Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MOTTO Życia.... |
Poszerzej horyzonty - wyburz dom z nad przeciwka koniec jest początkiego wszystkiego nieskończonność też ma swój koniec dobry los nie jest sprzymierzeńcem bezczynnych Jesli kogos bardzo pragniesz - szanuj Jego wolnosc !! Jesli wroci do Ciebie - zostanie z Toba na zawsze, Jesli nie - widocznie nigdy nie byl Twoj !!!! WOLNOŚĆ ZACZYNA SIE TAM GDZIE KOŃCZY SIĘ STRACH" "ŻYCIE TO SZTUKA WYBORU" Kto zmienia kochanki jak rękawiczki, najczęściej chodzi w używanych." H. Horosz Za wszystko płaci się pieniędzmi. Za miłość - tylko miłością." przysłowie hiszpańskie "Mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety. Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny." Niedojrzała miłość mówi: 'Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję. Dojrzała miłość mówi: 'Potrzebuję cię, ponieważ cię kocham'." Autor: Erich Fromm "Choćbyś dał do zjedzenia krowie tabliczkę czekolady to i tak kakoa nie wydoisz!!!" "Nigdy nie bój się próbować czegoś nowego... Pamiętaj - amatorzy zbudowali ARKĘ, profesjonaliści TITANICA..." Błąd jest przywilejem filozofów tylko głupcy nie mylą się nigdy. Wszyscy leżymy w rynsztoku, lecz niektórzy patrzą w gwiazdy." Mark Twain Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MOTTO Życia.... |
...roznica miedzy geniuszem a szalenstwem mierzona jest sukcesem ...
|
|
Jeb** teściową w klatke piersiowa :P Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
a chu* tam;D
|
|
alibaba spoko koleś jesteś haha
|
|
Przez cierpienie do gwiazd Nigdy nie trać nadziei Tylko śmierć jest pewna Bądź wierny temu kto jest wierny tobie "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
fajny temat i fajnie poczytać te mądre słowa
|
|
A wy co???? Też chcecie brać ślub????? toć to siok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
maruda ja już żonę mam drugiej nie zamierzam
|
|
No to sie ja zajmij troche bo z tego co widze to forum jest Twoim calym swiatem.
|
|
kapitan bomba piszę sie nią a nie ją widać ze zamiast w szkole się polskiego uczyć to brudasów po mieście ganiałeś :)
|
|
piękne słowa piękne , jestem pod wrażeniem .......
|
|
Potrzeba jest matką .... dziwnego towarzystwa w łóżku.
|
|
Jeśli coś was ciągnie do Ojczyzny, to niewykluczone, że to prokurator....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |