ze za 4 lata znów lewica :P bo prawica napewno sie nie popisze...
|
|
do BigQfelBeer - jakbys nie wiedzial to kampania PO jako jedyna w polsce nie jest finansowana ze srodkow publicznych tylko z prywatnych majatkow kandydatow. A tak wogole to w polsce powinno byc jak w USA - tam zeby byc politykiem i zrobic kampanie to trzeba byc bogatym, tam nie ma tak jak u nas ze taki pan lepper biedny rolniczek wybil sie z torby na h..ja , zrobil pare blokad, namieszal rolnikom w glowie i pozniej z ich pieniedzy przeprowadza kampanie wyborcze, zaklada partie i kupuje corce t-shirty od Armaniego za 900 pln. Polity startujac w wyborach czy to parlamentarnych czy prezydenckich , powinien byc bardzo ale to bardzo bogaty zeby w czasie kiedy dostanie sie na stanowisko nie staral sie za wszelka cene dorobic, i nakrasc bo on poprostu juz bedzie mial na swoim koncie bardzo duzo pieniedzy ktorych sie dorobil przez cale swoje zycie, i wtedy bedzie dbal o dobro panstwa i ludzi w nim mieszkajacych, nie bedzie darzyl do osiagniecia korzysci jak to robia nasi politycy, wybije sie taki polityczek jeden z drugim, z malej miescinki nawciska kitu starszym osobom, pojdzie do sejmu i kradnie ile tylko moze bo nie wiadomo czy za 4 lata znowu ggo wybiora i dalej bedzie mogl krasc. Ale sie rozpisalem :P starczy :D ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
luizfernadez: a może z "majątków" podejrzanych w aferze finansowej, za których poręczył imć p. Donald Duck? ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |