Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tapicer Samochodowy |
szukam dobrego Tapicera Samochodowego (chyba tak sie mowi na takiego pana) ktory zrobił by mi tapicerke w samochodzie a dokładniej boczek w przednik siedzeniu mojego autka !! co polecacie ?? gdzie i za ile ?? z gory dzieki pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tapicer Samochodowy |
nielepjej samemu ?
|
|
Ty Ptysiu to sobie możesz robić hałturę i inne dziwne rzeczy ze swojego samochodu ! W Łomży chyba nie ma dobrego tapicera. Gdzie kiedyś widziałem na sikorskiego, ale gdzie to chu...steczka , nie wiem :] Proponowałbym Białystok, tam jest tego od metra. Albo zobacz jeszcze w Konarzycach. Pozdro. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Coś jest na Legionów nie wiem czy jeszcze jest.Tam gdzie szkoła jazdy i handel motorami niedaleko statoila bigi2004
|
|
Łomża ul. Harcerska, bardzo profi zakład, polecam!!!!
|
|
najlepszy na Harcerskiej, posiada orginalne materiały jakie są stosowane w fabrycznych autach ale to kosztuje nawet do 200pln za m2, najtaniej na Sikorskiego, ja za obicie boczków dałem 30pln.
|
|
w pimp my ride:)..hehe -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
VIP_1 a gdzie dokłądnie na tego Sikorskiego ?? jak oni to robią ?? pruja wyrzucaja stary i wszywaja nowy czy naszywaja na stary nowy ?? czy jeszcze inaczej naszywaja jakas Łate ?? :)
|
|
zakład na sikorsiego znajduje się naprzeciw cmentarza, obok myjni
|
|
ok dz w poniedziałek sie rozejrze i tu i tu pozdrawiam
|
|
odwiedziłem zakłąd tapicerski na ulicy Harcerskiej !! koszt takie usługi od 120-150zł !!! nie wiem jak wam ale mi sie wydaje ze to duzo !!! chyba sam sobie to zrobie :)
|
|
Żurcio napisalem to na poczatku że lepjej sameu :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |