Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZGINĄŁ ARKADIUSZ GOŁAŚ |
Dzisiaj nadeszła smutna wiadomość dla polskiej piłki siatkowej. Otóż zginął nasz reprezentant na pozycji środkowego - Arkadiusz Gołaś, od kilku lat gracz reprezentacji narodowe. Jechał do swojego nowego klubu Lube Banca Macerata. http://siatkowka.interia.pl/news?inf=667119 http://wiadomosci.onet.pl/1165023,12,item.html Wielka szkoda dla naszej siatkówki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZGINĄŁ ARKADIUSZ GOŁAŚ |
[*]
|
|
[*] :-(
|
|
Wielka szkoda to młodego człowieka i jego rodziny, a nie stojącej na badziewnym poziomie - naszej siatkówki !
|
|
Dla mnie to wielki szok.Będę go zawsze pamiętał był tak młodym wieku pamiętam kiedy Polacy grali ostatnio świętowano jego wieczór kawalerski wszyscy mu życzyli wszystkiego dobrego na nowej drodze życia szkoda tylko że ta droga jego tak szybko się skończyła łezka w oku się kręci że tak młody i uzdolniony siatkarz odszedł "Arku gdzie jesteś teraz pamietaj zawsze będziemy z tobą " Jestem zły za to że Polacy muszą szukać pracy za granicą
|
|
Pochylmy głowy:((((( to był zdolny chlopak z Ostrołęki................. brak słów.......... [*]
|
|
[*] -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
[*]
|
|
[*] T i g e r
|
|
Podziwiałem go za to że z tak małej miejscowości jaką jest Ostrołeką umiał się wyrwać i wyrosnąć na tak wielką gwiazdę. Jemu się udało
|
|
[*]
|
|
Arek był dla mnie wzorem siatkówki, nie tylko polskiej, bo ta jest żenująca, ale był naprawdę świetny. Nadal jestem pełen podziwu Jego osobie. Zapisał się na dobre w kartach polskiej siatkówki. Będzie mi go strasznie brakowało, albowiem siatkówka to to, co kocham ... [*]
|
|
[*]
|
|
Szkoda, wielka szkoda! Naprawdę wspaniały, młody zawodnik! ['] Polska siatkówka, polski sport, my wszyscy ponieśliśmy wielką stratę:( Kondolencje dla wszyskich jego bliskich! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
†††† Arkadiusz Gołaś †††† Spoczywaj w pokoju ††††
|
|
Nie mogłam uwierzyć jak zobaczyłam to informacje w internecie , szkoda takiego człowieka :(((
|
|
[*]
|
|
[*] Andy
|
|
Zginął młody człowiek i wielki sportowiec, wszystkim będzie brakować jego wspaniałych popisów przy siatce. Był lubiany w drużynie i nie był człowiekiem konfliktowym. Cześć jego pamięci!
|
|
[*] ehm... :((( Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
[*] :)
|
|
[*]
|
|
[*]Arkadiusz Gołaś[*] Urodzony 10 maja 1981 roku w Ostrołęce, oddalonej od Łomży o ok.30 km, tak więc Arek swoją grą promował nasz region. Szkoda, że musiało się tak stać. WIELKA SZKODA, ŻE NIE ZAGRA JUŻ TAKI TALENT W NASZEJ KADRZE JAK RÓWNIEŻ W LIDZE WŁOSKIEJ W ZESPOLE SERIE A - LUBE BANCA NACERATA.
|
|
[*]
|
|
[*] [*] [*]
|
|
[*] Nie potrafię wyrazić tego, co czuję po śmierci, wg mnie, najlepszego polskiego siatkarza, bardzo młodego, utalentowanego i stale rozwijającego się :( Gdy się dowiedziałem, poprostu nie wierzyłem, i nadal ... nie chcę wierzyć :(:(:(:( Będzie mi go strasznie brakowało W naszej pamięci pozostaną na zawsze jego wspaniałe ataki, których nie byli w stanie odebrać nawet najlepsi światowi piłkarze. Arku, zostaniesz z nami !!! ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
[*]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |