Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak M.T. Kamiński Łomżan w jajo zrobił? |
Troszkę badziewnych igrzysk w Nowogrodzie, troszkę "niewinnych" kłamstewek, że jest się z łomżyńskiego i Łomżanie to kupili. edy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak M.T. Kamiński Łomżan w jajo zrobił? |
a zaczęło sie od pracy w radio... o ile dobrze pamietam "dryrektor programowy" od przesłuchań reporterek w pomieszczeniu metr na metr hehhe
|
|
Słyszałem ,że ten pan ma porządne poparcie od OJCA, a kto jest jego tatusiem zgadnijcie sami
|
|
Do Edy'ego Oświeć mnie. Czyżby M. T. Kamiński znów kandydował z łomżyńskiego? Kamiński jest moim "idolem" więc jestem tym zainteresowany. Z tym Nowogrodem to świeża sprawa?
|
|
zawisza 176 czyżbyś miał tego samego tatusia na myśli:-) hm no cóz nie wypada pisac tego na forum , ale zapewne i tak wszyscy wiedzą Moorgan
|
|
Czy to ten z niepokalanego poczęcia (bez ojca w życiorysie)? Zbych
|
|
a co wy taka konspire prowadzicie ? przecierz jest demokracja i wolnosc slowa. ale widocznie w naszym ciemnogrodzie boicie sie mowic glosno :] pewnie do kosciolka chodzicie hehehe
|
|
To piszcie jaśniej ;-)
|
|
Sledczy ty niekumaty !!
|
|
nihuja nie wiem o co chodzi.... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
hah widać nie wszyscy umieja czytać miedzy wierszami:-) Moorgan
|
|
Mój kolega nabawił sie podobnych do waszych przypuszczeń i kiedyś bedąc w jego biurze w jakiejś sprawie nadmienił o chodzącej plotce, więc mu pokazano jakieś kanadyjskie dokumenty ze zdjęciami człowieka bardzo podobnymi do omawianego tu Michała. Wynikało z nich że miał na imię Andrzej i był jego ojcem. Był, bo już nie żyje zmarł tam na raka w szpitalu. Koledze szczęka opadła i przestał takie bzdury dalej powtarzać. Radzę i wam, kto nie wierzy może się przekonać, choć teraz to juz nie wiem czy w Łomży to możliwe bo swoje biuro przeniósł do Warszawy.
|
|
Więc nawet lewe dokumenty sobie załatwił ?! -= i feel You =-
|
|
A ja tam widzę też podobieństwo, ale żyjących obiektów :-) To czemu w życiorysie nie podawał imienia ojca? Ze wstydu czy jak? Zbych
|
|
nihuja nie wiem o co chodzi... powie ktos cos ? czego sie tak boicie i omijacie temat i krecicie jak kota ogonem, mamy wolnosc slowa mozna pisac co sie chce , nawet plotki aby tylko to bylo zgodne zprawem, wiec nie ma sie czego bac, bardzo prosze jestem ciekaw... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Nie denerwuj się, w końcu się domyślisz, a my się tak trochę tą tajemnicą poliszynela zabawiamy...:-) Zbych
|
|
ogólnie mówiąc synem klechy jest i tyle, a może i pedałem, kto wie ??! -= i feel You =-
|
|
sluchaj cie sie Andrzej1 bo on mowi ze nie wolno grzeszyc, chlopie niestrasz bo sie zesrasz :] i kup se kolo ...... idz ty lepiej do kosciola a moze ty to ksiac Andrzej ? hehehhe jaja by byly. czyli sugerujecie ze Kaminski jest synem Ambroziaka? no moze i tak bo go chronil w sprawie o postrzelenie jakiegos biedaka, a moze oni sie poprostu bolcuja ? trzeba by spytac pani Pusz :] pozdrawiam
|
|
No fajnie! Teraz Michał jest w Brukseli. Wiecie jaki symbol ma Brukselka? No właśnie, Michał nas dokładnie olewa (zresztą zawsze). Chcesz mieć p(osła) z łomżyńskiego głosuj na Kamińskiego! Teraz była niejaka Genowefa (PIGWA) Wiśniowska (wieś wioska) z Samo-brony.
|
|
Gdyby był synem Ambroziaka - to nie do Brukseli, ale tylko do Łap by się zaŁapał... on miał większe ambicje już od kołyski...:-) Zbych
|
|
ehh... wczoraj, tj w sobote wieczorem jegomość Kamiński w najlepsze bawił sie w Warszawskim klubie Cinnamon... to w jakim był klubie i w jakim towarzystwiem powiedziało mi wszystko... kurestwo... hehehehe Życzliwy :) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |