Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto ma kasę ten ma Golców |
no cóż więcej można rzec.... jak każda praca... daje pieniądze i może dla nielicznych satysfakcję. pozdrawiam Młodą Parę! A gdzie ślub się odbył, w którym Kościele? Czy może Biskup z Krakowa przyjechał?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto ma kasę ten ma Golców |
ciekawostka: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=25695 Golec uOrkiestra zagrała na weselu w Łomży
|
|
nieźle....się ludzie umieją zabawić nie ma co...:D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ciekawe ile to ich kosztowało...;]
|
|
babcia klozetowa Zazdrość czy zawiść ?
|
|
Też mi atrakcja :):) pfffffffffffffffffffffffffff !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Golce - nie dla GOLASÓW ! To była impreza zamknięta .
|
|
hahahahahahahahaha 2h koncertu a reszta tańców przy płytach :):):):):):):) czym ty się babcia_klozetowa podniecasz?????
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 20-06-11 12:37 babcia klozetowa Zazdrość czy zawiść ? To samo chciałem napisać ale się spózniłem haha Ja bym napisał "kto ma łeb ten ma kasę a kto ma kasę ma tych Golców nie ukrywam że nawet nie wiem kim są te Golce Ale jak się bawić to się bawić .... ja miałem sciągnąc na nasze wesele jakiś Master czy Masters żona chciała ale mieli termin zajęty
|
|
maruda : troche mysle pograli ... alee szczerze mowiąc atrakcja jest ! :)
|
|
ha ha ha ha ale dobry ten film powyżej ha ha ha ha Riposta
|
|
niech Wam się szczęści :) onaion
|
|
.. właśnie .. Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia. o jak to mówił Lec.. "Kto żyje bez szaleństwa jest mniej rozsądnym niż mniema."
|
|
hehehehehe Do rozwodu :):)
|
|
Też mi muzyka weselna...
|
|
no proszę jak się szybko wieści roznoszą..
|
|
to sciema bo wczoraj od rana grali w tychach baza
|
|
ale oni grali w sobotę, nie wczoraj :) onaion
|
|
a może "po rodzinie" grali?
|
|
Taki zespół jak Golcowie to zapewne ze 40tys. biorą za występ. To jest zespół wieloosobowy i na weselu charytatywnie nie grywa. Co innego w szczytnym celu to rozumiem jest darmo ale tutaj zapewne któryś z teściów sie postawił i zaszalał kaską.
|
|
U mnie na weselu Pudelsi grali i sensacji nikt z tego nie robil. A moze z Golcami to takie halo bo to bylo w Rysiu.
|
|
Ceny za zamknięta imprezę do 200 osób. Z cen jest wyodrębnione honorarium, bo oprócz niego płaci się za obsługę techniczną. (średnio 13-14 tys. zł) Koncert Piotra Rubik wyceniany jest na 150 tys. zł, a honorarium na 140 tys. zł. Występ Budki Suflera na 80 tys. zł, a honorarium na 60 tys. zł. Koncert Maryli Rodowicz kosztuje 80 tys. zł, a honorarium wynosi 50 tys. zł. Za występ T. Love organizator zapłaci 65 tys. zł, a honorarium wynosi 50 tys.zł. Koncert zespołu Feel kosztuje 65 tys. zł, a honorarium 45 tys. zł. Dody (60 tys. zł), a honorarium wynosi 42 tys. zł. Golec uOrkiestra (występ 58 tys. zł), Ryszard Rynkowski (55 tys. zł), Kayah (53 tys. zł) KOMBII (52 tys. zł). i wszystko już wiecie :)
|
|
40 tyś bez większej rewelacji:)
|
|
Autor: maruda (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 20-06-11 13:34 hehehehehe Do rozwodu :):) Ale dowaliłeś ....no cóż życie :-) Ale życzmy im wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
|
|
hehehehee a moze wlasciciel chcial troche rozreklamowac swoja sale i postawil wystep??? wg mnie bylby zajeb..sty chwyt reklamowy tym bardziej gdyby powiedzial ze nie jest to ostatnia tego typu niespodzianka:)
|
|
Ja to nie wiem na co to te głupie komentarze. Stać było ich na to żeby zafundować sobie na weselu taką atrakcję, a wszyscy robią z tego sobie wielkie hallo. Jest to zazwyczaj jeden z ważnych dni i myślę że można śmiało zaszaleć zapraszając sobie jakiś nawet znany zespół. Nie trzeba wcale z tego robić plot i głupich stwierdzeń że to właściciel zafundował lub sobie reklamę robi. Równie dobrze mogli wybrać inny lokal a wszyscy nadal by tak samo myśleli. Kolejna Para może zaczerpnie pomysł i zaprosi Kombi czy Ryszarda Rynkowskiego i co też zrobicie takie wielkie hallo ?
|
|
P@wcio halo to robisz właśnie Ty teraz Nie podoba się nie czytaj tu tak jest i będzie
|
|
Dla mnie to bomba tylko jak stać by mnie było na Golców to i na lepszą sale weselną np. Hotel Belfort (może ekskluzywniejszą). Chyba że jak ktoś wcześniej napisał był to prezent od np.teściów. Mimo to dla mnie bomba. Super pomysł i pamiątka na całe życie. Pozdrawiam.
|
|
a w czym ten belfort lepszy?
|
|
A może po znajomości grali? Czy wszyustko za kasę być musi?:)
|
|
standardowo zazdrosc.... jak kogos stac to zaprosi kogo chce a wy juz musicie udzialec sie na forum?smieszni jestescie
|
|
kto ma kase, ambicje i pracuje, temu 3/4 Lomzy zazdrosci... To jest najtrafniejszy tytul wielu tematow.
|
|
Tylko jak zazdroszczą to tylko kasy bo pracy , nerwów , nieprzespanych nocy, robienia z domu przelotnego przystanku nikt nie zazdrości
|
|
A ja wydaję córkę za mąż , zamówiłem już Lady Gaga . Dopiero Wam gul skoczy .
|
|
nie trzeba nieprzesypiac nocy itd zeby zarobic pracujac...
|
|
A gdzie byli rodzice? Pytam się Gdzie byli rodzice?
|
|
Golce :) fajne musiałby być zdjęcia z wesela ;)
|
|
ludzie opamiętajcie się!!! co za zazdrość ja pier..... jak chcecie wiedzieć to to był prezent od rodziców dla nowożeńców a kosztowało to 22 tys! i co kopara opadła?!
|
|
nie wazne ile kosztowalo i tak sobie dorobia teorie. Kazdy madry wie ze takie sumy jakie wymienili sa smieszne i nierealne.. To forum juz takie jest, a raczej miasto zazdrosci, narzekania i braku ambicji. Sa tylko wyjatki potwierdzajace regule. Dla mlodej pary: Wszystkiego najlepszego do aga: fajnie bylo na weselu? Bo chyba bylas, tak wnioskuje :)
|
|
Zgadzam się z @P.A. święta prawda ! Dołączam się do życzeń dla Młodej Pary .
|
|
Ja mam mieć . Gram ostro w LOTTO i CYMBERGAJA .
|
|
Jak wygram to zaproszę do Łomży Lady Gaga , a niech to co mi tam , niech zazdroszczą .
|
|
To ja też swoje trzy grosze dołoże i posłucham :)
|
|
A słuchaj sobie , słuchaj Dobry Człowieku , od Twego słuchania to mi nie ubędzie .
|
|
Kto ma kasę ten ma Golców , a kto nie ma miedzi ten na dupie siedzi . Golce nie dla GOLASÓW !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |