poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca w firmie Geo-bit

Czy ktoś może udzielić informacji o firmie Geo-bit? Jakie warunki pracy itp?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca w firmie Geo-bit

Warunki pracy dobre itp.

Jeżeli masz ochotę pracować za 1 000 złotych miesięcznie, które w końcu egzekwujesz we współpracy z Państwową Inspekcją Pracy to polecam, tylko po kilku miesiącach okaże się, że Ty nawet nie jesteś wart tych pieniędzy i szef do Ciebie dokłada.

Najpierw porozmawiaj z szefem, potem z byłymi pracownikami. Wnioski będziesz musiał wyciągnąć sam. 1000 zł. przez Inspekcję Pracy - fajna zabawa. :-))

Fuzzie

Właściciel to bardzo porządny facet i uczciwy uważam że opinie powyższe są wyssane z palca. Miałem okazję współpracowaćz tąfirmą przed kilkoma laty.

Szukacie pracy? dodajcie ogłoszenia na lomza.oz.pl

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Czasami inaczej traktuje się współpracowników a inaczej pracowników. Tych ostatnich najczęściej gorzej.

Fuzzie

Fuzzie z roku 1965 - pracowałeś u mnie 15 lat ( przez ten czas utrzymywałeś rodzinę za pieniądze zarobione u mnie ).

Mysliciel - przez dwa lata prosiłeś o pracę w tej firmie - zapomniałeś już. W tej firmie zdobyłeś niezbędne doświadczenie zawodowe umożliwiające ci zdobycie uprawnień zawodowych. Już raz oszukałeś mnie - zostawiając rozbabraną robotę i wyjechałeś do Stanów.

Panowie: ostatnia robota was przerosła, zamiast papieroska, kawek, radyjka i ploteczek przy parapecie należało więcej czasu poświęcić na uczciwa pracę. A tak wylecieliście na kuroniówki.

A firma istnieje dalej.

no i w końcu się wyjaśniło kto co jest wart:):)

Zawsze powtarzam że nieroby lamentują na forum :):):):)

Nie 15 lat tylko 13. Trudno żebym pracował i nie miał za co utrzymać rodziny. Mam wrażenie, że wypracowywałem tez nie mały zysk. I gwoli ścisłości, pracowałem uczciwie do końca swej pracy w ww. firmie.

Fuzzie

maruda - popieram Twoje zdanie..

Wiec moze w jakiej firmie Łomżyńskiej warto pracowac??

miałam okazję pracować dla wyżej wymienionej firmy, co prawda praca wakacyjna ale przez 3 lata. mogę powiedzieć, że właściciel jest w porządku, wywiązuje się ze zobowiązań, jest pomocny, ogólnie sympatyczny i życiowy z niego człowiek. tak więc osobiście złego słowa o tej firmie nie mogę powiedzieć. a z tego co zauważyłam raczej atmosfera w firmie w owym czasie była przyjazna.

czym się ta firma zajmuje?

Autor: Bit (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 19-06-11 14:24

Fuzzie z roku 1965 - pracowałeś u mnie 15 lat ( przez ten czas utrzymywałeś rodzinę za pieniądze zarobione u mnie ).

i uważasz pan, że jest ci coś z tego tytułu dłużny? nie? to po co to piszesz? zarobił - a nie ukradł. zapłaciłeś pan za jego usługę. wara ci od tych pieniędzy!

chyba koleżko nie zrozumiałeś... skoro było mu tam tak żle, to dziwne że pracował kilkanaście lat...

Firma geodezyjna. Właściciel spoko człowiek

To przez szereg lat była fajna firma w której pracowali fajni ludzie i była dobra atmosfera pracy. Czasem trzeba było zasuwać po kilkanaście godzin dziennie ale nikt nie narzekał. Ostatnio trochę się pop.... . To wszystko. Jak w wielu firmach. Dlatego tyle lat tam pracowałem.

Fuzzie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org