Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kiedy odpowiednie słuzby zajma sie niedźwiedzica i młodymi w czerwonym borze? |
byłem na jagodach ostatnio to w pospiechu zostawiłem cala kanke uciekajac przez zwierzęciem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kiedy odpowiednie słuzby zajma sie niedźwiedzica i młodymi w czerwonym borze? |
Prawda, prawda też spotkałem zwierzaka ;)
|
|
Re: kiedy odpowiednie słuzby zajma sie niedźwiedzica i młodymi w czerwonym borze? |
a ciekawe kiedy odpowiednie służby zajmą się Twoim domem i Tobą io rodziną!
|
|
młody wykrztałcony nie pij więcej już ,bo zamiast szarych myszek widzisz niedżwiedzie to cho cho....
|
|
młody wykrztałcony Młody ,a już są jagody ? ;) hehe hmmmm....... jaki to był niedźwiedź ? brunatny , gryźli czy polarny ?
|
|
młody wykrztałcony Wiesz jak rozpoznać niedźwiedzia ? Wystarczy go bardzo zdenerwować i zacząć uciekać. Jeśli zobaczysz drzewo, wejdź na nie. Jeśli niedźwiedź zacznie wspinać się za tobą jest to niedźwiedź grizzly . Jeśli niedźwiedź zostanie na dole i zacznie Cię strząsać z drzewa jest to niedźwiedź brunatny. Jeśli nie ma żadnych drzew, jest to niedźwiedź polarny. ;) hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |