Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyrównanie, co się wlicza? |
Cześć wszystkich chciał bym się dowiedzieć czy jeśli przychodzi wyrównanie za prąd elektryczny, i nie zostały opłacone rachunki za dwa miesiące to czy do dorównania dolicza się kwota tych opłat z dwóch miesięcy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyrównanie, co się wlicza? |
nie chce cie martwic ale pan z nozycami juz do ciebie idzie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wynajmuje mieszkanie, i mieszkamy z właścicielem odcięli i odłączyli zainkasowali 300zł i jest fajnie ale pytanie tyczy się tego wyrównania :)
|
|
wyrównanie to wyrównanie, czyli różnica kosztów zużycia faktycznego i kosztów zużycia prognozowanego. w związku z tym odpowiedzią na Twoje pytanie jest: tak, powinieneś również opłacić zaległe faktury.
|
|
Znaczy się, zauważyłem że moje pytanie źle sformułowane. Czy w kwocie wyrównania jakie przyszło są zaległe opłaty? Czy wyrównanie swoją drogą i zaległe opłaty swoją drogą?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |