Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Smycze na klucze |
Szukam Sobie Jakieś Fajne Smycze Na Klucze ... Najlepiej coś związane z ŁKS-em albo jakimś klubem sportowym szukałem ale nie ma w necie smyczy z ŁKS-u... Najlepiej żeby sprzedający był w Łomży i można było załatwić to osobiście albo inne wskazówki z góry thx ;-) jeśli ktoś posiada smycze na sprzedarz ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Smycze na klucze |
EJ na krótkiej chyba smycze są nie wiem dokładnie ale coś mi się kojarzy z Polsko i z ŁKS chyba ale nie jestem pewien!!!!! pOZdro
|
|
Już wiem który to ten sklep na krótkiej musze iść i zobaczyć :-) jeśli ktoś ma inne pomysły albo chce sprzedać to piszcie tutaj zostawiam swoje GG:1817671
|
|
najfajniesza jest smycz www.lomza.pl cienaka czarna fajowa w dechę "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
A z kąd wziąść ?
|
|
http://allegro.pl/show_item.php?item=64492520 bedziesz mial jaka sobie zapragniesz. ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
Ja mam smych HIP-HOP :D hehe Bartek a co chcesz sie przykozaczyć ??
|
|
A nie Hip Hopolo ? hehe... Jeśli ktoś ma na sprzedaż to czekam i odrazu cene napiszcie. A co do allegro to tak mi się chce czekać i latać na poczte że ...
|
|
temat zakończony smycze kupione
|
|
kamilo hehe no temat zakończony ;-) to mi się podoba takie smycze miałem na myśli ;-p tylko sorry że tak długo czekałeś ale ... ;-) TEMAT ZAKOŃCZONY
|
|
W sumie właśnie smycze reklamowe mogą spełniać taką funkcję i ja również jestem zdania, że dobrze jest co nieco wiedzieć o tym do czego mogą się one nam jeszcze przydać. Jak dla mnie bardzo dokładnie na ten temat napisano w https://www.caprea.com.pl/smycze-reklamowe-do-czego-sie-przydaja/ i jestem zdania, że taka wiedza jest po prostu ważna.
|
|
Możesz zamówić sobie zawsze smycz z własnym projektem nadruku, na allegro jest tego pełno w ofertach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |